Segítség kéne
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Windows installalas manapsag mar kb. olyan mint egy program telepites, semmi extra. Hetkoznapi usernek felesleges a sok particio, azzal nem kell foglalkozni, formatald az egeszet, aztan par katt es kesz.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ezzel kezdtem, vagy a C:re rakja magát vagy sehova. Volt még pár ilyen program, de azok nagyon kis méretűek, nem zavart.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Valamiért le volt tiltva, de átállítottam.davi10 írta:Aza gond, hogy laptopon már csináltam ilyen partíciós baromságot (ugyanugy az office miatt) de az azóta minden bekapcsolásnál valami hibaüzenettel fogad, ezért gondoltam megkérdezem hátha van egy tuti módszer.
De vizsgaidőszak után tuti újrahúzom, lehet nekiesek egyedül, ha tényleg nem egy agysebészet.
Amúgy nem tudok neked privátba válaszolni

- davi10
- Llegenda del Barça
Aza gond, hogy laptopon már csináltam ilyen partíciós baromságot (ugyanugy az office miatt) de az azóta minden bekapcsolásnál valami hibaüzenettel fogad, ezért gondoltam megkérdezem hátha van egy tuti módszer.
De vizsgaidőszak után tuti újrahúzom, lehet nekiesek egyedül, ha tényleg nem egy agysebészet.

Az a gond, hogy formázással lehet csak megoldani, Patricion Magicel windowson belül is tudod kezelni, de a rendszermeghajtót, nem tudod modifikálni. Egyébként nem egy atom fizika a windows telepítés.davi10 írta:
Szerintem is ez a valószínűbb, de bocs, nem voltam egyértelmű.
Addig is nem tudtok vmi programot, hogy valamelyikből több helyet átcsaljak a C:-hez, mert sürgős lenne, egyedül meg nem állok neki újrahúzni a gépet, mert nem vagyok akkora guru

- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem is ez a valószínűbb, de bocs, nem voltam egyértelmű.TripleH írta:Szerintem elírta és nem 2 másik vinyó az, hanem 2 másik meghajtó és szerintem egy 250 gigás vinyó van a gépében.
Addig is nem tudtok vmi programot, hogy valamelyikből több helyet átcsaljak a C:-hez, mert sürgős lenne, egyedül meg nem állok neki újrahúzni a gépet, mert nem vagyok akkora guru

Szerintem elírta és nem 2 másik vinyó az, hanem 2 másik meghajtó és szerintem egy 250 gigás vinyó van a gépében. 20 gigás vinyóval több mint 10 éve nem találkoztam. De 80ast sem igazán gyártanak. Egy pendrive már nagyobb lassan.
Egyébként macgabi a legjobb amit tehetsz, hogy mielőbb újrarakod a gépet.
Egyébként macgabi a legjobb amit tehetsz, hogy mielőbb újrarakod a gépet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
"Van még benne 2 másik vinyó (80 és 135 Gb)" ....TripleH írta:*Facepalm* nem 3 winchester van a gépében, hanem 3 felé van patricionálva....macgabi írta: Telepítsd újra a 135-re, tartsd meg a 80 gigásat a 18-t meg vedd ki belőle, kicsi, nem mész vele sokra, fölöslegesen foglalja az erőforrásokat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

*Facepalm* nem 3 winchester van a gépében, hanem 3 felé van patricionálva....macgabi írta: Telepítsd újra a 135-re, tartsd meg a 80 gigásat a 18-t meg vedd ki belőle, kicsi, nem mész vele sokra, fölöslegesen foglalja az erőforrásokat.
davi10 írta:Sziasztok!
Vettem egy gépet használtan (ismerőstől). Az a gondom vele, hogy a C: meghajtó össz. 18 gigás, és modnanom sem kell betelt. Van még benne 2 másik vinyó (80 és 135 Gb) és ha nem lenne elég vn egy 1,5 Tb-s külső is. Csomó olyan program van, ami nem engedi kiválasztani, hogy melyik merevlemezre telepíthetem fel, hanem vagy a C-re akar, vagy sehova, mert nincs elég hely (A legnagyobb probléma, hogy az Office-t nem tudom rárakni).
Ezzel mit lehet kezdeni?
Majd tervezem, hogyha lesz idő újrahuzatom az egész gépet, de addig is, ha tudna valaki erre valami okos megoldást, azt megköszönném.
Telepítsd újra a 135-re, tartsd meg a 80 gigásat a 18-t meg vedd ki belőle, kicsi, nem mész vele sokra, fölöslegesen foglalja az erőforrásokat.
- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Vettem egy gépet használtan (ismerőstől). Az a gondom vele, hogy a C: meghajtó össz. 18 gigás, és modnanom sem kell betelt. Van még benne 2 másik vinyó (80 és 135 Gb) és ha nem lenne elég vn egy 1,5 Tb-s külső is. Csomó olyan program van, ami nem engedi kiválasztani, hogy melyik merevlemezre telepíthetem fel, hanem vagy a C-re akar, vagy sehova, mert nincs elég hely (A legnagyobb probléma, hogy az Office-t nem tudom rárakni).
Ezzel mit lehet kezdeni?
Majd tervezem, hogyha lesz idő újrahuzatom az egész gépet, de addig is, ha tudna valaki erre valami okos megoldást, azt megköszönném.
Ezzel mit lehet kezdeni?

Sziasztok
Olyan gondom van, hogy a pc-t a tévémre kötve teljesen halványan jelenik meg minden, ezt ma tapasztaltam először. Át is kötöttem monitorra, ahol semmi hasonló probléma nincs, ergo nem az átvezető kábel lehet a hibás. Mit kéne tenni, milyen beállítást kéne módosítani, hogy tv-n is rendesen jelenjen meg minden?
Előre is köszi!
Olyan gondom van, hogy a pc-t a tévémre kötve teljesen halványan jelenik meg minden, ezt ma tapasztaltam először. Át is kötöttem monitorra, ahol semmi hasonló probléma nincs, ergo nem az átvezető kábel lehet a hibás. Mit kéne tenni, milyen beállítást kéne módosítani, hogy tv-n is rendesen jelenjen meg minden?
Előre is köszi!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nekem 5S van, január óta, tökéletesen működik, igaz újonnan vettem.Z.Chris írta:Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, ki is van nézve Iphone 5S-ről lenne szó, de nincs pénz ugye újra ezért használtat szeretnék venni.
A kérdésem az lenne, hogy akinek van hasonló készüléke vagy ért hozzá jobban mint én, az mit javasol, hogy miket nézzek meg rajta, holnap lesz a személyes találkozás a telefonnal, pár tippet elfogadnék, hogy mik a legfontosabbak.
Képeket láttam már róla, kívülről kitűnő állapotba van.
Sok mindent nem tudsz kideríteni szerintem. Hol veszed? Ha 1 évnél fiatalabb, akkor van rá Apple garancia. Ha nem, akkor is kérdezd meg az eladót vagy a boltot, h ad-e rá garanciát neked.
Főgomb jól működjön, telefonálj vele a hangszórók miatt, kamerát próbáld ki, könnyen vesz-e a jelet (térerő, 3G)...hirtelen ezek a gyermekbetegségei jutnak eszembe, de úgyis használat közben fog kiderülni, ha gond van.
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, ki is van nézve Iphone 5S-ről lenne szó, de nincs pénz ugye újra ezért használtat szeretnék venni.
A kérdésem az lenne, hogy akinek van hasonló készüléke vagy ért hozzá jobban mint én, az mit javasol, hogy miket nézzek meg rajta, holnap lesz a személyes találkozás a telefonnal, pár tippet elfogadnék, hogy mik a legfontosabbak.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Áh, a futással nincs semmi gond.Petr írta:Nekem nincs, de ne most kezd az alibit a talira.S.Agüero írta:Srácok, valakinek van tapasztalata belső oldalszalag húzódásról? Asszem az, ami Messinek.![]()
Tippeket, tanácsokat elfogadok. Köszi.

ha ott is ezen a néven futsz, akkor postolok a nevedben a fórumradaffy írta:Írtam,hátha lesz valami.

-
- Entrenador del Barça
Nekem nincs, de ne most kezd az alibit a talira.S.Agüero írta:Srácok, valakinek van tapasztalata belső oldalszalag húzódásról? Asszem az, ami Messinek.![]()
Tippeket, tanácsokat elfogadok. Köszi.

Írtam,hátha lesz valami.
Szerintem megérné tenni egy próbát majd, hátha tudnád valahogy igazolni, hogy az a te acc-od volt. Ha jó kis acc volt akkor írj nekik, hogy mit lehetne tenni.daffy írta:Megvan az email cím,csak freemail-es és már töröltem
Ez elég gáz,mert kéne egy ncore a gép újratelepítéshez
Küldj egy címet, küldök meghívót.daffy írta:Megvan az email cím,csak freemail-es és már töröltem

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Megvan az email cím,csak freemail-es és már töröltem 

- szekelygyula
- Jugador del Barça
Egy ncore-os barátod nem tudja megnézni neked, hogy milyen email címmel regisztráltál?daffy írta:Van itt valaki ncore mágus?
Elszállt a winchesterem. Vitte magával az ncore jelszavam és fogalmam sincs,hogy melyik email címemmel regisztráltam. Jó kis fiók volt,évek óta használtam. Vissza lehet hozni?
Ha nem,akkor ugyanitt meghívót keresek!
Van itt valaki ncore mágus?
Elszállt a winchesterem. Vitte magával az ncore jelszavam és fogalmam sincs,hogy melyik email címemmel regisztráltam. Jó kis fiók volt,évek óta használtam. Vissza lehet hozni?