Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KöszEnrique írta:Decemberben lesz 26 éves.noname írta:Mellesleg valaki nem tudja h Halil Altintop hány éves![]()
Forlán 26 éves!dickricsi írta:Sziasztok,
Ha már Forlán vs. Farfan-nál tartunk: Forlán 30 feletti és ahogy előzőleg írtátok is volt 1 (!) jó éve, amikor nagyon kijött neki, de idén nem sokat mutat, Farfan pedig 21 éves. Őbenne még jóval több van és ideje is van fejlődni. Több lehetőség van benne, mint Forlánban sztem.....
Üdv!fcjoc írta:Heló..
Én egy szóval nem mondtam hogy [auto_cenzúra] csatár Forlan, de Farfan sokkal jobb mint ő.
Privát véleményem...
Heló..antiimperialista írta:Farfan miért lenne jobb Folánnál? Azért ez elég merész vélemény... Egyszerűen nem értem, miért szarozzátok itt állandóan Forlánt, nagyon jó csatár. Már lassan ott tartunk, hogy Forlán a világ leggyengébb csatára. Pfff...fcjoc írta:Ezen mi a kizárt?
A hír alapból, vagy csak ez a te véleményed a játékos tudását illetően. Szerintem naon ügyi csatár, és talán jobban elviselné a padot mint Henry. SOKKAL jobb mint Forlan!
Remélem nem bannolsz mert megkérdőjelezem véleményed
Farfan miért lenne jobb Folánnál? Azért ez elég merész vélemény... Egyszerűen nem értem, miért szarozzátok itt állandóan Forlánt, nagyon jó csatár. Már lassan ott tartunk, hogy Forlán a világ leggyengébb csatára. Pfff...fcjoc írta:Ezen mi a kizárt?
A hír alapból, vagy csak ez a te véleményed a játékos tudását illetően. Szerintem naon ügyi csatár, és talán jobban elviselné a padot mint Henry. SOKKAL jobb mint Forlan!
Minek ilyen Felipe Mélo szerű játékos ?totelcamp írta:Hát nem tudom Henry sztem nem kéne Daniel Alvesnek sokkal jobban örülnék de ha már "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" csatárt venni akkor 1 olyat kéne aki tűrné a kispadot és még fiatal és fejlődni akar pl.Felipe Mélo a Racing-ból.... nehogymár valaki kiszorítsa Samukát vagy Messit![]()
![]()
FORCA BARCA!!!!!!!!
Ez az én szerény véleményem. Egyrészt, szerintem nem vesszük meg, nincs sok alapja a hírnek, másrészt én nem tudnék neki örülni. Remélem kielégítő a válasz.fcjoc írta:Ezen mi a kizárt?
Ezen mi a kizárt?Enrique írta:Kizárt.Charlie írta:Esetleg FarFan?
C.![]()
Szerintem nem is érdemes rá szót fecsérelni.