Messias2 Ini topicjában írta:Az a helyzet, h ez a meccs meggyőzött, h nyáron nincs szükségünk Verrattikra, Kokékra, Gundoganokra, Coutinhokra.
Van nekünk egy kiváló Inink, bombaformában lévő Busink, mentális gátjait leküzdő Robink, egy harcias Ardánk. Most sérült, de addig jól futbalozó Rafinhánk.
Csak vannak szerepek a pályán, amire közülük egyik se képes - és Rakitic se valamiért, Halilovic meg főleg. Nem véletlen, hogy Lucho listája elvileg a Verratti-Gündogan-Koke trióból áll, a Xavi utáni űrt akarja befoltozni LE gondolom. Más kérdés, hogy idén elég jól megvagyunk ilyen ember nélkül - ez mondjuk nem igaz, mert Busi sokat átvett a Maestro szerepéből -, de ha Lucho tényleg akar valakit középre, akkor annak oka van. És kétlem, hogy annyi lenne, hogy Iniék formán kívül voltak, mert akkor nem ilyen stílusú embert akarna, mint amilyet a hírek szerint tervezünk hozni. Bob amúgy leírta a hsz-ed után amit még gondoltam pluszba, szóval azt most kihagyom.
A lényeg, hogy ez jelenleg nem ilyen egyszerű kérdés azért, hogy van 4-5 jó formában levő játékosunk most, ezért nem kell senki. Példának okáért, volt egy jó formában levő Alexisünk is 13/14-ben, mégis kellett egy tök más stílusú Suárez, hogy az a támadóhármas átmenjen gyilkoló gépezetbe. Nyilván el kell vonatkoztatni a példától, bele lehet kötni több helyen természetesen, de aki akarja, az megérti mire akartam célozni vele. És még mielőtt megvádolnátok, én is örülnék, ha házon belül meg tudnánk oldani - akár Samperrel vagy tőlem még Gumbauval is -, és nem kéne sok milliót költeni igazolásokra - még ha Verrattiért meg is szakadna a szívem

-, de én a tumultus ellenére látok némi "értelmet" abban, hogy tervezünk középpályást igazolni.
Amúgy meg SR nálam még mindig inkább jobbhátvéd lenne elsősorban, bár lehet lassan egyedül leszek ezzel a véleménnyel. Nálunk azon a poszton is ki tudná venni a részét a szervezésből minimálisan - amennyire most szokta annyira simán -, Alves is rendre megteszi, mellé kamatoztathatná még jobban a futósebességét, és a szerelő képességét. Egy tipikus angol csapatba nem tenném ki a szélre, de nálunk amit játszik Dani is pl, oda tökéletes a srác. Szerintem..