Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából 1et a másik ajándék volt.ZBarca írta:Nem vagyunk rosszak, sikerült 2 gólt is összehoznunk.A Betis tényleg nagyon vagdalkozik, undorítóan játszanak, remélem senki sem sérül le tőlünk. Kár azért a kihagyott Suarez helyzetért, de ezt a meccset innen már így is hozni kell. Ha lehet lőjünk még egy-két gólt a következő félidőben, szeretnék látni egy gálát.
![]()
Visca El BARCA!!!
űrfocit, ezek saját épségüket nem kímélik, szerintem látták a Mad Max-et, már csak az ezüst spray hiányzik, meg a felkiáltás, hogy láss engem!noname írta:A Betisnek nincs helye a spanyol bajnokságban. Szabályos megmozdulást nem igazán láttam tőlük, társnak pedig kaptak egy értelmi fogyatékos bírót, aki kb 5 év rutinra van attól h tényleg tudjon kezelni egy ilyen meccset. A Betishez képest a Bilbao és az Espanyol kombinatív focit játszik.
Hát, sokkal inkább egy Betis csapat essen ki, mint pl egy Rayo Vallecano szvsz...TripleH írta:Régen kedveltem a Betist, de ezek tényleg favágók már, mehetnek vissza 2-3 évre a másodba.
"Év legszebb jelenete a futballpályán" futottak még...kristop írta:az első gólunkban semmi se stimmelt. se tizi nem volt, neymar el is csúszott, aztán rakitic szabálytalankodott a védővel szemben, majd ezzel lett öngól.