Chino írta:Megnéznék egy-két év múlva egy Halilovic/Rafinha - Verratti - Busikp-t, a padon pedig Rakitic, Ini, Arda, Masch , Sr pedig jobbhátvédben, vagy akár Busi cseréjének. Megvan benne minden, hogy ott is alkothasson. Szerintem ütős lehetne.Tudnánk forgatni a csapatot, a sérülések sem tennének be annyira.
Ebben az SR szerepben amúgy elég sok logika van, most ezen agyalok, és egyre jobban tetszik az ötlet - nem mintha eddig nem erről lett volna szó, csak bennem ez most tudatosul, hogy neki komoly szerepe lehet nálunk hosszútávon is.

Robi így ténylegesen 12. ember lenne, ő lehetne a csere vkp, jobbhátvédben leosztanák Vidallal, és támadó középpályás szerepbe is be lehet dobni ha nagyon kell. Kitenné 3 csereember szerepét is, nem kéne olyan bő keret, és folyamatosan játékban lenne a sokféle posztja miatt - persze olyan szempontból meg necces az ötlet, hogy ha ő lesérül, akkor a rotálást ez nagyon megnehezítené. Plusz lehet, hogy így "elvágja" Samper útját a csapathoz, de hát sajna ez ilyen. Ha ezen a szinten tud továbbra is teljesíteni ennyiféle poszton, akkor érdemesebb őt megtartani, Sampert meg hosszútávra kölcsönadni - vagy visszavásárlásival eladni -, hogy Rakitic/Arda/Ini távozása esetén hozzuk vissza már kész játékosként - hasznosabb lenne szerintem a vkp-nál egy sorral előrébb, azért őket írtam.
Viszont az általad leírt kerettel eszméletlenül sokan lennénk a középpályán, ha igazolunk tényleg a nyáron, és legalább 1 embert visszahozunk kölcsönből, akkor SR nélkül is lesz Halilovic és/vagy Denis, "új kezdő igazolás", Rakitic, Ini, Arda és Rafinha. Ez 3 posztra is elég lenne, de ennyi ember csak 2 posztért harcolna, még úgy is, hogy Arda és Halilovic előrébb is játszhatnak bármikor - de akkor meg minek Nolito -, és ha Verratti jön, akkor ő vkp-t is tud - de oda meg SR és Masch is jó még. Ha nem lesz ekkora sérüléshullám jövőre, akkor lesz olyan ember, akinél már az is jó teljesítmény lesz, ha a padra odaülhet..
Alapból elég lenne, ha 4 ember + SR lenne arra a 2 posztra, de az meg Ardával már meg is lenne. Ehhez képest minden jel arra utal, hogy igazolunk a nyáron, és ugye ott van még Halilovic is. Most vagy nem jön támadó a télen, és jövőre a Munir-Halilovic-Arda sor lesz a cseretámadó alakzat is, vagy valaki(k)től megválunk a nyáron - de ki(k)től..? Ha egyik se, akkor rohadt sokan leszünk jövőre a középpályára, és értelmes módszerrel ennyi embert nem lehet játszatni. Mert annak meg semmi értelme, hogy kis túlzással minden 3. meccsen lép csak pályára mindenki, ennyire azért nem sűrű a program, hogy ennyit kelljen pihenniük.
Na mindegy, január után talán valamivel okosabbak leszünk, meg év végén, ha Rakitic nem pörög fel például, akkor el tudom képzelni, hogy tőle válunk meg. Csak annyi a bibi, hogy ebbe szinte semmi logika nem lenne. De Busit és Init tuti nem adjuk el, Arda most jött, Rafinha meg max kölcsön mehet - de még akkor is sokan lennénk egy új igazolással, ha ő megy, és jön Halilovic és Verratti mondjuk.. Maradjunk annyiban, hogy rejtély számomra, hogy hogy tervezik Luchoék, de gondolom az ő fejükben már körvonalazódik azért valami kép..