Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne essünk már át a ló túloldalára...kétlem, h majd télen csinálja meg a karrierjét egy jó menedzser. Láthatóan megkapja a lehetőséget, jól is játszik, legutóbb, amikor láttam, LE még nem volt vak, vagyis vélhetően ő is látja. Nem értem, miért kellene most pattognia vagy alternatívát keresnie, nyár előtt meg főként?! Attól, h átkerül az A-keretbe, még nem fog többet játszani, jobban mondva, nem attól fog többet játszani. Arra sincs garancia, h idegen csapatban jól teljesítene.Samper írta:Ha Sampernek jó menedzsere lenne, télen a játékos megcsinálhatná a karrierjét. Először a Barcanál tisztázhatná, hogy átkerül-e az A keretébe. Ha nem, akkor kereshetne csapatot, amely letenné érte a kivásárlási pénzt és jó is lenne neki. Ha ilyen sincs, jöhetne egy jó kölcsönszerződés. Referenciaként most teljes meccsek vannak, nem összevágott video.
Gareth Tello írta:Samper tetszett ma, voltak finom megoldásai, és védekezésben is meglepően jól teljesített szerintem. Mondjuk az nem biztos, hogy jót tesz neki, hogy egyszer védekező középpályásként, egyszer középső középpályásként játszatják, de a mai produkcióján annyira nem látszott, hogy ettől meg lenne zavarodva, csak így tovább.
Ez különösen tetszetős volt: http://streamable.com/3wny" target="_blank
Kaptoumnak volt egy-két szép megmozdulása, de összességében halovány volt. Mondjuk ő még egy jó másfél évvel fiatalabb például Sampernél, van még ideje bőven. Mindenesetre annak örülök, hogy Lucho legalább a tétnélkül meccsekre felhívja már.
Gumbau csak a szokásos, továbbra sem értem, mit látnak benne a klubnál.
Cámaráról nem érdemes nyilatkozni, keveset játszott, és azt sem a posztján.
LE mindenáron igazolni akarja azt, amit eddig csinált. Mindegy: a csapat jól áll, megnyílik az igazolási lehetőség és Samperéket nem mint selejtet, hanem mint még meg nem ért játékosokat fogják kölcsönadni.Chino írta:Nem igazán értettem, miért beszélt így a fiatalokról LE. Samper még csak-csak érthető, de őt is csak a kupameccs fényében, saját képességeihez mérten lehet kritizálni. A Roma ellen is tökéletesen szállt be.
Gumbau az Gumbau, se jobb se rosszabb nem lesz már szerintem, legalábbis nem ő jelenti a jövő Barca-ját.
Ellenben Aitor kifejezetten pozitív volt számomra. Főleg ahhoz mérten, hogy csak most került a B-csapathoz és ott sem játszott minden meccset végig, vagy nem kezdett. Mégis kifejezetten jó volt, ráadásul nem is az elsődleges posztján játszott.
De legalább Lucho megmondta, hogy mit is gondol, nem nyomta a sablonszöveget velük kapcsolatban.
Az utóbbi hónapokban ez az első ilyen hír, amit olvasok, szóval szkeptikusan kezelem, de persze én is örömtáncot járnék, ha ez valóban megtörténne...palesz77 írta:Ez meg jól értem, hogy azt jelenti, hogy élni fogunk a lehetőséggel? Örülnék neki, legalább ne úgy engedjük el, hogy esélyt se kapott bizonyítani..
Nekem is úgy rémlik, hogy korábban az Eurosport közvetített néhány meccset (talán még az idei szezon elején is, de ebben nem vagyok biztos), ebben a fordulóban viszont egy mérkőzést sem adnak sajnos.Chino írta:A Youth League-t amúgy közvetíti valami. Mintha a Eurosport 1-2 adta volna korábban? Jó lenne azzal hangolódni az esti meccsre. Alena-ra meg Lee-re kíváncsi lennék. (meg persze Tajtira, ha játszana)
Nagyon jó meccs volt, lehetett volna több is közte, ha Gömbi nem csinál hülyeséget. Szerencse, hogy akkor már a kezünkben volt a meccs, bár szerintem Gerard túlságosan védekező taktikára váltott. Ilyenen szoktunk elcsúszni, plusz Aitort és Kaptoumot is elnézegettem volna. A stream elég gány volt, csak egyet sikerült találni, le is maradtam az első két gólról, de amit láttam az elég jó volt. Kaptoum eléggé élt és Aitor is sokat dolgozott plusz agilis volt. Tarín hozta a szokásosat, furcsa látni, hogy egy ilyen felépítésű kh ilyen gyors.Gareth Tello írta: Nyilván pont akkor nyer a csapat, amikor nem tudom nézni a meccset, mivel egyáltalán nincs stream hozzá...Sajnálom, hogy így nem láthattam, hogy a játék képe mennyiben volt más, mint az előző találkozókon, de természetesen örülök nagyon a győzelemnek, mentálisan ez nagy lökést adhat most a srácoknak. Következő hétvégén jön a szintén nem túl jó formában lévő Huracán Valencia, sokat jelentene egy újabb siker.
Nyilván pont akkor nyer a csapat, amikor nem tudom nézni a meccset, mivel egyáltalán nincs stream hozzá...palesz77 írta:Kicsik nyertek tegnap, Kaptoum és Aitor is pazar gólt lőttek, de Dongou találata se a csúnyábbik fajtából volt.. Akit érdekelne.
Tudja valaki, hogy eddig miért tekintették nemlétezőnek Sampert és ez most hirtrelen megváltozott? Az nem érv, hogy most sérült meg annyi középpályás, mert eddig Gumbeau előzte őt, most meg megfordítva van. De mindegy: a kölcsönvevő is akkor veszi komolyan a tárgyalást, ha van idei játékperc is mögötte a pályán és a kispadon.Messias2 írta:Barcelona consider a loan of B midfielder Sergi Samper (20) in January. Real Sociedad, Sporting, Anderlecht, Porto and Basel options. [md]
Örülnék, ha komolyabb bajnokságban tudna játszani, mert a spanyol 3. harmadosztály a képességeihez képest nagyon gyenge. Az 1. csapatban meg nem fog kapni akkora szerepet. Mind az 5 lehetőségnek örülnék. Igazából az a lényeg, h kapjon játélehetőséget valami komolyabb ligában .
Igen, az. Szerintem is az lenne a legjobb választás. Olyan helyre kerülne, ahol megkapná a lehetőséget, és együtt játszhatna 1 jövőbeli csapattársával.noname írta:Az a Sporting a Gijon lenne? Ott kimondotta jó helye lenne, legalább lenne valaki Halilovic mögött, aki némileg egyensúlyt hoz a kp-ra, illetve összjátékban se kutya.
Amúgy is látványosan gyenge a Sporting, ha Halilovic-ot kivonják a játékból.
Aitor tényleg elég jól nyomta, bár azt nem igazán értettem, miért ő került ki a balosra, plusz sokszor árnyékéket is játszott. Mondjuk sokat mozgott, ezáltal jobb helyzetet teremtett magának, de Lucho valamiért nagyon Sandrot akarta középen játszatni, pedig egy Sandro-Munir-Aitor felállás talán jobban feküdt volna. Talán Munirnak is jobban feküdt volna a center poszt. Persze egy 6 gólos meccs után nem illik elégedetlenkedni, csak kiváncsi lettem volna, hogy a jobboson, hogyan alkotna.palesz77 írta:Aitor gyerek egész ügyes volt, jól elkavargatott ott a baloson. Nem számítottam tőle semmire, úgyhogy pozitív csalódás lett. Gumbau szintén, volt egy gyönyörű labdája a védelem mögé, folyton üresbe helyezkedett és kérte a bogyót, jó meccse volt.
Na, úgy tűnik nem csak én éreztem kicsit gyengébbnek..De ez szimpatikus, hogy ki is mondja, remélem Lever ellen is kezdő lesz azért.