Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maschot el kéne szakítani a "barátnőjétől" mielőtt kiállíttatja magát, vagy összehoz egy tizit.startland írta:Istenem ez a bíró is...Nagyon ügyes
Pontosanrecrea írta:Szááááááááááááááááznyolcvaaaaaaaaaaaaan!!!!!
Ez nem kérdés.Yokozuna írta:Ha Neymar így akarta...
Azért mert télen akarnak igazolni. Viszont ha a 3 jómadarat elpasszolnák mondjuk és úgy jönne a másik 2, nyáron érzésem szerint beleférne.Messias2 írta: Nem az a lényeg, mennyit érnek, hanem hogy mennyit kérnek értük. Szerintem Hummelset 40 milla alatt nem adják, és Laporte se lenne a legolcsóbb.
Most, hogy gyakorlatilag fiatalokat kell eladnunk, azért hogy megtudjuk venni Nolitot, nem hiszem hogy Hummelsekben gondolkozik a klub.
Tizenegyest...oh wait.Yokozuna írta:Mit fognak belőni?
Nem az a lényeg, mennyit érnek, hanem hogy mennyit kérnek értük. Szerintem Hummelset 40 milla alatt nem adják, és Laporte se lenne a legolcsóbb.TripleH írta:Aztán ez miért lenne FM? a 2 együtt ér kb 50 millát.Messias2 írta: Demi!?? FM?
Aztán ez miért lenne FM? a 2 együtt ér kb 50 millát. Vagy netán ördögtől való, hogy értelmes védőket szeretnék és nem egy olyat aki 33+, folyamat sérült, vagy éppen olyan bakijai vannak, hogy tépem a hajam?Messias2 írta: Demi!?? FM?
Demi!?? FM?TripleH írta:Nyáron el kell paterolni Matyit/Bartra-t/az örök sérült vermat és hozni Laporte-t meg én hummelst hoznám mellé. Piqué/Hummels/Laporte 3asból azért elég stabil védelem lenne.