Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Magyarul Gyenyisz Cserisev, angolul Denis Cheryshev, oroszul meg cirill betűvel leírva használják, mindegyik helyes.geridoss írta:Így a helyes. Vagy Чeрышев vagy Cserisev. Ciril betűs neveknél így van.TripleH írta: amelyik cikkben ÍGY írják le egy játékos nevét, azt valamiért nem tudom komolyan venni.

Amennyiben végigolvastad volna a cikket rendesen, akkor felfedezted volna a forrást, mely szerint a spanyol kormány sportfegyelmi bizottsága, rövidítve TAD adta ki a közleményt.TripleH írta:Alcantara írta:Spanyol szövetségi komédia.![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2456441" target="_blankNSO.. Még csak forrást sem jelöltek, másrészt amelyik cikkben ÍGY írják le egy játékos nevét, azt valamiért nem tudom komolyan venni.Gyenyisz Cserisev
Így a helyes. Vagy Чeрышев vagy Cserisev. Ciril betűs neveknél így van.TripleH írta:amelyik cikkben ÍGY írják le egy játékos nevét, azt valamiért nem tudom komolyan venni.Gyenyisz Cserisev
Fonetikusan írták, szerintem ezzel semmi baj nincs. De maga a hír tényleg komédia már...TripleH írta:Alcantara írta:Spanyol szövetségi komédia.![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2456441" target="_blankNSO.. Még csak forrást sem jelöltek, másrészt amelyik cikkben ÍGY írják le egy játékos nevét, azt valamiért nem tudom komolyan venni.Gyenyisz Cserisev
Alcantara írta:Spanyol szövetségi komédia.![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2456441" target="_blank
NSO.. Még csak forrást sem jelöltek, másrészt amelyik cikkben ÍGY írják le egy játékos nevét, azt valamiért nem tudom komolyan venni.Gyenyisz Cserisev
Január 15.Chino írta:
Az ágakat mikor sorsolják?

Most megkapta volna a Celta-t. Érdekes párosítás lenne, nem biztos, hogy lesimáznák őket, a mostani állapotban lehetne esélye a a vigoiaknak.visca el barca írta:furcsa látni h nincs real

port.hu szerint 11.30-kor Klub VB, este 20.40-kor pedig ismétlés az M4-en.Normandia írta:Nem igazán tudom, hogy hová ìrjam, de tudja valaki, hogy a csütörtöki meccset mikor ismétlik meg valamilyen emberi időpontban?
A teletext-en a klub vb meccs van feltüntetve 11:30-kor. Remélem az is lesz.visca el barca írta:az még hagyján h mikor ismétlik, de itt jobb oldalon azt írja az oldal h az m4 adja, de az m4 weboldalán nincs is ilyen műsor![]()
m4, csütörtök
11:26
Futsal VB-selejtező mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
Köszi VEB sokat segìtettél.visca el barca írta:az még hagyján h mikor ismétlik, de itt jobb oldalon azt írja az oldal h az m4 adja, de az m4 weboldalán nincs is ilyen műsor![]()
m4, csütörtök
11:26
Futsal VB-selejtező mérkőzés: Magyarország - Ukrajna

Nyilván sokat számított, hogy ki az ellenfél, de azért az hogy ketten 5 gólt elpakolnak az semmiképp sem gyenge, főleg úgy, hogy nem olyan játékosok voltak fent akik agyba-főbe kiszolgálják őket.Alfa írta:Jó kis meccs volt. Munir és Sandro végre igazolták , hogy mégis mit keresnek itt. Persze egy harmadosztályú ellenfél ellen nem olyan nagy dicsőség gólokat lőni , de önbizalom szerzésnek tökéletes volt. Aitor játéka nagyon tetszett. Ha fejlődik egy kicsit talán van esélye a Munir-Sandro páros egyik vagy akár mindkét tagját kiszorítani a padról. Összességében jár a taps az egész csapatnak.
Így ,hogy valószínűleg kiesik a Real kötelező behúzni a kupát. Remélem sikerül könnyű ágra kerülni és akkor kb csak a döntőbe kaphatunk erős ellenfelet ( Atletico,Sevilla,Valencia).