2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A teletext-en a klub vb meccs van feltüntetve 11:30-kor. Remélem az is lesz.visca el barca írta:az még hagyján h mikor ismétlik, de itt jobb oldalon azt írja az oldal h az m4 adja, de az m4 weboldalán nincs is ilyen műsor![]()
m4, csütörtök
11:26
Futsal VB-selejtező mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
Köszi VEB sokat segìtettél.visca el barca írta:az még hagyján h mikor ismétlik, de itt jobb oldalon azt írja az oldal h az m4 adja, de az m4 weboldalán nincs is ilyen műsor![]()
m4, csütörtök
11:26
Futsal VB-selejtező mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
Nyilván sokat számított, hogy ki az ellenfél, de azért az hogy ketten 5 gólt elpakolnak az semmiképp sem gyenge, főleg úgy, hogy nem olyan játékosok voltak fent akik agyba-főbe kiszolgálják őket.Alfa írta:Jó kis meccs volt. Munir és Sandro végre igazolták , hogy mégis mit keresnek itt. Persze egy harmadosztályú ellenfél ellen nem olyan nagy dicsőség gólokat lőni , de önbizalom szerzésnek tökéletes volt. Aitor játéka nagyon tetszett. Ha fejlődik egy kicsit talán van esélye a Munir-Sandro páros egyik vagy akár mindkét tagját kiszorítani a padról. Összességében jár a taps az egész csapatnak.
Így ,hogy valószínűleg kiesik a Real kötelező behúzni a kupát. Remélem sikerül könnyű ágra kerülni és akkor kb csak a döntőbe kaphatunk erős ellenfelet ( Atletico,Sevilla,Valencia).
emlékeztek mikor az egyik szuperkupán kaptak pár pirosat a Reálosok a meccs végén...?palesz77 írta:Bajnokin összeszedett eltiltást lehet kupameccsen is letölteni, fordítva viszont nem. Nekem legalábbis így rémlik, de ez csak emlékezetből mondom, szóval aki tud pontosat is, az írja le..Rinku írta:...
Bajnokin összeszedett eltiltást lehet kupameccsen is letölteni, fordítva viszont nem. Nekem legalábbis így rémlik, de ez csak emlékezetből mondom, szóval aki tud pontosat is, az írja le..Rinku írta:...
Ennyi erővel a mi águnkról is sok bevételtől esnének el, úgyhogy nem érné meg kizárni minket..MessiNeymarSuarez írta:Mellesleg hatalmas bevételtől esnének akkor el, sokkal kevesebben néznének meccset a Real Madrid ágán. ... Persze ha mi csináltuk volna,főleg Suarezzel....
Az a FIFA akció is vicc volt, minket elmeszelnek, majd utána bőven hagynak időt a többi csapatnak hogy eltűntesse a bizonyítékokat.
Rinku írta:Úgysem fogják kirakni őket. Fehér Hableányék szent és sérthetetlenek, az egész szövetség a s.ggüket fényezi. Kapnak valami 80.000 eurót és csók.
Bezzeg, ha mi csináltuk volna. Szerintem még egy transzferban is befigyelt volna, addig mentek volna, a FIFA-nál. Hiszem, ha látom.
Hat nem tudom, szerintem nem lenezte oket, szimplan felmerte, hogy felesleges kockaztatni Neymarekat, lefutott mar a meccs.Messias2 írta: Ráadásul nem tudom, milyen rizikó lett volna abban, ha felküld valakit. Az ellenfél sportszerűen játszott, és a tempó se volt valami eszeveszett.
Szerintem ez, az ellenfél erőteljes lenézése. Ráadásul nem tudom, milyen rizikó lett volna abban, ha felküld valakit. Az ellenfél sportszerűen játszott, és a tempó se volt valami eszeveszett.palesz77 írta: Hat nem tudom, en kifejezetten orulok, hogy nem kockaztatott. Ellenfel is tudja szerintem, hogy nem azert nem cserelt, hogy megalazza oket, ketlem, hogy rossz neven vennek.. Nyilvan be lesz majd talalva - AS es Marca gondolom lehoz rola egy-egy cikket -, de en orulok, hogy ilyenekkel nem foglalkozik, es csak a kulsos beszolasok elkerulese miatt nem hozott be senkit.
Hat nem tudom, en kifejezetten orulok, hogy nem kockaztatott. Ellenfel is tudja szerintem, hogy nem azert nem cserelt, hogy megalazza oket, ketlem, hogy rossz neven vennek.. Nyilvan be lesz majd talalva - AS es Marca gondolom lehoz rola egy-egy cikket -, de en orulok, hogy ilyenekkel nem foglalkozik, es csak a kulsos beszolasok elkerulese miatt nem hozott be senkit.Messias2 írta:Itt a válasz azoknak, akik nem értették, miért nem cserél. Mondjuk ettől függetlenül elég nagyképű húzás volt...