Itt simán kaphatna egy esélyt Samper, talán nem véletlen, hogy Gerard López idén szinte csak középső/irányító középpályásként játszatja a B-ben. Remélem, ez azért van, mert összebeszéltek Luchóval, és így akarják Sampert felkészíteni arra, hogy hamarosan a nagyoknál is tudjon hasonló szerepkörben futballozni. Ha tényleg ez a terv, akkor mondjuk egy Busquets-Samper-Rakitic-Rafinha-Iniesta-Arda sorral szépen el lehetne lenni szerintem, főleg úgy, hogy még Roberto is bevethető a középpályán (akivel egyébként hozzád hasonlóan én is inkább jobbhátvédként számolnék, de ez a sokoldalúság azért komoly fegyvertény nála), illetve ha úgy adódik, akkor Mascherano is tud játszani szűrőként. És akkor még ott van Denis meg Halilovic is, szóval én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy valóban szükség lesz egy középpályás leigazolására.palesz77 írta:Csak vannak szerepek a pályán, amire közülük egyik se képes - és Rakitic se valamiért, Halilovic meg főleg. Nem véletlen, hogy Lucho listája elvileg a Verratti-Gündogan-Koke trióból áll, a Xavi utáni űrt akarja befoltozni LE gondolom.
Persze ez függ attól is, hogy az MSN helyettesítésére/pihentetésére mik a tervek, ha Rafinhával és/vagy Ardával inkább itt számolna Enrique, akkor nem zárok ki egy igazolást a középpályára.
Samperről még nem teljesen, de Grimaldóról már lemondtam, pedig nála jobb és olcsóbb választás Alba mögé/mellé nem valószínű, hogy lenne, viszont Deulofeu sorsára kíváncsi leszek. Ha olyan formában játssza végig a szezont, mint amilyenben az utóbbi hetekben futballozik, akkor szerintem komolyan megfontolják majd Barcelonában a visszavásárlását.
Laporte barátunkat egyébként én is sokra tartom, ha Bartra távozik (amire sajnos van esély bőven), és nem költünk el sok tízmillió eurót egy középpályásra, akkor a klub helyében bekopogtatnék majd az Athletichez egy korrekt ajánlattal.