Na ez igen, ezt remekul csinalta. En ezeket szeretem. Gyorsan, hatekonyan, nem flikkflakkal. talan volt is egy pillanat mikor a rovidbe fellohette volna.Messias2 írta:
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 33665?s=09
Neymar
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

Elvileg Perez kiakarja fizetni érte a 190 milliós kivásárlási árat, persze ő nem akar menni. Hát mit mondjak, nem nagyon hiszek az ilyen pletykáknak, de ezt simán eltudom képzelni, főleg látva a madridisták sírását odaát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tegnap is kiválóan játszott. Lőtt 2 gólt, adott 1 gólpasszt, de ezenkívül is jól játszott. Megint azt vert meg 1v1-ben, akit akart. 3. gólunk után szinte folyamatosan Messit kereste, még akkor is, ha ő is megoldhatta volna a helyzetet. A végén szerintem ez volt a lenagyobb tőle, kár, h itt is a passzt kereste:
Most már ki lehet jelenteni, h szintet lépett a brazil. Épp azon gondolkoztam, h lehet jól jött a csapatnak ez a Messi sérülés. Legalábbis Neynek biztosan.
Most már ki lehet jelenteni, h szintet lépett a brazil. Épp azon gondolkoztam, h lehet jól jött a csapatnak ez a Messi sérülés. Legalábbis Neynek biztosan.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nem kétséges, ez a gyerek, ha nem marketinget vesznek figyelembe, már CR előtt jár.
Pazar játékos lett belőle, ellentétben a portugállal van benne alázat. Folyamatosan Messit kereste a labdákkal, hogy rúgasson vele is gólt.
Élmény nézni minden mozdulatát a pályán, ráadásul hihetetlen sokat melózik, visszajár védekezni.
Pazar játékos lett belőle, ellentétben a portugállal van benne alázat. Folyamatosan Messit kereste a labdákkal, hogy rúgasson vele is gólt.
Élmény nézni minden mozdulatát a pályán, ráadásul hihetetlen sokat melózik, visszajár védekezni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kegyetlen jó.Gareth Tello írta:Neymar - Amazing Passes |Created Chances | Assists - 2015/16 (As of 11/25/15)
http://streamable.com/ip7z" target="_blank
Jó látni, hogy ezen a téren ilyen sokat fejlődött a tavalyi szezon óta, csak így tovább.

-
- Az Év fórumozója 2013
Neymar - Amazing Passes |Created Chances | Assists - 2015/16 (As of 11/25/15)
Jó látni, hogy ezen a téren ilyen sokat fejlődött a tavalyi szezon óta, csak így tovább.
Jó lenne a szerződését minél előbb meghosszabbítani. Nem örülnék, ha eligazolna máshova. Csapatunk nagy erősségévé vált, rengeteget fejlődött ide szerződése óta, 2-3 év múlva ha ilyen ütemben fejlődik tovább világ legjobbja lesz Messi mellett!
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- palesz77
Akkor remélem el is búcsúzhatunk ettől a fajta tizirúgástól örökre, szép volt amíg tartott, de több ilyet ne..
Ezen kívül amúgy jól játszott szerintem, első gól is az ő nagy passzából indult, rengeteg csele ült, volt pár Dinhot idéző mozdulata - volt egy passza is, amit talán bedobás után levegőből tovább oxizott, nem lassították vissza, pedig az is pazar volt -, a 16-oson belül verte meg rendre az embereit.. Szóval amúgy nem volt rossz, csak a gól nem jött össze sehogy, köszönhetően részben magának. 

-
- aka Game90
La Liga This Season:
Most Goals: Neymar
Most Assists: Neymar
Most Chances Created: Neymar
Most Dribbles: Neymar
Most Goals: Neymar
Most Assists: Neymar
Most Chances Created: Neymar
Most Dribbles: Neymar
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mondjuk erről a 8-10 darab földön pörgésről leszokhatna, teljesen felesleges....mert elég vicces, egyben szánalmas az én szememben.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A kiemelt rész a válasz, bármilyen kérdésre a trióval kapcsolatban! Bárki egyénieskedni kezd, ez már nem működhet, mert valakinek előbb vagy utóbb szúrni fogja a szemét és nem csak a trióból!palesz77 írta:Attól még, hogy jóba vannak, Neymarban elkezdhet motoszkálni a gondolat, hogy ő még jobb lehetne, ha numero uno lenne egy csapatban. De én is bízok benne, hogy ép ésszel végiggondolja, hogy ezzel a trióval olyan történelmi csúcsokat produkálhatnak, amire egyedül nem lenne képes - konkrétan egy BL címvédés sem lehetetlen, még ha játékban nem is remekelünk idén -, és lévén piszok fiatal, ráér akkor vezérbikáskodni, ha már szétmegy az MSN.
Én a pályán, bárki volt a társam, ha nem a csapatérdek szerint játszott, leüvöltöttem a haját, bocsi.

Tehát, ez nem működhet másképp, csak ahogy eddig, az egy irányba tartással..., ha borul, észre fogjuk venni, szinte azonnal!
És akkor visszatérnék kicsit Neymarral kapcsolatban a Bob Palesz "vitára", de ez csak a saját véleményem lesz a kérdésben.
Szóval, Bobbal teljesen egyetértek abban, hogy sikeresség szempontjából mindig az a döntő, hogy a labda a leggyorsabb! A flikkflakkos passz helyett a "parasztosan" oda tett labdát preferálom, preferáltam és így is játszom, játszottam. A színezést, eldőlt mérkőzésen már nem bánom, de CSAKIS AKKOR!!!!

Viszont, amiben Neymart másképp látom, mint Bob, az Neymar tehetsége és az európai focihoz való hozzáállása. Én úgy látom, hogy a brazil olyan képességekkel rendelkezik, amivel korábban csak az "eredeti" Ronaldo és Ronaldinho azzal a különbséggel, hogy Ney fizikuma nincs még olyan szinten, mint a fent említett Úriembereknek. (lehet, hogy nem is lesz soha, majd az idő megadja a választ)
Tehát, a képességek megvannak, az induló sebesség is átlag feletti, a cselező készség pláne, ezért felállt védelem ellen szinte csak Ő van meg persze Messi, de az argentinről régóta tudjuk.
A képességei alapján, szerintem Neymar váratlanabb dolgokat képes csinálni még Messinél is, olyan szinten tud zilálni, ahogy nem sokan a világon és mindezt úgy hogy én nem érzem feleslegesnek, támadásakasztónak szinte egyszer sem.
Neymart, mióta nálunk játszik teljesen a gépezetbe valónak érzem, Önmagához képest teljesen letisztultnak és évről évre egyre jobbnak! Nem emlékszem felesleges lábdobálásokra, cselekre, csak a mérkőzés végén, amikor már nincs jelentősége. Neymar abszolút európai arcát mutatja és azt a lazaságot, ami Önmaga, azt nem szeretném kihalni látni belőle, mert ettől Ő az aki!
Nagyon nagy kincs a Barcának, remélem sokáig itt marad majd!
Ha csapkodó lett, vagy nem eléggé összeszedett, ne haragudjatok érte!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Messit utoljára Villa időszakában láttam "hisztizni" kihagyott helyzet, vagy elmaradt passz okán. Azóta tulajdonképpen rezzenéstelen arccal veszi tudomásul, ha a társai kihagyják az általa teremtett helyzeteket. Lehet, hogy kevesebb gólt fog lőni, de az biztos, hogy odateszi a labdákat továbbra is a társaknak, ha úgy adódik.
Szerintem már ma este is látható lesz az MSN tökéletes összhangja.
Szerintem már ma este is látható lesz az MSN tökéletes összhangja.
- Normandia
- Director del Fútbol
Valaki itt már a fórumon egyszer megjegyezte, hogy amìg Messi focizik, addig ő szabja a játékot és nem azért, mert egy önző suttyó, hanem mert a játéka, ha kell, ha nem, ha tetszik, ha nem olyan, hogy a csapat automatikusan alkalmazkodik hozzá. Egyébként Ney ugyan ezt most betöltötte, ezen a két hónapon keresztül és nem is rosszul.
Ha Leo gólt akar lőni, akkor fog is, mert úgy alakìtja a játékot, hogy az rá legyen kihegyezve, de azt is tudja, ha akarja, hogy mással lövessen gólt. Ez neki nem probléma, csak játék. Tehát ha úgy dönt, akkor Ney fog a góllövő lista élén végezni, ezt teljesen tőle függ.
Ha Leo gólt akar lőni, akkor fog is, mert úgy alakìtja a játékot, hogy az rá legyen kihegyezve, de azt is tudja, ha akarja, hogy mással lövessen gólt. Ez neki nem probléma, csak játék. Tehát ha úgy dönt, akkor Ney fog a góllövő lista élén végezni, ezt teljesen tőle függ.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Én is bízok abban, h megmarad ez az összhang, de szerintem ez nem olyan egyértelmű, mint ahogyan sokan gondolják. Neynek van egy pénzéhes faterja is, aki biztos elhiteti majd a gyerekkel, h ő a legjobb a világon, és neki kell lenni a vezérnek. Meg a brazilban amúgy is benne van ez a "sztárkodás". Tehát én csak annyit akartam mondani, h nem olyan egyértelmű ez a történet.palesz77 írta:Attól még, hogy jóba vannak, Neymarban elkezdhet motoszkálni a gondolat, hogy ő még jobb lehetne, ha numero uno lenne egy csapatban. De én is bízok benne, hogy ép ésszel végiggondolja, hogy ezzel a trióval olyan történelmi csúcsokat produkálhatnak, amire egyedül nem lenne képes - konkrétan egy BL címvédés sem lehetetlen, még ha játékban nem is remekelünk idén -, és lévén piszok fiatal, ráér akkor vezérbikáskodni, ha már szétmegy az MSN.
Az említett dolgokban szerintem nagyobb szerepe van annak, h Eto'o óta először végre van centerünk, olyan centerünk, aki meg is tudja tartani a labdát és gyorsan tud iránytváltani, elmozogni, helyet csinálni. Valamint az edző is a helyén játszat mindenkit, elöl pontosan mindeki azt teszi, amit tud. Olyat nem írtam, h elnyomja őket, bár sokszor ő sem a legjobb megoldást választja, hanem megcsinálja egyedül, más kérdés, h nagy százalékban össze is jön nekiChino írta:Ez láthatóan vice versa működik. Messi is sokat "dolgozik Neymar alá", ha már így fogalmaztál. Szemmel látható, hogy akiknél idáig játszott (Alexis, Pedro, Villa stb.) Neymarral sokkal többet van együtt játékban, bátrabban tesz neki labdákat, megvan köztük a kémia. Nem véletlenül volt tavaly is egyenlőbben elosztva a gólok száma. Mikor volt olyan, hogy egy szezonban Messi 58, míg a társa 39 gólt szerezzen. És akkor Suarez 25 gólját nem említem, aki jóval később csatlakozott.recrea írta:
Nekem kifejezetten tetszett, ahogy átvette a vezér szerepet, sőt, sztem ennél még többet vállalhatna, mert indokolatlanul sokat dolgoznak/dolgoztak Messi alá. Szerintem meglepő, h milyen jól fociztunk helyenként Messi nélkül.
Nyilván ugyanolyan helyzetben inkább Messinek teszi vissza a labdát, mint mondjuk Munirnak, de akár Suareznek is, de ez fordítva is így működik. A kaputól távolabb is rendre passzolgatnak egymásnak. Az idei szezont a sérülése miatt nem lehet alapul venni, de tavaly például nem nagyon érződött, hogy Messi "elnyomná" Neymarékat, sokkal többször próbálja helyzetbe hozni őket, mint korábban. Lehet, hogy ez az "új" posztjából is adódik, de 57 meccsen 31 assist Messitől (aminek nagy részét a brazilnak adta), és 51 meccsen 11 gólpassz Neymartól nem azt mutatja, hogy az argentinnak annyira alájátszana és mindent lepasszolna (ráadásul eddig még jobb is ez az átlag). Ez persze csak statisztika, de a játékban is hasonló a kép.
Az lehet, hogy annyi cselt nem fog csinálni, de nem is lesz annyira rászorulva mint eddig. Nem fog annyi ember rátapadni, ha egy Messi lessz a pályán, mintha egy Munir. Jó esély van rá, hogy még hatékonyabb összjátékot is eredményezzen.

A kémiában egyetértek, rengeteg függ attól, hogyan fekszik egymásnak 2 játékos.
Nekem játékban látszik, h nem mindig a legjobb megoldást, hanem Messit választják, bár Neymar önzőbb, Suarez még a gólvonalról is passzolt Messinek, furcsállom, ha ez nem tűnt fel tavaly. Nem gond ez, mert az argentin élete formájában volt/van az idei évben, ami kb garancia is az eredményekre.
Sokat passzol ő is a brazilnak, bár Messinek védjegye a jobbról befelé tolás és belövés a védők mellé/mögé a balosra, ezt ugyanúgy megtette Neymar hiányában is, persze más a kép, ha a világ egyik legjobbja van ott is.
Azt azért megnézem, h Messi hogy tűri, ha esetleg nem ő fogja a legtöbb gólt lőni...bár a realitás az, h befogja Neymart. Most nem arra gondolok, h úgy fog viselkedni, mint CR, de hogy akarattal visszaveszi a vezérszerepet, abban biztos vagyok. Meg abban is, h nem az utolsó aranylabdája lesz az idei.
Abszolút én is így látom, persze sokan szeretnék, ha éket lehetne verni az MSN tagjai közé, de egyelőre ennek semmi esélye nincs. Messi megkapja az 5. aranylabdát, aztán jöhetnek (ha tudnak) a fiatalabbak.matteo írta:Chinoval teljesen egyetértek.

Chinoval teljesen egyetértek. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Ez láthatóan vice versa működik. Messi is sokat "dolgozik Neymar alá", ha már így fogalmaztál. Szemmel látható, hogy akiknél idáig játszott (Alexis, Pedro, Villa stb.) Neymarral sokkal többet van együtt játékban, bátrabban tesz neki labdákat, megvan köztük a kémia. Nem véletlenül volt tavaly is egyenlőbben elosztva a gólok száma. Mikor volt olyan, hogy egy szezonban Messi 58, míg a társa 39 gólt szerezzen. És akkor Suarez 25 gólját nem említem, aki jóval később csatlakozott.recrea írta:
Nekem kifejezetten tetszett, ahogy átvette a vezér szerepet, sőt, sztem ennél még többet vállalhatna, mert indokolatlanul sokat dolgoznak/dolgoztak Messi alá. Szerintem meglepő, h milyen jól fociztunk helyenként Messi nélkül.
Nyilván ugyanolyan helyzetben inkább Messinek teszi vissza a labdát, mint mondjuk Munirnak, de akár Suareznek is, de ez fordítva is így működik. A kaputól távolabb is rendre passzolgatnak egymásnak. Az idei szezont a sérülése miatt nem lehet alapul venni, de tavaly például nem nagyon érződött, hogy Messi "elnyomná" Neymarékat, sokkal többször próbálja helyzetbe hozni őket, mint korábban. Lehet, hogy ez az "új" posztjából is adódik, de 57 meccsen 31 assist Messitől (aminek nagy részét a brazilnak adta), és 51 meccsen 11 gólpassz Neymartól nem azt mutatja, hogy az argentinnak annyira alájátszana és mindent lepasszolna (ráadásul eddig még jobb is ez az átlag). Ez persze csak statisztika, de a játékban is hasonló a kép.
Az lehet, hogy annyi cselt nem fog csinálni, de nem is lesz annyira rászorulva mint eddig. Nem fog annyi ember rátapadni, ha egy Messi lessz a pályán, mintha egy Munir. Jó esély van rá, hogy még hatékonyabb összjátékot is eredményezzen.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Nem látok semmi arra utaló jelet, hogy hosszú távon gondok legyenek. Messi láthatóan szó nélkül visszább vonul a középpályára, ha az az edzői utasítás. Idén Neymarnak sztem jobbak lesznek év végére a statjai, ha másért nem, hát Messi kihagyása miatt. Mindketten csilloghatnak egymás mellett probléma nélkül.
Ott van ráadásul Suarez is, aki követendő példa mind2 számára.
Ott van ráadásul Suarez is, aki követendő példa mind2 számára.
A Fifa egy szégyen
Nekem kifejezetten tetszett, ahogy átvette a vezér szerepet, sőt, sztem ennél még többet vállalhatna, mert indokolatlanul sokat dolgoznak/dolgoztak Messi alá. Szerintem meglepő, h milyen jól fociztunk helyenként Messi nélkül.palesz77 írta:Attól még, hogy jóba vannak, Neymarban elkezdhet motoszkálni a gondolat, hogy ő még jobb lehetne, ha numero uno lenne egy csapatban. De én is bízok benne, hogy ép ésszel végiggondolja, hogy ezzel a trióval olyan történelmi csúcsokat produkálhatnak, amire egyedül nem lenne képes - konkrétan egy BL címvédés sem lehetetlen, még ha játékban nem is remekelünk idén -, és lévén piszok fiatal, ráér akkor vezérbikáskodni, ha már szétmegy az MSN.
Én nem Neymartól tartok, inkább Messitől, h nem fogadja el a "vetélytársat" , mindenesetre kíváncsian várom a következő időszakot.
- palesz77
Attól még, hogy jóba vannak, Neymarban elkezdhet motoszkálni a gondolat, hogy ő még jobb lehetne, ha numero uno lenne egy csapatban. De én is bízok benne, hogy ép ésszel végiggondolja, hogy ezzel a trióval olyan történelmi csúcsokat produkálhatnak, amire egyedül nem lenne képes - konkrétan egy BL címvédés sem lehetetlen, még ha játékban nem is remekelünk idén -, és lévén piszok fiatal, ráér akkor vezérbikáskodni, ha már szétmegy az MSN.
Akkor lenne igazad, ha ezt az egy - ilyen értelmű .- képet lehetne felmutatni, de mióta az MSN működik, legalább 150-et csak hármójukról megnézhetsz, a többiek góljai utáni ünneplésekről nem is beszélve.És ez a kép mit is bizonyít? Hogy örülnek egy Atleti elleni gólnak? Mert szerintem semmi többet.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem tudom, azért van rá példa, hogy nem feltétlen örűlnek játékosok egymás góljainak.Messias2 írta:És ez a kép mit is bizonyít? Hogy örülnek egy Atleti elleni gólnak? Mert szerintem semmi többet.Messithebest írta:akik attól tartanak hogy Neymar nem fogadja el azt hogy Leo a legjobb és esetleg megbomlik az összhang a támadók között, annak csak ezt a képet vágnám be:
LINK
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
És ez a kép mit is bizonyít? Hogy örülnek egy Atleti elleni gólnak? Mert szerintem semmi többet.Messithebest írta:akik attól tartanak hogy Neymar nem fogadja el azt hogy Leo a legjobb és esetleg megbomlik az összhang a támadók között, annak csak ezt a képet vágnám be:
LINK
- Messithebest
- Director del Fútbol
akik attól tartanak hogy Neymar nem fogadja el azt hogy Leo a legjobb és esetleg megbomlik az összhang a támadók között, annak csak ezt a képet vágnám be:
LINK
LINK

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James