Magyar Válogatott
Na, meg volt a helyzetűk a 2. félidőben is.
De ennek ellenére azt mondom, hogy közelebb állunk mi a gólhoz.
De ennek ellenére azt mondom, hogy közelebb állunk mi a gólhoz.
Király az egész pótselejtező embere!!
Elképesztő Gabi!
Elképesztő Gabi!
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Leon
- Director del Fútbol
Dzsudzsi ma nagyon jól tolja! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Hát nem tudom ez jó csere-e (?!)
Megérdemelné Dzsudzsák is a gólt
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hihetetlen extázisban a csapat, s főleg annak tudatában, hogy nem egyszer remegtünk már meg fontos pillanatokban óriási teljesítmény és a felkészítést dicséri. Dzsuzdsák is megy, harap, esik kell de csinálja ezerrel.

Nem akarom elkiabálni a de a védelmünk eddig elképesztően jó.
Lovrencsics kicsit túl van pörögve, sokat kapkod. Nagy Ádi eddig a meccs egyik embere. A másik Kádár meg Guzmó.
Rettenetesen fegyelmezett, harcos, bátor játék. Nagyon tetszik, és a hozzáállás is.
Lovrencsics kicsit túl van pörögve, sokat kapkod. Nagy Ádi eddig a meccs egyik embere. A másik Kádár meg Guzmó.
Rettenetesen fegyelmezett, harcos, bátor játék. Nagyon tetszik, és a hozzáállás is.
Az éjjel soha nem érhet véget!
2-0-ra vezetünk, nehogy már szabadot, meg szögletet rúgjunk. 

A norvégos még igaz, mert fehér a mezükVakmacska írta:A bíró azt hiszi mi vagyunk aBarca a norvégok meg a Real, azért fúj így?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Rúgunk még egyet nyugi.palesz77 írta:Kivanhatnal meg egy golt is, eleg hamar teljesult..csababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.
Vagy nem de kapni se fogunk ezektől.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A bíró azt hiszi mi vagyunk aBarca a norvégok meg a Real, azért fúj így?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jön a Dani is, van pár Fradista a pályán. 

Jön iscsababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.

Ödegard a csodagyerek egy nagy nullá.
CSak kérned kellett.csababarca írta:Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.

- csababarca
Bödét hoznám hátha megtartja fent a labdákat, Priskin erre most kevés szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én vagyok a hibás ha írsz valamit és elolvasom?csababarca írta:[.....

Törököket tudom felhozni példaként, ők érdekes módon nem foglalkoztak azzal hogy amúgy más csapatok kezében voltak, mi meg szinte magunkat ostoroztuk, meg hogy milyen már....Most meg akkor szerencsések vagyunk, engem totál nem érdekel, KI KELL JUTNI a többi maszlag.
Én pl baromi féltem tőlük (Rosenborg, Molde, eredményeink ellenük, játékstílusuk), s örömmel nyugtázom hogy jók vagyunk, s nagyon fegyelmezetten játszunk. És mindkét meccsre igaz ez.

Ez nagyon gáz rá nézveAlcantara írta:Szegény Sebők Vili a stúdióban:"ö.ö.ö.ö.ö segítsetek, ki ez a balhátvéd (Kádár)..ö.öö...ööö"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mostantól személyeskedébű ki! Vagyis inkább úgy mondom, hogy ennél durvább ne legyen már..
Nagy parádés szerintem, Alcantarával egyetértek, eddig simán oktatja Öde srácot - akinek nem tudom hogy kell leírni a nevét.
EB-n ha így tolja akkor simán felfigyelhet rá valaki. Kleinheislerre ugyanez igaz.
Nagy parádés szerintem, Alcantarával egyetértek, eddig simán oktatja Öde srácot - akinek nem tudom hogy kell leírni a nevét.

Szegény Sebők Vili a stúdióban:"ö.ö.ö.ö.ö segítsetek, ki ez a balhátvéd (Kádár)..ö.öö...ööö"
- csababarca
neked állandóan bele kell szólnod mindenbe? nem tudsz szó nélkül elmenni egy egy komment mellett?Bob_Marley írta: Hagyjuk már ezt, de komolyan! Jól játszunk, első meccsen világszínvonalú teljesítményt nyújtott pl Guzmics, most olyan gólt lőttünk, hogy ha nem Priskin lenne ráírva a hátára akkor ezen robban az internet, hogy húha...
Nem az a lényeg kivel toljuk, hanem hogy folytatjuk amit eddig is csináltunk és ami elég volt jó eredményekre az most lehet egy még jobb eredményt szülhet.
Sok van még hátra azért, s a norvégoknak így is úgyis két gól kellett a továbbjutáshoz.
Jól játszunk, oké, lásd így, de magunkról mondjuk nem mondtam semmit.
Csak reálisan kéne nézni, két tök egyforma csapat, mi hozzuk amit tudunk,norvégok meg nem. De írtam a sorsoláskor is, hogy ez tök ki ki párharc lesz,mert ezek a norvégok ugyanolyan [auto_cenzúra] mint mi. És ennyi volt a mondandóm lényege, hogy utáltam a sorsoláskotr hogy ezeket a norvégokat istenítették,meg hogy nehéz lesz...dehogy, [auto_cenzúra] nagy mázlink volt velük,mert a legeslegkönnyebb ellenfelet kaptuk.
De ennek semmi köze a teljesítményünkhöz, mert magunkhoz képest egész jók vagyunk, kivagdossuk a labdákat, van 1-2 pontos passz is, ez már bőven a maximumot súrolja amit tudunk.
amúgy ezt lehozzuk 1-0ra, vagy elszaladunk még egyszer és sima 2.
Nagy Ádám jól játszik amúgy, őt majd ki kell szakítani a magyar közegből ami a bajnokságot illeti.
Ismerőst idézve: "ezek mikor tanultak meg játszani"?
Eddig álomszerű az egész meccs, húzzuk ki valahogy.

Eddig álomszerű az egész meccs, húzzuk ki valahogy.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Jugador del Barça
A két fiatal csikó mi meccset tol már ???
Priskin sokat robotol , gyorsabb és erőszakosabb is Szalainál ,akit el kellene felejteni.
Dzsudzsi akar, de látványosan szenved ! De nem szabad lekapni, mert neki azért elsülhet a lába. Igaz a norvég ziccer az ő sara.....
Szép munka srácok !
Okos és helyenként szép focit tolunk !!!

Priskin sokat robotol , gyorsabb és erőszakosabb is Szalainál ,akit el kellene felejteni.
Dzsudzsi akar, de látványosan szenved ! De nem szabad lekapni, mert neki azért elsülhet a lába. Igaz a norvég ziccer az ő sara.....
Szép munka srácok !
Okos és helyenként szép focit tolunk !!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezért is kell az EB, mert állítom hogy Nagy Ádám (még ha nagyon meg is fogom siratni, hogy elhagy minket) jövő Augusztusban nem a Fradiban fogja kezdeni a bajnokságot és Kleinheisler sem az NBIII-ban.Alcantara írta:Ezt én is így látom.Bob_Marley írta:Nagy Ádi mit játszik? Rohadt nagyot tol eddig.
Nem mondanám meg róla vagy Ödönről, hogy melyik játszik a Realban és melyik a magyar bajnokságban.
És a lenyel kontingensünk is pl egy Bundeséigába beférhet.
Továbbra is mondom, hogy sok van hátra, de fegyelmezetten szívvel lélekkel megyünk. Ennek meg kell legyen a gyümölcse.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.11.15. 21:38:43-kor.