Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.04.21. 11:41:23

Én Forlánt még az Independientében láttam játszani, már ott nagyon tetszett a játéka. A MU-ban is voltak jó meccsei, már amikor játszott.
Farfan attól még nem jobb nála, hogy a holland bajnokságban villog. Park Ji Sung is a PSV legjobbjai között volt, a MU-ban mégsem alkotott eddig maradandót. Az meg végképp túlzás - mert ilyeneket is írtatok itt -, hogy Forlánnál Ezquerro és Maxi is jobb.
Attya
Jugador d'estrella

2006.04.21. 11:37:03

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mi járhat 1 csatár fejében, amikor a Barca +keresi azzal a szándékkal, hogy szeretnék leigazolni!!!! Jelenleg csak 1 csatár van Európában, aki talán ha egészséges akkor tuti kezdő lenne de azért ezt sem venném kézpénznek, mert ha nem változtat Rijkaard a csapat felállásán akkor nem lehetnek mind a 4en a kezdőben(Eto’o;Ronni;Messi;Henry)!!! Szóval ha nem jön Henry akkor akit esetleg igazolnak csatárnak az biztos csak padra jöhet, és nem tudom lesz e olyan Barca szintű csatár akinek ez +felelne!!! Elég érdekes helyzet, mert most mi vagyunk a legjobbak a világon(ha a Császár mondta akkor lehet benne vmi), mindenki „talán” itt akar játszani, de hát azt is tudják jelenleg nem sok ember kerülhetne a jelenlegi játékosok helyére a kezdő csapatba!!! Hajrá Barca!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
noname
Llegenda del Barça

2006.04.21. 11:23:04

Enrique írta:
noname írta:Mellesleg valaki nem tudja h Halil Altintop hány éves :?: :oops:
Decemberben lesz 26 éves.
Kösz :!: Az nem valami sok.
Ha már Forlánról volt szó, akkor Altintop fiatalabb nála, gólerősebb, egyszóval jobb és sztem olcsóbb.
Sztem nyugodtan elférne Larsson helyére a cserepadra és képes is lenne úgy játszani mint Larsson!
A Fifa egy szégyen
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.04.21. 11:14:03

noname írta:Mellesleg valaki nem tudja h Halil Altintop hány éves :?: :oops:
Decemberben lesz 26 éves.
noname
Llegenda del Barça

2006.04.21. 11:10:58

Mellesleg valaki nem tudja h Halil Altintop hány éves :?: :oops:
A Fifa egy szégyen
dickricsi
Capitá del Barça

2006.04.21. 11:00:57

Bocs Noname,

Igazad van, Forlán '79-es születésű. Egy NS-cikkben olvastam róla az általam is említett hülyeséget (30 feletti) de utánanézve: igazad volt! Ettől függetlenül jobban örülnék vki másnak. (akár Farfannak) De nekem Cissé, Torres, vagy Bojinov is tetszene.
Grege
Capitá del Barça

2006.04.21. 10:56:18

Én is Forlan ellen lennék, ha csak nem az a célja a vezetésnek, h egy középszerű csatárt vegyünk, aki tűri a padozást, és akkor alkalmazzuk, ha mindenki más sérült a csatársztárokból...
Egyébként az NSO-nak az Arsenal-Villareal meccs beharangozójában volt Henryval egy összehasonlítás, amiből nem a kettejük közti különbség a lényeg, azt úgyis tudja mindenki, hanem a Forlan által az utóbbi 8 évben rúgott gólok száma...
Tanulságos!!!
Kb egyszer lőtt 18 gólt még otthon, most meg mégegyszer 25-t, és közben szinte mindig 5-8 között maradt, még otthon is!!!!!!!!!
Ezek tudatában ne mondjon már senki olyat, H A LEGJOBBAK KÖZÖTT VAN! léééééécccccciiii :lol:
noname
Llegenda del Barça

2006.04.21. 10:48:17

dickricsi írta:Sziasztok,

Ha már Forlán vs. Farfan-nál tartunk: Forlán 30 feletti és ahogy előzőleg írtátok is volt 1 (!) jó éve, amikor nagyon kijött neki, de idén nem sokat mutat, Farfan pedig 21 éves. Őbenne még jóval több van és ideje is van fejlődni. Több lehetőség van benne, mint Forlánban sztem.....
Forlán 26 éves! :roll:
De Farfan mindenképp jobb nála.
De ha már mindenképpen csatár kell, akkor én Halil Altintopra szavazok a Kaiserslauternből.Őrület h mit művel a Bundesligában. Az egyik legjobb góllövő a bajnokságban és milyen gyenge csapatban játszik...
Kiválóan fejel, jól lő, elég techikás és viszonylag gyors. Sztem ideális megoldás lenne Larsson helyére,ráadásul nem is kerülne olyan sokba, de Farfant is elfogadnám...
A Fifa egy szégyen
dickricsi
Capitá del Barça

2006.04.21. 10:20:32

Sziasztok,

Ha már Forlán vs. Farfan-nál tartunk: Forlán 30 feletti és ahogy előzőleg írtátok is volt 1 (!) jó éve, amikor nagyon kijött neki, de idén nem sokat mutat, Farfan pedig 21 éves. Őbenne még jóval több van és ideje is van fejlődni. Több lehetőség van benne, mint Forlánban sztem.....
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.21. 10:12:29

Forlán amikor a Manchesterbe igazolt nagy urugayi gólvágóként,akkor sztem nem annyit vártak tőle a szurkolók hogy X év alatt rúg 5gólt.Eligazolt a "sárgákhoz" gólkirály lett,5gólt rúgott nekünk 2meccsen,hát gondolta az ember hogy úgyse tudja megismételni,mert nem ilyen képet mutatott a múltban,összejött neki egyszer.Ebben az évben meg a közelében nincs az előző évi teljesítményének,én nem esek hasra tőle hogy produkált 1 szép idényt,látszik hogy Spanyolország jobban fekszik neki,de ennyit amit ő mutat,erre másik 10 csatár képes csak spanyolhonban.
C.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.04.21. 10:00:33

fcjoc írta:Heló..
Én egy szóval nem mondtam hogy [auto_cenzúra] csatár Forlan, de Farfan sokkal jobb mint ő.
Privát véleményem... :wink:
Üdv!
Ez nemcsak Neked szólt, általános trend itt Forlánt szarozni. Csak engem már idegesít.
Nagyon bírom Farfant is, de akkor sem jobb csatár Forlánnál, mert ő a legjobbak közé tartozik.
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.04.21. 09:05:34

antiimperialista írta:
fcjoc írta:Ezen mi a kizárt?
A hír alapból, vagy csak ez a te véleményed a játékos tudását illetően. Szerintem naon ügyi csatár, és talán jobban elviselné a padot mint Henry. SOKKAL jobb mint Forlan!
Remélem nem bannolsz mert megkérdőjelezem véleményed :wink:
Farfan miért lenne jobb Folánnál? Azért ez elég merész vélemény... Egyszerűen nem értem, miért szarozzátok itt állandóan Forlánt, nagyon jó csatár. Már lassan ott tartunk, hogy Forlán a világ leggyengébb csatára. Pfff...
Heló..
Én egy szóval nem mondtam hogy [auto_cenzúra] csatár Forlan, de Farfan sokkal jobb mint ő.
Privát véleményem... :wink:
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.04.21. 08:15:35

A hír alapból, vagy csak ez a te véleményed a játékos tudását illetően. Szerintem naon ügyi csatár, és talán jobban elviselné a padot mint Henry. SOKKAL jobb mint Forlan!
Farfan miért lenne jobb Folánnál? Azért ez elég merész vélemény... Egyszerűen nem értem, miért szarozzátok itt állandóan Forlánt, nagyon jó csatár. Már lassan ott tartunk, hogy Forlán a világ leggyengébb csatára. Pfff...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.21. 00:34:47

Szerintem Damiá csak játszon kölcsönben! Legalább fejlődik. :wink: Ráadásul kisebb az esélye, hogy úgy járjunk fele, mint Fabregas-szal.... :?
Henry? Nekem kellene! A sok meccset egyszerűen nem bírja a játékosok izomzata.... :( Mi lesz, ha kidölnek a gólvágók??? Lásd legutóbb Larsson.... :( Vagy Guily sérülékenysége, de Messit is ide vehetnénk.... :? Jövőre meg legalább ilyen mennyiségű terhelés várható! Ráadásul van egy VB is, ami tovább növeli a játékosok izomzatának sérülékenységét! Lássuk be, idén a legjobbaknak szinte semmi ideje nem lesz regenerálódni! Egyedül Eto'o-nak lesz ideje pihenni... :? Vagyis kell egy jó csatár, mert lassan ott vagyunk a legszükősebbek...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lyonel
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.04.20. 19:09:40

Cole is az az eset, hogy nagyon kötődik Londonhoz, ráadásul idén alig játszott lábsérülés miatt, így nincs megfelelő edzettségi állapotban, ezzel sokat kell majd foglalkozni a nyáron, mert sok comsérülés volt idén, főleg a védők szenvedtek ilyen sérüléseket. Mindenesetre be tudná megfelelően játszani a bal oldalt. Más kérdés, hogy nem olcsó, akkor van Henry, vagy Cole-t lehetne csak leigazolni.
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.04.19. 20:56:31

Nm kell ekünk bíbelődni a noneus papírokkal. Csak wengerrel. Ashley Cole :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Lyonel
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.04.19. 20:37:35

Nekem se létfontosságú Henry érkezése, Damiá pedig 2007-ig van kölcsönadva a Racinghoz, szerintem nem lenne illő megszakítani ezzel a kölcsönadás, vannak még tehetségek a B csapatban, ám én úgy gondolom, egy Chivu-szintű játékosra szükség van, mégha állampolgársága miatt nem is van a magyarok szemében a legkedveltebb labdarúgók toplistáján.
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.04.19. 17:56:35

Én ugy megszerettem Oleguert, h nem igazolnák a helyére senkit, csak Damiát vissza, o ugy is kp-n is bevetheto, és akkor jobbbekk posztra két saját nevelésunk lenne. A balszélen sem lehet panasz, de azért a fiatalítás sosem árt, ugy oda inkább johetne vki. En nem halnék bele, ha Anri az Arsenalban maradna, de ha ugy dont h elmegy, akkor szívesen látnám, mert ha Realba kotne ki, ez nem jo lenne.
laci18
Jugador d'estrella

2006.04.19. 17:01:31

totelcamp írta:Hát nem tudom Henry sztem nem kéne Daniel Alvesnek sokkal jobban örülnék de ha már "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" csatárt venni akkor 1 olyat kéne aki tűrné a kispadot és még fiatal és fejlődni akar pl.Felipe Mélo a Racing-ból.... nehogymár valaki kiszorítsa Samukát vagy Messit :D :D :D FORCA BARCA!!!!!!!!
Minek ilyen Felipe Mélo szerű játékos ?
Ott van nekünk padra néha még oda se Maxi minek még 1 ?

Ha jön Henry akkor szerintem menjen Ezqu és ugye Larsson.
Ha nem jön Henry akkor meg elmegy Larson és kész mindenki más maradjon, vagy ha találnak még egy Larsson félét amit kötve hiszek akkor jöjjön ő.
Barca 4ever
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.04.19. 16:51:15

Ez az én szerény véleményem. Egyrészt, szerintem nem vesszük meg, nincs sok alapja a hírnek, másrészt én nem tudnék neki örülni. Remélem kielégítő a válasz. :)

Henrynak pedig nem kell majd elviselnie a padot, mert 1) vagy nem jön, 2) vagy ha jön, biztos nem a padra.

Amúgy pedig nem szokásom senkit sem ba-_-gatni, mert más véleményt formál meg, mint én. :)
barca123
Barça B

2006.04.19. 16:37:50

Szerintem Maxit kölcsön kéne adni, hogy fejlődjön. Henrynek meg jönnie kéne Larsson helyett, Eto'o lenne a középcsatár, Messi a balcsatár, Henry a jobbcsatár, Ronaldinho meg mögöttük játszana. Pl.:
Valdes-Puyol-Marqez-Beletti-Silvinho v. Edmilson-Deco-Iniesta v. Van Bommel-Ronaldinho-Eto'o-Henry-Messi v. Ezquerro v. Giuly.
Csatár van elég.
Középpályás is van.
Védőt pedig gel tud hozni egy tehetséget a B csapatból.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.04.19. 16:25:58

Ha jön Henry, nincsen vész.
ad1., Ha erősebb ellenféllel játszunk (nm túl gyakori, tegyük hozzá), akkor rotációs rendszert alkalmazunk, valaki kimarad, egy-két meccsbe senki nm hal bele, pláne ebben a Barcában.
Ad2., Ha gyengébb kvalitású az ellenfél, tegyük fel, h egy kiesőjelölt, mi pedig szeretnénk gólkült javítani, akkor szépen Xavi visszalép vkp-nek, és Ronaldinho fog Xavi helyén játszani, előtte pedig Henry-MEssi-Eto'o. Ugyanúgy, mint a cselzi ellen, csak akkor Larsson volt a harmadik. És ez nm csöppet lenne félelmetes támadó-ötös. Deco-Ronaldinho-Messi-Eto'o-Henry.
Ad3, Kötve hiszem, h végig a szezon alatt ne dőlne ki valaki a támadószekcióból. Ugye most messi sérülésével is ugyanolyan gólerősek, és főleg kreatívak tudnánk maradni.

Vélemény?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
weres01
Barça B

2006.04.19. 15:14:49

Nagyon, nagyon gyanús itt h. jön Lampard!
Nézzük csak Bommel megy N.o.-ba a Ballack Angliába sztem kézenfekvő innen.
Én se lennék annyira boldog ez esetben :cry:
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.04.19. 14:59:29

Enrique írta:
Charlie írta:Esetleg FarFan?
C.
Kizárt. :D

Szerintem nem is érdemes rá szót fecsérelni.
Ezen mi a kizárt?
Lezárt