Csak vannak szerepek a pályán, amire közülük egyik se képes - és Rakitic se valamiért, Halilovic meg főleg. Nem véletlen, hogy Lucho listája elvileg a Verratti-Gündogan-Koke trióból áll, a Xavi utáni űrt akarja befoltozni LE gondolom. Más kérdés, hogy idén elég jól megvagyunk ilyen ember nélkül - ez mondjuk nem igaz, mert Busi sokat átvett a Maestro szerepéből -, de ha Lucho tényleg akar valakit középre, akkor annak oka van. És kétlem, hogy annyi lenne, hogy Iniék formán kívül voltak, mert akkor nem ilyen stílusú embert akarna, mint amilyet a hírek szerint tervezünk hozni. Bob amúgy leírta a hsz-ed után amit még gondoltam pluszba, szóval azt most kihagyom.Messias2 Ini topicjában írta:Az a helyzet, h ez a meccs meggyőzött, h nyáron nincs szükségünk Verrattikra, Kokékra, Gundoganokra, Coutinhokra.
Van nekünk egy kiváló Inink, bombaformában lévő Busink, mentális gátjait leküzdő Robink, egy harcias Ardánk. Most sérült, de addig jól futbalozó Rafinhánk.
A lényeg, hogy ez jelenleg nem ilyen egyszerű kérdés azért, hogy van 4-5 jó formában levő játékosunk most, ezért nem kell senki. Példának okáért, volt egy jó formában levő Alexisünk is 13/14-ben, mégis kellett egy tök más stílusú Suárez, hogy az a támadóhármas átmenjen gyilkoló gépezetbe. Nyilván el kell vonatkoztatni a példától, bele lehet kötni több helyen természetesen, de aki akarja, az megérti mire akartam célozni vele. És még mielőtt megvádolnátok, én is örülnék, ha házon belül meg tudnánk oldani - akár Samperrel vagy tőlem még Gumbauval is -, és nem kéne sok milliót költeni igazolásokra - még ha Verrattiért meg is szakadna a szívem

Amúgy meg SR nálam még mindig inkább jobbhátvéd lenne elsősorban, bár lehet lassan egyedül leszek ezzel a véleménnyel. Nálunk azon a poszton is ki tudná venni a részét a szervezésből minimálisan - amennyire most szokta annyira simán -, Alves is rendre megteszi, mellé kamatoztathatná még jobban a futósebességét, és a szerelő képességét. Egy tipikus angol csapatba nem tenném ki a szélre, de nálunk amit játszik Dani is pl, oda tökéletes a srác. Szerintem..