Barça vs. Real - El Clásico
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.

- csabimo
- Capitá del Barça
Igy van ennyit rég nevettem már az emberek kérdezgetik hogy mi van velem
A madridistákról meg annyit hogy inkabb foglalkoznak Pique posztjával mint saját magukkal.. Ancelotti come back lett a szlogen bármi gáz van
Én csak Perec fejére vagyok kiváncsi, és várom az eltiltást az igazolásoktól! Ha eccer egy üzlet beindul

Én csak Perec fejére vagyok kiváncsi, és várom az eltiltást az igazolásoktól! Ha eccer egy üzlet beindul

- noname
- Llegenda del Barça
Ha semleges szurkoló lennék is rengeteget röhögnék ezen az egész helyzeten, ami náluk van, de így meg.
Egyáltalán nem lepne meg ha ez az egész Perez edzőbuktatási tervének a része lenne. Miután nyáron úgy tálalták, mint a vérbeli madridista edzőt, komoly ok kell h kitegyék Benitezt.

Egyáltalán nem lepne meg ha ez az egész Perez edzőbuktatási tervének a része lenne. Miután nyáron úgy tálalták, mint a vérbeli madridista edzőt, komoly ok kell h kitegyék Benitezt.
A Fifa egy szégyen
Nem kell a jó zsarut játszani. Mint csapat LE felfogásában kell hozzáállni a dolgokhoz. De szurkolóként erről is szól a rivalizálás és ez teljesen helyén is van. Hol ők nevetnek, hol mi. A Madrid pont nem az a csapat akit sajnálni fogok.
- noname
- Llegenda del Barça
Már miért nem kéne kárörvendeni. A világ legarrogánsabb csapata, ami évtizedek óta azt hiszi h nem vonatkoznak rá a szabályok akkora pofáraesést produkált h egy negyedosztályú csapat is elszégyellné magát. Tegnap óta ezen röhögök!

A Fifa egy szégyen
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Karorvendeni nem szabad, van eleg bajuk, inkabb a sajat magunk gyozelmeinek kell orulni. Benak voltak, megiszzak a levet, de kit erdekel? Nekunk mindig sajat magunkra kell figyelni, Luis Enrique se poenbol szokta ezt szajkozni.

Igazak a hírek, egy korábbi bíró próbálta értesíteni a Madridot, de nem tudott elérni senkit, fax-ot is küldött...
http://as.com/diarioas/2015/12/03/engli ... 98336.html
De Gea után megint az a nyamvadt Fax gép...
Fax Real Madrid 2-0
Kedvencm még a sztorival kapcsolatban a Cadiz drukkerek. Volt Cheryshev éltetése, zúgott a Campeones Campeones, a szokásos maradj Benitez és a kedvencem: Cseréld be De Gea-t is, Benitez.
http://as.com/diarioas/2015/12/03/engli ... 98336.html
De Gea után megint az a nyamvadt Fax gép...

Fax Real Madrid 2-0
Kedvencm még a sztorival kapcsolatban a Cadiz drukkerek. Volt Cheryshev éltetése, zúgott a Campeones Campeones, a szokásos maradj Benitez és a kedvencem: Cseréld be De Gea-t is, Benitez.
- csabimo
- Capitá del Barça
Ennél is rosszabb lenne ha megkapnák a 2 átigazolási szezonos kitiltást mint mivisca el barca írta:öröm nézni ahogy az egész real madrid az összeomlás szélén van. remélem még ennél is lesz lejjebb.

- visca el barca
- Presidente del Barça
öröm nézni ahogy az egész real madrid az összeomlás szélén van. remélem még ennél is lesz lejjebb.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Benitez: "Sem a Villarreal, sem a spanyol labdarúgó szövetség nem tájékoztatott bennünket, és amikor értesítettek bennünket, egyből le is cseréltük őt. A jó szándék megvolt”.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kikaptak és kiestek, pont nem érdekelte semmi olyanra szerintem, hogy az hányadik sárgája volt, meg hogy mikor játszhat legközelebb a kupában.. Mayoral se ülhetett volna a padon, ő se szólt mégse. Nem is tudják szerintem ők, hogy hogy vannak ezek a szabályok pontosan, meg nem is nekik kéne erre figyelniük..Vakmacska írta:és még a játékos sem tudta? érdekes...
Tobias88: Duplára figyelj majd oda, most nem töröltem, hanem szerkesztettem csak a reggeli hsz-edet, de legközelebb te is ezt tedd, ne újat írj..

Twitterről. Update-t már írtam. Óvott a Cádiz, 99% hogy kizárják a MadridotVakmacska írta:és még a játékos sem tudta? érdekes...
no és honnan tudták meg a szünetben?
94:39 6 - 1
és még a játékos sem tudta? érdekes...
De legalább három kupásak nem lesznek már biztosan, mert óvott a CádizpezZy írta:Szép és jó, hogy így szenved a Madrid, de ne felejtsük el, hogy tavaly ilyenkor itt se volt jobb a helyzet.. Sőt ugyan ez volt, mint most- csak fordítva.
Vigyázni kell, mert innen lehet a legnagyobbat esni. Nem azt mondom nem kell örülni, hogy most minden jó, csak tavaly nagyon nagyot estek páran odaát és véletlen se szeretném azt átélni..

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szép és jó, hogy így szenved a Madrid, de ne felejtsük el, hogy tavaly ilyenkor itt se volt jobb a helyzet.. Sőt ugyan ez volt, mint most- csak fordítva.
Vigyázni kell, mert innen lehet a legnagyobbat esni. Nem azt mondom nem kell örülni, hogy most minden jó, csak tavaly nagyon nagyot estek páran odaát és véletlen se szeretném azt átélni..

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Ja értem, bocsi. Úgy már más.Tobias88 írta:
A Madrid vesz tőlük...
A Madrid vesz tőlük...zola8787 írta:Ilyen Ödegárd féléket? Szerintem nem kell a Cádiz-nak egy Madrid fiatal semTobias88 írta:Szép is lenne ha kiesnének. Mondjuk én jobban örülnék, ha nem csak a bajnoki visszavágón vernénk meg őket, hanem ezen kívül még 4 meccsen a kupában és a bl-ben![]()
Vesznek tőlük 5-6 fiatalt az akadémiáról 1-2 millió euróért és kész is, nem óv a Cádiz.
Ilyen Ödegárd féléket? Szerintem nem kell a Cádiz-nak egy Madrid fiatal semTobias88 írta:Szép is lenne ha kiesnének. Mondjuk én jobban örülnék, ha nem csak a bajnoki visszavágón vernénk meg őket, hanem ezen kívül még 4 meccsen a kupában és a bl-ben![]()
Vesznek tőlük 5-6 fiatalt az akadémiáról 1-2 millió euróért és kész is, nem óv a Cádiz.

Óvtak, óvni kell. Három lehetőség van jelenleg:trey88 írta:Osasuna kizárásakor óvott az ellenfél, vagy automata kizárták őket?
- Nem óv a Cádiz, mert vesznek tőlük pár fiatalt milliókért - lefizetés
- Az óvás miatt nem zárják ki a Madridot, kap egy 3-0át a Cádiz - kivételezés (nem lenne meglepő)
- Óvás utáni kizárás, hiszen gólt is lőtt Csevisev - pénzügyileg nem éri meg
Amin jót röhögtem a football manager-ben is ha rámész egy játékos adatlapjára szépen hozza, hogy melyik sorozatban mennyi sárgája van, van e el van e tíltva stb. Úgy látom a játék készítői túl logíkusan gondolták mert ez egyes nagy csapatoknál nincs nyílvántartva! 

-
- Jugador d'estrella
a Villarealban volt kölcsönben tavaly...ott szedte összeTobias88 írta:Az érdekes lenne, nem is játszottunk egymás ellen. Az Atma kiverte a Madridot, mi meg az Atma-tpalesz77 írta:Fun fact: Cheryshev tavaly Piquerol gyujtotte be a 3. sargajat..
Szép is lenne ha kiesnének. Mondjuk én jobban örülnék, ha nem csak a bajnoki visszavágón vernénk meg őket, hanem ezen kívül még 4 meccsen a kupában és a bl-ben
Re: Jah, hogy nem is a Madridban volt tavaly. Így akkor okés.

Az érdekes lenne, nem is játszottunk egymás ellen. Az Atma kiverte a Madridot, mi meg az Atma-tpalesz77 írta:Fun fact: Cheryshev tavaly Piquerol gyujtotte be a 3. sargajat..
Re: Jah, hogy nem is a Madridban volt tavaly. Így akkor okés.
A Madrid gondoskodik róla , hogy vidáman es könnyedén induljon a Barca szurkolók reggele ,szakadok
. Viszont szerintem nem lesz ebből semmi mert Perez papa okosba elintézi es átutal egy vagy akár több millát a Cadiz számlájára es ők ezt nagy valószínűséggel el is fogjak fogadni (hibáztatni őket ezért nem nagyon lehetne ).De aztán lehet megis megóvják a meccset kiváncsi vagyok , hogy mi lesz az ügy vége
.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN