Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem bőven volt ennek mutató értéke. És azt nem értem miben különbözik, hogy van megcsinálva egy diagram.csababarca írta:Most ha megint ezt csinálod,hogy nem értelmezel,és számokkal dobálózol,amiknek semmi mutató értéke nincs,akkor nem tudok mit csinálni.
Meg ezekkel a power point-tal leszerkesztett diagramokkal sem,amik a cikkben vannak.
ez egy teljesen fals képet mutat, ne nyaljunk már be mindent, amit lehoznak színes ábrákkal illusztrálva...jézusom.
Plusz adalék,hogy csapatokról vitatkozunk,nem bajnokságról. Az Arsenal meg pont kilóg a PL-ből,nem azt játsza,mint a csapatok 80%-a ott. Juve meg tipikus olasz csapat, a BL-ben rendre a régi hagyományokhoz nyúlnak vissza,kivéve ha ég a ház.
Az olasz csapatok rendre máshogy viselkednek egy kieséses rendszerű sorozatban,mint egyébként, ezt mondjuk figyelembe kéne venni.
Nézzétek már a meccseket könyörgöm,és hagyjátok a hülye statisztikákat,hőtérképeket...ezek a mai foci rákfenéi, meccsnézés nélkül akarják leképezni a 90 percet, holott nem lehet.
Balinho, tudom,hogy mindig szívunk, én ezért is már abból indultam ki, hogy Senal,Psg,Juve ellenfél jöhet csak,és kizárólag. Ebből a hármasból meg örülök az angoloknak, kellemes ellenfél nekünk, ebből a háromból pláne.
SZóval én ezt a három csapatot figyeltem,hogy közülük fogunk kapni, és így állapítottam meg,hogy sztem a Senal fekszik nekünk legjobban.
A PSG után az Arsenalt akartam legkevésbé. Sokan az örök vesztes csapatot látják benne, de rég voltak ilyen összeszedettek és erősek. Alexis élete formájában van.. Nincs olyan csapat jelenleg aki kicsit is biztosra mehet ellenük.Kash írta:Én örülök az Arsenalnak, eleve őket akartam.![]()
Erős csapatokon kell átvágnunk magunkat ahhoz, hogy formában tudjunk maradni, és hogy szokjuk az erős ellenállást (a külömbség most az, a tavalyi szezonnal ellentétben, hogy a sérülések sokkal gyakoriabbak, és egy-két húzos vagy rohanósabb meccsbe akár bele is sérülhet 1-2 játékos.)...Ez volt tavaly is, az angol, francia, olasz és német bajnokot kellett legyűrnünk ahhoz, hogy megnyerjük a BL-t, mindet megvertük, és megérdemelten nyertük meg végül.
Az arsenal egy olyan csapat, amely a kiszámíthatatlansága miatt veszélyes, de én úgy gondolom, hogy mind2 meccset megnyerjük, váratlanul simán, ráadásul.
A realnak meg maradnak a szokásos puding csapatok, aztán meg majd ég az arcuk mikor kiejtik őket.
Az Arsenal vitathatatlanul a 3 legnehezebb ellenfél között van és csak ízlés dolga, hogy nem tekintjük-e a legnehezebbnek, és mi megint ebbe húztunk bele, azért örömködni ne kelljen már neki. Azért nem mindegy, hogy egy Gent elleni vélhetően lazulós továbbjutást vagy egy vért izzadós párosítást kapunk.csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D
Bob_Marley írta: Ez sztereotípia szerintem. Múltkor pont linkeltem, hogy mennyire hasonlóak a nagy bajnokságok s az ide-oda igazolások miatt. Gólátlag, passzok, lövések stb. Tavaszig még sok van, nem lehet azt megmondani ki az erősebb, de azért az Arsenal jobb idényt fut eddig mint a Juventus.
Ez sztereotípia szerintem. Múltkor pont linkeltem, hogy mennyire hasonlóak a nagy bajnokságok s az ide-oda igazolások miatt. Gólátlag, passzok, lövések stb. Tavaszig még sok van, nem lehet azt megmondani ki az erősebb, de azért az Arsenal jobb idényt fut eddig mint a Juventus.csababarca írta:Én olasz csapatoktól félek mindig, undorító módon csalják a focit.visca el barca írta:
juve erősebb mint az arsenal?![]()
![]()
mondd hogy csak trollkodsz
Szerintem nekünk kellemesebb ellenfél az Arsenal. Ezek majd leállnak játszani, focizni akarnak, abban meg jobbak vagyunk egyértelműen.
Most egy Juve beállna bunkerbe, meg törne-zúzna, az lutri.
Én olasz csapatoktól félek mindig, undorító módon csalják a focit.visca el barca írta:
juve erősebb mint az arsenal?![]()
![]()
mondd hogy csak trollkodsz
juve erősebb mint az arsenal?csababarca írta:Ahhoz képest,hogy jöhetett volna PSG vagy Juve is, bőven jó ez, abban nem bíztam,hogy a gyengébbek közül kapunk.
Nem volt sima,mert flegmáztunk, meg mert Busi kétszer leindította őket idegenben.Nero. írta:csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D
Utóbbi idők egyik legjobb Arsenalja ez, bármire képesek, most épp a bajnokságot is vezetik. Egyszer se volt sima ellenük továbbmenni, de még az a BL-donto is izzadtság szagú volt. Majd meglátjuk, valószínűleg továbbmegyünk de óriási hiba lenne lebecsülni őket. Főleg hogy nem tudjuk addigra ki milyen formában lesz.
csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D
Eddig nem azt beszeltetek, hogy a nagyobb meccseket meg nem most akarjak osszehozni?noname írta:Ha már manipulának, leaglább tegyék kevésbé látványosan.
nem csak ***** ******* vagyok.csababarca írta:De ha meg könnyű párharcokat csinálnak, azon menne a matek, hogy biztos azért,hogy a 8 közé csak az erősek jussanak be, és érdekes legyen.
Ezt a gondolatmenetet most nem adom, mindig ilyen a sorsolás, mindig vannak érdekes és kevésbé érdekes párharcok.
Veb mivan?::DD
Sok volt a szesz? vagy csak hergeled a népet?:D