Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.17. 15:41:04

benzema megint "megsérült" :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2015.11.17. 06:54:40

James a vak tyúk is talál szeget kategória, Kroos meg jó lenne itt a Barcában Sergi Roberto cseréjének! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
jangamen
Jugador del Barça

2015.11.17. 00:34:10

hát nevetett úgyhogy fogjuk rá, hogy elhiszem, hogy csak poénkodott a poénra.

nem, amúgy nem hiszem el :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.17. 00:05:22

jangamen írta:https://www.youtube.com/watch?v=7G_ZN4bZZj8

csak a szokásos szimpatikus szerénység =D>
Mondjuk ezzel kivételesen szerintem semmi baj nem volt, arról kezdett beszélni, hogy eleinte milyen furán érezte magát, hogy készül róla egy film, majd a hapsi benyögte, hogy tényleg, "miért pont rólam, miért nem Messiről??" CR meg vette a lapot, és visszavágott, szimplán egy poénos adok-kapok volt csak ez most egy műsorban.
Leon írta:Benzemát mindig is rühelltem,egy túlértékelt nulla a szememben
Emlékszem tavaly Kroos és James is az volt a Clásico előtt, azóta változott a véleményed? :D
jangamen
Jugador del Barça

2015.11.16. 23:54:14

https://www.youtube.com/watch?v=7G_ZN4bZZj8

csak a szokásos szimpatikus szerénység =D>
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.11.16. 09:24:32

MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater

Valahogy Lord Bendtner "filmje" érdekesebbnek tűnik, mint Roncié :lol: :mrgreen:

(főleg 0:50-től :D )
Ez szenzációs! :mrgreen: Azért néha nem bánom, hogy másoknak mennyi ideje van. :D
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Leon
Director del Fútbol

2015.11.16. 06:28:21

Benzemát mindig is rühelltem,egy túlértékelt nulla a szememben,így meg méginkább az hogy mellé egy utolsó alja bünöző is. Remélem hogy a szokásos futball celebeknek kijáró ejnye-bejnye helyett végre példát statuálnak vele és beküldik pár évre a kolterba! :twisted:
És nem azért mert reálos.Én pl Mascheranot is bevágnám azok után hogy bevalotta hogy adót csalt!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.11.16. 01:56:42

https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blank

Valahogy Lord Bendtner "filmje" érdekesebbnek tűnik, mint Roncié :lol: :mrgreen:

(főleg 0:50-től :D )
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.15. 16:49:21

Nero. írta: Soha nem csinált semmi aljas dolgot a pályán és sose ugatott a sajtóba, ő focizni ment ki mindig.
jah cserébe volt egy-két ügye, jogsi nélküli vezetés, volt ügye kiskorúval, most meg a zsarolás. persze van aki még ezek után is mosdatja, meg hajtogatja, hogy jaj csak a gonosz sajtó kitalációja az egész. igazi yolo twitter király :lol: megvan mindene az életben erre úgy viselkedik mint egy egysejtű és nem tudja magát függetleníteni a piti kis "barátjaitól"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.15. 16:02:18

Odaát már megy a dráma, hogy ha bűnös ha nem, a Real szerződést fog bontani vele. Van rá egy fogadásom, hogy legrosszabb esetben is max. egy felfüggesztettet kap, abban meg még inkább biztos vagyok, hogy nem fogja elengedni a Madrid. Szvsz az egyik legjobb játékosuk jelenleg, nélküle végleg meghalna a támadójátékuk, és alternatívája sincs.
Amúgy meg a stiklijei ellenére nálam azkk kevesek közé tartozik akik szerinten jóarcok a Realból. Soha nem csinált semmi aljas dolgot a pályán és sose ugatott a sajtóba, ő focizni ment ki mindig.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.15. 08:31:04

Chino írta:
Bob_Marley írta:Itt nem csak arról van szó, hogy a Real beteszi-e vagy sem, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele. Ugye volt róla szó, hogy akár öt évet is kaphat, ennyit szerintem nem fog, de ha valóban bebizonyosodik az ügy (és miután vallott ez azért döntő faktor jelenleg) és a vallomás hiteles, akkor bizony komoly gondban van. Sajnálom is meg nem is, mert piszok jó focista és nagyon kellene a válogatottnak is egy Benzema, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.....Ezen elmehet a karrierje.
Nem rosszindulatból vagy azért mert Realos, de volt már többek között drogos ügye, közúti veszélyeztetések, nemi erőszak (kiskorú ellen) és nem teljes a sor. Most itt van ez. Szerintem nincs minden rendben a csávóval és a múltja sem lenne enyhítő körülmény.
Mondjuk biztos el lesz ez is sikálva, jön egy ejnye-bejnye vagy valaki hirtelen meggondolja magát és kész.
a főcsapás meg van: ..azért közvetített, hogy megóvja a srácot...
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.14. 20:33:07

Bob_Marley írta:Itt nem csak arról van szó, hogy a Real beteszi-e vagy sem, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele. Ugye volt róla szó, hogy akár öt évet is kaphat, ennyit szerintem nem fog, de ha valóban bebizonyosodik az ügy (és miután vallott ez azért döntő faktor jelenleg) és a vallomás hiteles, akkor bizony komoly gondban van. Sajnálom is meg nem is, mert piszok jó focista és nagyon kellene a válogatottnak is egy Benzema, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.....Ezen elmehet a karrierje.
Nem rosszindulatból vagy azért mert Realos, de volt már többek között drogos ügye, közúti veszélyeztetések, nemi erőszak (kiskorú ellen) és nem teljes a sor. Most itt van ez. Szerintem nincs minden rendben a csávóval és a múltja sem lenne enyhítő körülmény.
Mondjuk biztos el lesz ez is sikálva, jön egy ejnye-bejnye vagy valaki hirtelen meggondolja magát és kész.
Forca Barca!!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2015.11.14. 20:17:15

150.000 euróról van szó. Ebben segített közvetíteni. Eszem megáll tőle.
Valószínű, hogy a havi zsebpénze több.
Nem tudom sajnálni semmiképpen sem ezt az embert.

A Realt, mint egyesületet meg nem értem: tesz egy beismerőt a gyerek egy köztörvényes bűncselekmény elkövetésében, majd ezek után kiáll érte.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.14. 19:59:29

Itt nem csak arról van szó, hogy a Real beteszi-e vagy sem, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele. Ugye volt róla szó, hogy akár öt évet is kaphat, ennyit szerintem nem fog, de ha valóban bebizonyosodik az ügy (és miután vallott ez azért döntő faktor jelenleg) és a vallomás hiteles, akkor bizony komoly gondban van. Sajnálom is meg nem is, mert piszok jó focista és nagyon kellene a válogatottnak is egy Benzema, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.....Ezen elmehet a karrierje.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.11.14. 19:28:20

Amúgy Benzi most sérült,vagy csak a botrány miatt nem játszatják?

Beismerte, de Perez utána le is nyilatkozta hogy semmi köze Benzemának az ügyhöz.... :mrgreen: Azon fakadtam :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2015.11.14. 19:18:27

visca el barca írta:benzema beismerő vallomást tett, hogy közvetítő volt a zsarolási ügyben. erősen meglepne ha ezek után a real tovább játszatná
Szerintem eljött Harry Kane ideje.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.14. 18:52:19

benzema beismerő vallomást tett, hogy közvetítő volt a zsarolási ügyben. erősen meglepne ha ezek után a real tovább játszatná
Kép
palesz77

2015.11.13. 20:07:43

MQuCsabi írta:Hol van a film? Youtubeon?
Magon van fenn. Eleg annyit beirni hogy Ronaldo.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.11.13. 20:01:15

Hol van a film? Youtubeon?
Kép
palesz77

2015.11.12. 16:31:28

Én meglestem a filmet, szerintem nem volt olyan vészes. Érdekes volt látni így a mindennapokat, meg picit a kulisszák mögé bekukkantani. CR egyáltalán nem lett szimpatikusabb, még annyira se tűnik ez után csapatjátékosnak, mint eddig hittem, de egy élménynek nem rossz ez a film.

Számomra pár dolog volt csak enyhén újdonság, bár a javát igazából eddig is sejtettem, csak most beigazolódott. Először is, Mendest soha a büdös életben nem akarnám a közelemben tudni.. :D Még ha baromi sikeres is. Aztán a második akit nem, az CR anyja. Szörnyen irritáló nő, szeret drámázni is, és a kisfiában az atyaúristent látja, nagyban neki köszönhető szerintem, hogy Ronaldo ilyen lett. Akit meg sajnálok az CR fia, kapja az ívet rendesen a nagyi+CR párostól.. Folyton dicsérnie kell CR-t a film alatt, a kedvenceim azok voltak, amikor CR ott feszengett neki, hogy ugye mekkora keze van a papának.. Utána mondjuk megmentette a jelenetet azzal, hogy a kis csávót is elkezdte dicsérni, de látszódott, hogy nem egy hasonló szitu van a hétköznapjaikban.. Aztán az is vicces volt, amikor az iskolába menet egy magasabb ürge elment mellettük, a srác mondta, hogy nagyobb mint Ronaldo, ő meg rögtön elkezdte, hogy "csak magasabb, nem erősebb, apa a legerősebb, blablabla". Na az elég gáz volt.. :D Meg amikor beoltotta a kisfiát, miután kijelentette, hogy kapus akar lenni, merthogy miért lenne ő kapus, ne legyen már kapus. Ami szintén röhejes volt nekem, az a drámázás, amit az Aranylabda körül csinált, tökéletesen látszik is ebből, hogy az jelenti a mindent számára.. Egy szó nincs arról, hogy a Reallal elbukott bajnokságokat vagy bármit, de arról, hogy mekkora fájdalmat okozott neki, hogy Messi zsinórban 4-et nyert, ódákat zengtek. Aki amúgy szerepelt is a filmben, azok egész kedves jelenetek voltak, odament Leo a fiához, váltottak pár szót. Anyuka volt talán gáz ott is csak egyedül, de azt megszoktam az elejétől már.. :D De voltak amúgy normális jelentei is, nem csak erről szól a film, volt egy futóversenye a fiával suli fele, tök hétköznapi dolog, mégis jó volt azt látni, meg sokszor tök kedves a gyerekkel, látszik azért, hogy szereti, még ha az önimádata vetekszik is ezzel a szeretettel.. :D De a legeslegdurvább nekem az volt, ahogy végződött a film. Azzal a bizonyos Atletico vereség utáni szülinapi partival záródik a film, a történtek tudatában lehet nem így zártam volna, hogy ott mennyire jól érezte magát.. :D Persze a sztorinak keretet adott, meg a CR "fanok" java úgyse tudja mitől volt az fontos buli, de nekem kicsit röhejes volt, hogy ezt beletették.

u.i.: Na ezt meg majdnem kihagytam, de beleszerkeszteni nem akarom már a szövegbe. Még irtó gáz volt szerintem, hogy a 10. megnyerésénél is megpróbálták őt kihozni vezérként és kulcsszereplőként - a döntőről beszélek csak. Ráadásul Di Maria kárára.. :lol:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.11.12. 14:22:10

hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
Ezt, hogy találod ki, folyt a könnyem, úgy nevettem, még most is elkap néha.....:-)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Kash
Entrenador del Barça

2015.11.12. 11:36:05

MR. TROMORT777 írta:Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve. :D
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w

Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:

"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian

" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times

Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Hiszitek vagy sem, én ezt a videót most látom először, de sírtam a röhögéstől :lol:
Nem vagyok valami jó angolos, de azthiszem volt benne valami ilyesmi:
Ronaldó: "Én akartam lenni a legjobb..."
Erre Messi: "De nem lettél az..."

Hát kész :lol:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2015.11.12. 09:34:45

Normandia írta:
Nekem még nem volt hozzá szerencsém.:-D, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.:-D
Eszem ágába nem volt megnézni, de én is olyan "jókat" olvastam róla... nagyon szórakoztató lesz :mrgreen:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2015.11.11. 21:25:15

Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve. :D
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w

Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:

"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian

" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times

Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.11. 20:13:23

Nekem még nem volt hozzá szerencsém.:-D, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése