Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az ázsiai az mégkeményebb, azok fapofával ülnek, és csak néznek ki a fejükből, egy LOL VB-n meg őrjöngenek.recrea írta: Sajnos sorolni lehet az európai stadionokat, ahol jobb a hangulat.
Oké, h a katalán nép nyugodtabb, megfontoltabb, meg bizonyos szurkolói csoport ki lett anno tiltva, de hogy nincs 20 ezer (nem bűnöző) fanatikus, aki kijár a meccsre, nehezen hiszem el.
Sajnos sorolni lehet az európai stadionokat, ahol jobb a hangulat.visca el barca írta:ah, bárcsak ilyen hangulat lenne a barszánál is![]()
(full hangerő ON)
https://www.youtube.com/watch?v=3_rg9MtTlYo" target="_blank
Élőben mekkora élmény lenne...visca el barca írta:ah, bárcsak ilyen hangulat lenne a barszánál is![]()
(full hangerő ON)
https://www.youtube.com/watch?v=3_rg9MtTlYo" target="_blank
S.Agüero írta:Club World Ranking 2015 by IFFHS
(1st January 2015 – 31st December 2015)
3 SSC Napoli 268,00
4 FC Bayern München 263,00
Hú ne is mond. Haveroméknál vagyunk rádióban meg bemondják, hogy a Magyar Labdarúgó Válogatott valami 24. vagy 27. a világranglistán, mindhárman egy pillanat alatt lefagytunk aztán szó nélkül elkezdtünk röhögni.nzxtpo írta:Ennek körülbelül annyi értelme van, mint a válogatott rangsornak.S.Agüero írta:Club World Ranking 2015 by IFFHS
Szerintem teljesen jó gondolatsor, egyetértek vele. Még kiegészíteném annyival, amit már Mourinhoról is írtam a Pl topicban, hogy nem csak a játékosokkal nehezebb megtalálni a közös hangot, de a sajtót is maguk mögé kell állítani valahogy. Josénak és LVG-nek ez viszont nem az erőssége, így nem csoda, hogyha egy kisebb botlás után máris be lesznek találva.. Lucho sem a legjobb ebben amúgy, de mivel nagyon megy a szekér, így ez most nem probléma.Bob_Marley írta:Nagyon rossz gondolatmenet ez? Én úgy gondolom logikusan levezettem, de simán lehet hogy, ami nekem logikus az amúgy hülyeség. Változik a futball a szemünk előtt, ha nem is maga a játék (bár az mindig változik és tökéletesedik) de a közeg feltétlenül.
mess2009 írta:talán egy dolog nem egészen stimmel nekem: az időrend. a netes világ aktivizálódása ma már szinte történelem, a fociban történő változások viszont elég öntörvényűek, valahogy nem követik logikusan azt amit leírtál.
Vagy Nigel de Jong miatt.hank1ee írta:Na ő is elpazarolt egy nagy karriert a lustasága miatt.
Nem normális az ember, és az a durva, hogy heti szinten csinál ehhez hasonlóakat. Amiről szó volt délután a fórumon, a tehetséges vs. sokat melózó játékosok. Na ő is elpazarolt egy nagy karriert a lustasága miatt. 28 évesen már kicsit későnek érzem, hogy magára talált, de végül is várjuk ki a végét, ha a francia keretben helyet kap, még az eb-n is alkothat nagyot.