2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk ezzel kivételesen szerintem semmi baj nem volt, arról kezdett beszélni, hogy eleinte milyen furán érezte magát, hogy készül róla egy film, majd a hapsi benyögte, hogy tényleg, "miért pont rólam, miért nem Messiről??" CR meg vette a lapot, és visszavágott, szimplán egy poénos adok-kapok volt csak ez most egy műsorban.
Emlékszem tavaly Kroos és James is az volt a Clásico előtt, azóta változott a véleményed?Leon írta:Benzemát mindig is rühelltem,egy túlértékelt nulla a szememben
Ez szenzációs!MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Valahogy Lord Bendtner "filmje" érdekesebbnek tűnik, mint Roncié![]()
![]()
(főleg 0:50-től)
jah cserébe volt egy-két ügye, jogsi nélküli vezetés, volt ügye kiskorúval, most meg a zsarolás. persze van aki még ezek után is mosdatja, meg hajtogatja, hogy jaj csak a gonosz sajtó kitalációja az egész. igazi yolo twitter királyNero. írta: Soha nem csinált semmi aljas dolgot a pályán és sose ugatott a sajtóba, ő focizni ment ki mindig.
a főcsapás meg van: ..azért közvetített, hogy megóvja a srácot...Chino írta:Nem rosszindulatból vagy azért mert Realos, de volt már többek között drogos ügye, közúti veszélyeztetések, nemi erőszak (kiskorú ellen) és nem teljes a sor. Most itt van ez. Szerintem nincs minden rendben a csávóval és a múltja sem lenne enyhítő körülmény.Bob_Marley írta:Itt nem csak arról van szó, hogy a Real beteszi-e vagy sem, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele. Ugye volt róla szó, hogy akár öt évet is kaphat, ennyit szerintem nem fog, de ha valóban bebizonyosodik az ügy (és miután vallott ez azért döntő faktor jelenleg) és a vallomás hiteles, akkor bizony komoly gondban van. Sajnálom is meg nem is, mert piszok jó focista és nagyon kellene a válogatottnak is egy Benzema, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.....Ezen elmehet a karrierje.
Mondjuk biztos el lesz ez is sikálva, jön egy ejnye-bejnye vagy valaki hirtelen meggondolja magát és kész.
Nem rosszindulatból vagy azért mert Realos, de volt már többek között drogos ügye, közúti veszélyeztetések, nemi erőszak (kiskorú ellen) és nem teljes a sor. Most itt van ez. Szerintem nincs minden rendben a csávóval és a múltja sem lenne enyhítő körülmény.Bob_Marley írta:Itt nem csak arról van szó, hogy a Real beteszi-e vagy sem, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele. Ugye volt róla szó, hogy akár öt évet is kaphat, ennyit szerintem nem fog, de ha valóban bebizonyosodik az ügy (és miután vallott ez azért döntő faktor jelenleg) és a vallomás hiteles, akkor bizony komoly gondban van. Sajnálom is meg nem is, mert piszok jó focista és nagyon kellene a válogatottnak is egy Benzema, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.....Ezen elmehet a karrierje.
Szerintem eljött Harry Kane ideje.visca el barca írta:benzema beismerő vallomást tett, hogy közvetítő volt a zsarolási ügyben. erősen meglepne ha ezek után a real tovább játszatná
Ezt, hogy találod ki, folyt a könnyem, úgy nevettem, még most is elkap néha.....hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
Hiszitek vagy sem, én ezt a videót most látom először, de sírtam a röhögéstőlMR. TROMORT777 írta:Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w
Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:
"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian
" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times
Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Eszem ágába nem volt megnézni, de én is olyan "jókat" olvastam róla... nagyon szórakoztató leszNormandia írta:Nekem még nem volt hozzá szerencsém.hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.
Nekem még nem volt hozzá szerencsém.hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?