Bob_Marley írta:
Hagyjuk már ezt, de komolyan! Jól játszunk, első meccsen világszínvonalú teljesítményt nyújtott pl Guzmics, most olyan gólt lőttünk, hogy ha nem Priskin lenne ráírva a hátára akkor ezen robban az internet, hogy húha...
Nem az a lényeg kivel toljuk, hanem hogy folytatjuk amit eddig is csináltunk és ami elég volt jó eredményekre az most lehet egy még jobb eredményt szülhet.
Sok van még hátra azért, s a norvégoknak így is úgyis két gól kellett a továbbjutáshoz.
neked állandóan bele kell szólnod mindenbe? nem tudsz szó nélkül elmenni egy egy komment mellett?
Jól játszunk, oké, lásd így, de magunkról mondjuk nem mondtam semmit.
Csak reálisan kéne nézni, két tök egyforma csapat, mi hozzuk amit tudunk,norvégok meg nem. De írtam a sorsoláskor is, hogy ez tök ki ki párharc lesz,mert ezek a norvégok ugyanolyan [auto_cenzúra] mint mi.
És ennyi volt a mondandóm lényege, hogy utáltam a sorsoláskotr hogy ezeket a norvégokat istenítették,meg hogy nehéz lesz...dehogy, [auto_cenzúra] nagy mázlink volt velük,mert a legeslegkönnyebb ellenfelet kaptuk.
De ennek semmi köze a teljesítményünkhöz, mert magunkhoz képest egész jók vagyunk, kivagdossuk a labdákat, van 1-2 pontos passz is, ez már bőven a maximumot súrolja amit tudunk.
amúgy ezt lehozzuk 1-0ra, vagy elszaladunk még egyszer és sima 2.
Nagy Ádám jól játszik amúgy, őt majd ki kell szakítani a magyar közegből ami a bajnokságot illeti.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."