palesz77 írta:
Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..
Hát ugye a 2 oldala az érmének, MU egy nagy klub nagy szurkolótáborral, filozófiával, saját identitással ám viszonylag közepes játékosokkal.
City egy 2000 után erőre kapott és a legnagyobbak közé emelt klub sokszár elköltött Euromillióval, ahol jelenleg a MUénál egy jóval erősebb keret van saját identitás nélkül, tehát megteremthetné nekik.
Ott a 3 pedzegetett opció a Chelsea, ahol ugyan játékosállomány ugyanúgy megvan mint a City-ben és a csapat alkalmas a labdatartó játékra, de kikéne őket rángatnia a gödörből és nyáron kiszanálni a játékfelfogására alkalmatlan elemeket, mint pl Costa.
Igazából úgy gondolom, hogy mind a 3 klubnál annyi pénz állna rendelkezésére amennyit akarna kb, bevételek miatt a MUnál fenyegetné legkevésbé az FFP, de ott meg szó szerint a csapat 90%-t le kéne cserélnie.
De mint említettem én legszívesebben a PSG-nél látnám, mert a 4 opció közül ott van meg az a játékos állomány amin nagyon kis finomhangolással óriási eredményt érhetne el.
Lehetne új twitter trend a #PepForParis.