Pedig most CR a kanyarban sincs hozzá képest!Nero. írta:Az még hagyján, de naponta kárognak hogy anno nem igazolták le, és azon spekulálnak hogyan tudta a Madridba kerülni.visca el barca írta:a csóró madridisták szerint ez egy tök átlagos gól volt
Nálam aranylabdán odaférne a második helyre, de csak harmadik lesz CR miatt.
Neymar
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tudom, hogy sokszor beszélünk erről, de téged jobban érdekel ki mit gondol mint ami van. Mi meg Danillot akartuk elhozni nem jött össze. Mangala a következő Maldini volt aztán még sem. Ráadásul Bale árát felhozni miközben a mai napig nem tudjuk mennyi volt a brazil.MessiNeymarSuarez írta:Durva mennyit változtak a dolgok..Pár hete még pont arról volt szó, hogy mennyire szétesett fejben és mennyire szükség lenne most egy jó Neymarra...
Azt hiszem megkaptuk![]()
![]()
Tény hogy ma se volt sokáig elemében, de akkoris elrakott egy olyan gyors reakciós gólt mint az első gól, és egy olyan eszméletlen gólt, mint a meccs harmadik gólja![]()
![]()
Emellett még Suareznek átadta a tizi lehetőségét.
És nemcsak gólokban mutatkozik meg, tényleg végig szivatja a játékosokat, és meccsenként jellemzően kioszt 2-3 olyan labdát, hogy azt hiszi az ember hogy épp Xavi, Iniesta, vagy Messi van a helyén![]()
Rengeteget fejlődött ilyen téren, és sokat tanult Messiéktől.
Szegény realosok meg természetes, hogy kárognak, elvégre ő maguk is tudják, hogy mennyire fontos játékostól "fosztottuk meg " őket, nekik meg egy Bale-lel kell beérniük.
Minden pénzt megért a srác,főleg ha azt nézzük hogy Bale 100 millió volt![]()
Nem tudom ki emlékszik, de én bennem még nagyon él az a pár nap, amikor folyamatosan arról cikkeztek 2013 nyarán, hogy a Real Madridba fog igazolni, és a madridisták 95%-a majd kiugrott a bőréből hogy oda megy, aztán jött a hirtelen hír, hogy hivatalos és a Barcelonába igazolt.
Hirtelen a "világ egyik legtehetségesebb fiatalja"-ból "csak egy gyenge túlsztárolt youtube-os srác" lett a szemükben![]()
Nem kicsit lehet frusztráló, főleg miután elkezdte lődözni a gólokat, sőt az első El Clasicoján is betalált.
Aztán vettek rekordáron egy Balet, aki jó focista lehetne, de nem ebbe a rendszerbe/nem ebbe a csapatba.Persze ment a " Bale ezerszer jobb mint Neymar" szöveg![]()
Nem véletlen ugranak folyton a Neymar névre legtöbben hogy" fuuuj mekkora színész szemétláda"![]()
Nem szívesen lennék a helyükben, meg is értem őket.
Reméljük kitart Neymar formája, és ha így összeállnak igazán 3-man, plusz a csapat is stabil lesz akkor beláthatatlan hogy mi lesz az eredménye

Alapból szabálytalan ha másik oldalról hozza az ember a dolgokat. Tudom, én miért szólok bele tralalala, de ez a gúnyos, rosszindulatú, kárörvendő stílus nagyon fura és ez ellen mindig felfogok lépni. Örüljünk hogy jó formában van, ki mit gondol nem tök mindegy? Ma is mezőnyben voltak bőven hibái, de rúgott két gót és és nyertünk, örüljünk ne a másikkal foglalkozzunk.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Durva mennyit változtak a dolgok..Pár hete még pont arról volt szó, hogy mennyire szétesett fejben és mennyire szükség lenne most egy jó Neymarra...
Azt hiszem megkaptuk
Tény hogy ma se volt sokáig elemében, de akkoris elrakott egy olyan gyors reakciós gólt mint az első gól, és egy olyan eszméletlen gólt, mint a meccs harmadik gólja
És nemcsak gólokban mutatkozik meg, tényleg végig szivatja a játékosokat, és meccsenként jellemzően kioszt 2-3 olyan labdát, hogy azt hiszi az ember hogy épp Xavi, Iniesta, vagy Messi van a helyén
Szegény realosok meg természetes, hogy kárognak, elvégre ő maguk is tudják, hogy mennyire fontos játékostól "fosztottuk meg " őket, nekik meg egy Bale-lel kell beérniük.
Minden pénzt megért a srác,főleg ha azt nézzük hogy Bale 100 millió volt
Nem tudom ki emlékszik, de én bennem még nagyon él az a pár nap, amikor folyamatosan arról cikkeztek 2013 nyarán, hogy a Real Madridba fog igazolni, és a madridisták 95%-a majd kiugrott a bőréből hogy oda megy, aztán jött a hirtelen hír, hogy hivatalos és a Barcelonába igazolt.
Hirtelen a "világ egyik legtehetségesebb fiatalja"-ból "csak egy gyenge túlsztárolt youtube-os srác" lett a szemükben
Nem kicsit lehet frusztráló, főleg miután elkezdte lődözni a gólokat, sőt az első El Clasicoján is betalált.
Aztán vettek rekordáron egy Balet, aki jó focista lehetne, de nem ebbe a rendszerbe/nem ebbe a csapatba.Persze ment a " Bale ezerszer jobb mint Neymar" szöveg
Nem véletlen ugranak folyton a Neymar névre legtöbben hogy" fuuuj mekkora színész szemétláda"
Reméljük kitart Neymar formája, és ha így összeállnak igazán 3-man, plusz a csapat is stabil lesz akkor beláthatatlan hogy mi lesz az eredménye
Azt hiszem megkaptuk

Tény hogy ma se volt sokáig elemében, de akkoris elrakott egy olyan gyors reakciós gólt mint az első gól, és egy olyan eszméletlen gólt, mint a meccs harmadik gólja

És nemcsak gólokban mutatkozik meg, tényleg végig szivatja a játékosokat, és meccsenként jellemzően kioszt 2-3 olyan labdát, hogy azt hiszi az ember hogy épp Xavi, Iniesta, vagy Messi van a helyén

Minden pénzt megért a srác,főleg ha azt nézzük hogy Bale 100 millió volt

Hirtelen a "világ egyik legtehetségesebb fiatalja"-ból "csak egy gyenge túlsztárolt youtube-os srác" lett a szemükben

Aztán vettek rekordáron egy Balet, aki jó focista lehetne, de nem ebbe a rendszerbe/nem ebbe a csapatba.Persze ment a " Bale ezerszer jobb mint Neymar" szöveg

Nem véletlen ugranak folyton a Neymar névre legtöbben hogy" fuuuj mekkora színész szemétláda"

Az még hagyján, de naponta kárognak hogy anno nem igazolták le, és azon spekulálnak hogyan tudta a Madridba kerülni.visca el barca írta:a csóró madridisták szerint ez egy tök átlagos gól volt

Nálam aranylabdán odaférne a második helyre, de csak harmadik lesz CR miatt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Úgy látszik ebben a szezonban megint szintet lépett, embertelen amennyire a hátán cipeli a csapatot Suárezzel karöltve.
Jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa szerintem. Ha Messivel ki tudják egymást egészíteni, és a brazil megtartja ezt a formát, hát, könnyen lehet hogy a támadóhármasunk megint hoz egy pár trófeát.
2015-ben egyértelműen: Neymar > CR
Jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa szerintem. Ha Messivel ki tudják egymást egészíteni, és a brazil megtartja ezt a formát, hát, könnyen lehet hogy a támadóhármasunk megint hoz egy pár trófeát.
2015-ben egyértelműen: Neymar > CR
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sikerült megfogni a lényeget.TripleH írta:Ha nem akar az ember látványos dolgokat látni, akkor miért nem egy olasz csapatnak szurkol? Komolyan ez a látvány nem számít dolog.... ennyi erővel elég csak a livescore-t megnézni meccs végén.Bob_Marley írta: Az nyilvánvaló, hogy nem feltétlenül és egyenlőség jel van a kettő között (én mindig annak a híve vagyok minél gyorsabban minél jobban). És ez fordítva is igaz hogy ez is pl látványos gól volt de semmit pluszt nem jelent.

Ha nem akar az ember látványos dolgokat látni, akkor miért nem egy olasz csapatnak szurkol? Komolyan ez a látvány nem számít dolog.... ennyi erővel elég csak a livescore-t megnézni meccs végén.Bob_Marley írta: Az nyilvánvaló, hogy nem feltétlenül és egyenlőség jel van a kettő között (én mindig annak a híve vagyok minél gyorsabban minél jobban). És ez fordítva is igaz hogy ez is pl látványos gól volt de semmit pluszt nem jelent.
Mondjuk én olyat nem olvastam, h átlagosnak nevezték volna..Normandia írta:Ìgy igaz, náluk hetente rúgnak hármat ilyet.visca el barca írta:a csóró madridisták szerint ez egy tök átlagos gól volt
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ez azért elég erős. Maximum a 2015-16-os idény eddigi legjobbjának lehet nevezni. Amiért küzdhet az az , hogy Messi mögött ő legyen a második az Aranylabda szavazáson( nincs rá túl sok esélye). Az szinte biztosnak tűnik , hogy ezzel az őszi formájával ő lesz a TOP3 - ban és nem Suárez , és abban is szinte biztos vagyok , hogy cuncika lesz a 2. ( az már más kérdés , hogy megérdemli vagy sem...) .Pavel írta:Kövezzetek meg, de ha az egész évet nézem akkor nálam Neymar az Aranylabdás.
(Vagy második Messi után.)
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Normandia
- Director del Fútbol
Ìgy igaz, náluk hetente rúgnak hármat ilyet.visca el barca írta:a csóró madridisták szerint ez egy tök átlagos gól volt

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ha az egész évet nézzük, akkor azért ott a tavalyi idény, ahol szerintem nem csak messi, de suarez is jobb volt nála. viszont ha csak a messi sérülése utáni időszakot, akkor maximum lewandowski tudná megszorítaniPavel írta:Kövezzetek meg, de ha az egész évet nézem akkor nálam Neymar az Aranylabdás.
(Vagy második Messi után.)

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
neki ennél rosszabbkor nem is jöhetett ez a válogatott szünet, megint utazik 4564563 kilométert, egy kemény és presztízs meccs argentina ellen, miközben itt a barcában jelenleg élete formájában tolja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2015.11.08. 18:54:17-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az nyilvánvaló, hogy nem feltétlenül és egyenlőség jel van a kettő között (én mindig annak a híve vagyok minél gyorsabban minél jobban). És ez fordítva is igaz hogy ez is pl látványos gól volt de semmit pluszt nem jelent.Normandia írta:Bob, a látvány nem feltétlenül jelent hatékonytalanságot. A mai gólja pont ezt mutatja. Ettől hatékonyabb és egyben látványosabb megoldás ebben a helyzetben nem létezett.Bob_Marley írta:Pont palesz77 hozta a statokat mennyire sikeres vagy sem. Látvány századrangú dolog, arra nem adnak pontokat. A többivel meg egyetértek, mert fejlődött ezt én is sokszor kiemeltem.

- visca el barca
- Presidente del Barça
a csóró madridisták szerint ez egy tök átlagos gól volt 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
Bob, a látvány nem feltétlenül jelent hatékonytalanságot. A mai gólja pont ezt mutatja. Ettől hatékonyabb és egyben látványosabb megoldás ebben a helyzetben nem létezett.Bob_Marley írta:Pont palesz77 hozta a statokat mennyire sikeres vagy sem. Látvány századrangú dolog, arra nem adnak pontokat. A többivel meg egyetértek, mert fejlődött ezt én is sokszor kiemeltem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Leon
- Director del Fútbol
A brazil zseni ott folytatja ahol tavasszal abbahagyta!
Csak a válogatott szünetet ússza meg sérülés nélkül!

Csak a válogatott szünetet ússza meg sérülés nélkül!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hihetetlen ez az ember. Erre mondják ösztönös zseni. Messi távollétében szépen a hátára vette a csapatot és szállítja a találatokat Suarezzel. Milyen könnyed mozdulatok, és ezt egy élmezőnybe tartozó csapat ellen, pazar.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Az első félidőben nem játszott jól, a másodikra viszont rendesen felpörgött és lőtt 2 gyönyörű gólt!
Nálam pont ezért jobb Roncinál, mert nem azt várja, hogy a társai alá játszanak, hanem visszalép a labdákért és helyzeteket alakít ki. Emellett a hátán cipeli a csapatot és önzetlenül segíti a társait. Ja, és a játéka is szebb.

Nálam pont ezért jobb Roncinál, mert nem azt várja, hogy a társai alá játszanak, hanem visszalép a labdákért és helyzeteket alakít ki. Emellett a hátán cipeli a csapatot és önzetlenül segíti a társait. Ja, és a játéka is szebb.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem volt semmi, grat neki:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTTcEw8XIAEuUPf.mp4
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTTcEw8XIAEuUPf.mp4

miről is vitatkoztunk?????
inkább nézzük azt a gólt önmagáért beszél.

inkább nézzük azt a gólt önmagáért beszél.
ezzel nagyjából le is lehet zárni a vitát, annyit tennék még hozzá, hogy én sokkal szívesebben nézem Ney játékát mint a "mindigottvan" Lewandovskit..csababarca írta:Hiába mondern foci, iparos munkás csapat szökőévente nyer valamit.
Akkor működik jól egy csapat ha egyensúly van a két "nézet" között.
Egy precíz, feladatát végrehajtó csapat nem nyer semmit egyéniségek, váratlan megoldások nélkül. És ez fordítva is igaz.
Szóval mielőtt félreértés lenne, mindkettőre szükség van a mai fociban, egyik a másik nélkül szinte sose vezet eredményre.
Neymar féléknek mindig lesz helye a fociban, ez fix, hiába megy másfelé a játék. Az ilyen egyéniségek döntik el a meccseket, a fontos meccseket, nem az,hogy xy 1 km-vel többet futkározik.
Az is fontos, meg meg kell csinálni, de a nagy dolgokat ezek a játékosok teszik.
Ez a feladat végrehajtás is érdekes gondolat. Honnan tudni,hogy LE nem ezt kéri tőle pontosan? Hogy vállakozzon, cselezzen, menjen rá a védelemre egymaga is? Szerintem Neymar pontosan végrehajtja az edzői utasítást, ami pontosan ez, amit látunk tőle.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pont palesz77 hozta a statokat mennyire sikeres vagy sem. Látvány századrangú dolog, arra nem adnak pontokat. A többivel meg egyetértek, mert fejlődött ezt én is sokszor kiemeltem.