Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felkészül Benitez.visca el barca írta:![]()
az én tippem sem jött. neville valószínűleg nem éri meg az őszt ha így folytatja.
igazából egyiket sem értettemsoadroli írta:szerencsétlen inter és lester
a statisztikát lehet megnézed de a meccseidet nem igazán. most is olyat írtál ami jövő7en lesz...S.Agüero írta:16743
Mönchengladbach - Dortmund V 1.70
A Dortmundnak hoznia kell, ha harcban akar maradni a bajnokságért. A Mönchennek elég sok a hiányzója, szerintem lehozza ezt a Dortmund.
Miért hoznék nagy oddsú meccset? Így is mindig bukunk. Meg szoktam nézni a statisztikát, na mindegy.
hagyjad, láthatóan nem érdekli. nem erőszakolom én ezt senkire. nem akarok rosszindulatú lenni, de sztem meccset is úgy választ, hogy határidő előtt 1 perccel keres vmit ami 1.80-as és bedobjaAlcantara írta:Úgy látom FB-n rá kell pirítanom (fity) matyira!
Sokadik bealvása péntek estére.
Ez ugyanolyan, mintha két 20.000-res szelvényt tennél, simán meg lehet csinálni tudtommal. Ennyi erővel elhívhatnád egy ismerősödet, hogy adja fel veled, vagy átmehetnél egy másik lottózóba felrakni még egyszer, vagy ismerősödnek is rakhatod ugyanazt a szelvényt, mert megkért rá.MessiNeymarSuarez írta: 3.Tippmixnél van a 100.000 forintos korlát, amennyit rárakhatsz Normál fogadásnál (plusz a 400.000res max díj), ezt tényleg ki lehet úgy játszani, hogy ha mondjuk az ember 200 ezer ft-ot akarna pár meccsre rakni, akkor 2-szer megrakja egy lottózóban is 100-100 ezerrel?
Nos, ez elég összetett, de igyekszem érthetően leirnicsababarca írta:Mi a vita tárgya?MessiNeymarSuarez írta:Srácok, mennyire vagytok képben Tippmix, Tippmix Pro, bet365 (vagy egyéb külföldi oldal) szabályaival kapcsolatban?![]()
Egyik ismerősömmel vitáztunk a témával kapcsolatban, viszont nincs olyan ismerősünk aki rendesen vágná a szabályokat a témában, szóval megkérdezem itt, hátha ti vágjátok