Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom szőnyegesék is megcsinálták a maguk kirakatrendezvényét. Nem éri meg kerozint égetni ilyenekért.westerngom írta:http://barcanoticias.blog.hu/2015/12/27 ... ore8201748
tudunk erről valami konkrétabbat??, pl. mikor lesz pontosan?, nem láttam egy sport csatorna műsorán sem.![]()
Remélem, nem kérdés, hogy Leo hozza "haza"!
Az As spanyol sportnapilap arról ír honlapján, hogy Messi újabb nehéz éjszakán van túl. Valószínűleg még mindig a veseköve okoz neki fájdalmat, ami miatt kihagyta a Barcelona pénteki edzését is.Tomsa írta:Az sem biztos, hogy vesekő miatt volt...
nem minden vese kő ürül ki magától. a nagyokat vagy műtik, vagy ha olyan szétporlasztják.noname írta:Amennyiben a vesekő kiürül magától, Messi játszhat a döntőben, amennyiben nem, kitapasztalja egy nap erejéig egy japán kórház kényelmeit.
+ kérnek magyar megyeis gyógyvizet vagy szódátCsacsMate írta:Két órától - két hónapig is mehet. De itt megoldják gyorsban, görcsoldóval meg pár liter infúzióval.
Azért mert nem tolta Istenmódban még nem rajta ment el a meccs. Lőtt egy szép gólt és volt egy pár kulcspassza, amit nem rúgtak be, vagy elszórakoztak. Nyilván nincsen csúcsformában ez látszik, de talán nem is most kellene abban lennie. Hosszú a bajnokság és remélhetőleg a kupákban is lesz még meccsünk nem kevés. Szóval majd Március végén érdemes nyafogni, ha nem úgy megy a szekér. Ha nekem valaki azt mondja ősszel, hogy december végén vezetjük a bajnokságot, akkor ott rögtön aláìrtam volna. Azt gondoltam és azon imádkoztam, hogy a riválisok ne húzzanak el nagyon. Jó pozìcióban várhatjuk a folytatást és ez a lényeg.nzxtpo írta:Én is azt mondtam magamban miközben néztem a meccset, és még nem álltunk vesztésre, hogy jobban jártunk volna, ha Messi nincs, és Neymar igen. Olyan érzésem van amióta visszatért, mint amikor egy játékosra azt mondjuk, hogy szezon eleji forma, és ez érthető is ekkora kihagyásnál, de ezt a nem akarást én se értem, ha fél méterre elmegy mellette a labda, akkor már nem nyúl érte stb... Ha formába jön tudjuk mit tud, sőt úgy el lettünk kényeztetve, hogy el is várjuk az év minden meccsén.
Védekezése már szezon kezdete óta nulla, még a passzsávokat sem védekezi le sokszor, pedig csak 1-2 métert kéne mozdulnia, sőt van, hogy 10 méteres lesen sétálgat vissza, mikor már visszaszerezte a labdát a csapat, ez már engem is nagyon idegesít.senkialfonz40 írta:Én inkább azt veszem észre, hogy, amikor eladja olyan szinten nem erdekli, ahogy van, biztos javult, de én nem bírom elviselni, hogy tőle 2 méterrre megy el a labda és meg sem mozdul érte, egyelőre nem tett jót a csapatnak, hogy visszatért.
Egységesebben játszottunk nélküle, sajna ez a véleményem...