Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak úgy röpködtek az emberek.recrea írta:RvP rúgott ma csúnya gólokat, meg ne nézzétek
Ezt veb fogja megmondani, mert több OM meccset látott. Lucas úgy tudom nem is játszik túl sokat itt sem.palesz77 írta:Közbe néztem videón, a Realos Lucas Silva, és Manquillo is Marseillesben tolja ugye? Ők hogy játszanak?
Találtam másik jó videót is közben.. Ben Arfa góljai, van néhány mestermű.
Na akkor megvan a válasz.palesz77 írta:Majd nyáron elhozzuk mi..Bob_Marley írta: Batshuiayi mellett. És elég régóta megbízható, csodálkozom, hogy Mendyt nem vitte még el senki.![]()
Batshuiayiról - remélem te jól írtad, én csak ctrl+c-ztem- mit kell tudni? Annyit látok transfermarkt alapján, hogy egész sok gólt lő, de kicsit írnál róla? Mezőnyben milyen, mik az erősségei, stbstb. Mert a nevét egyre többször olvasom máshol, de eddig csak akkor láttam, amikor gólt lőtt a PSG-nek..
szerk.: Na most nézem, a liga volt olyan ekdves, és egybegyűjtötte nekem az idei összes gólját..
Majd nyáron elhozzuk mi..Bob_Marley írta: Batshuiayi mellett. És elég régóta megbízható, csodálkozom, hogy Mendyt nem vitte még el senki.
Sajnos idén könnyebb megjegyezni a góljainkat, mert bár volt pár szép Ocampos, Diarra, Mendy de idén ez marad meg lehet nézni a régi aux armes videókat.palesz77 írta:Az mondjuk nem kis gol volt..Raadasul pont a Bastia ellen lotte o is.
![]()
Az mondjuk nem kis gol volt..
Nem volt csúnya, de a gól előtti passz sem volt rossz, csak egy picit belerondítottak.palesz77 írta: Jaja, kommentátor említette. Eddig tetszetősen játszik mindenesetre.
Verratti 10/10-es szerelési kísérlete..![]()
Maxwell papa bombája.
Makk, Mendy jobb.
Jaja, kommentátor említette. Eddig tetszetősen játszik mindenesetre.Bob_Marley írta:de most látom ez másik Fofana és Manchester City játékosKölcsönben van a Bastiaban.
Le kell nyeljük a békát, de jön még kutyára dér (tiszta állatmese.visca el barca írta:persze. majd nézem. meg itt hetekig a psg-s avádat is. nem gondolod-e, hogy egy kicsit kezd veled elszaladni a ló?palesz77 írta:Hátha valaki nem tud róla de, érdekelné, 20:30-kor PSG meccs a Digi 1-en, kezdő ígéretesnek tűnik. Matuidi-Motta-Verratti középpálya, előttük a Di Maria-Ibra-Lucas támadótrió. A hétvége felvezetésére tökéletes, remélem gólzáporos meccs lesz, szokásos PSG játékkal, akkor nem csalódhat senki - kivéve Bob-ot és veb-et..![]()
jövő7en még az is kiderül, hogy te voltaképp bologna szurkoló is vagy kisgyerek korod óta. na majd akkor fogok egy peticiót benyújtani a szerkesztőknek, hogy mondassanak le és kérjenek meg, hogy hagyd el a fórumot.
persze. majd nézem. meg itt hetekig a psg-s avádat is. nem gondolod-e, hogy egy kicsit kezd veled elszaladni a ló?palesz77 írta:Hátha valaki nem tud róla de, érdekelné, 20:30-kor PSG meccs a Digi 1-en, kezdő ígéretesnek tűnik. Matuidi-Motta-Verratti középpálya, előttük a Di Maria-Ibra-Lucas támadótrió. A hétvége felvezetésére tökéletes, remélem gólzáporos meccs lesz, szokásos PSG játékkal, akkor nem csalódhat senki - kivéve Bob-ot és veb-et..
Úgy látszik már csak ez marad, hogy ezt nézegethetjük.visca el barca írta:ah, bárcsak ilyen hangulat lenne a barszánál is![]()
(full hangerő ON)
https://www.youtube.com/watch?v=3_rg9MtTlYo" target="_blank