csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:Srácok, mennyire vagytok képben Tippmix, Tippmix Pro, bet365 (vagy egyéb külföldi oldal) szabályaival kapcsolatban?
Egyik ismerősömmel vitáztunk a témával kapcsolatban, viszont nincs olyan ismerősünk aki rendesen vágná a szabályokat a témában, szóval megkérdezem itt, hátha ti vágjátok

Mi a vita tárgya?
Nos, ez elég összetett, de igyekszem érthetően leirni
Szóval a kérdéseim az alábbiak lennének:
1.a Bet365 legális-e Magyarországon? (erről elég nagy vita van, mert van aki azt mondta hogy kb 1.5 éve illegális, bár a mobil app például direkt lekérdezi a helyszint hogy meggyőződjön hogy legális-e és ezen átment, szóval én arra tippelek hogy legális)
2.Ha legális, akkor itthon kell adózni utána, illetve valaki játszott már bet365(vagy egyéb külföldinél)? Ott kellett adózni? illetve mennyire figyeli/veszi komolyan drága kormányunk ezeket a dolgokat?
(tudom,tudom, ezt a post-ot a N.AV támogatta...
)
3.Tippmixnél van a 100.000 forintos korlát, amennyit rárakhatsz Normál fogadásnál (plusz a 400.000res max díj), ezt tényleg ki lehet úgy játszani, hogy ha mondjuk az ember 200 ezer ft-ot akarna pár meccsre rakni, akkor 2-szer megrakja egy lottózóban is 100-100 ezerrel?
4. Ugyanez a Tippmix Pro-nál is, ha jól tudom akkor ott is 100.000 ft tehető fel maximum normál kötésnél, itt ki lehet játszani, és engedi vajon a rendszer hogy többször rakd meg ugyanazt a szelvényt 100.000-rel?
Előre is köszönöm mindenkinek a választ, kíváncsi vagyok mi a helyzet ezzel kapcsolatban