Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez inkább közelebb van ahhoz szerintem hogy mi a vélekedés mint egyénre lebontva kinek a véleményét kedveli. Hiszen az álláspontot szeretné pl Petr is látni, ahogy szavaiból kivettem.csababarca írta:Feljön egy kényes téma ami vitát szül, jönne egy állandóan ráérő modi (PaleszBob_Marley írta:Inkább akkor szavazás funkció lenne ebben az esetben a megoldás.) és kiírna egy szavazást?
Érdekes ötlet, de inkább ez mint a pluszegyezés.
+1
Feljön egy kényes téma ami vitát szül, jönne egy állandóan ráérő modi (PaleszBob_Marley írta:Inkább akkor szavazás funkció lenne ebben az esetben a megoldás.
Tudom,hogy nem állította, de tudatalatt ez így működik.Petr írta: Csaba, részemről a -1 nem kerülne támogatásra, csak a +1. Azt pedig senki sem állította, hogy minél magasabb a szám, annál relevánsabb a vélemény, ez le is írtam.
S.Agüero írta:Mondjuk látná az illető, hogy hányan értenek vele egyet?
És az fontos? Attól "igazabb" lenne az az álláspont vagy mi?S.Agüero írta:Mondjuk látná az illető, hogy hányan értenek vele egyet?
Értem mi lenne a célja szerinted, de miért kéne valamit megerősíteni? Én ezt a részét nem értettem logikailag, mert ezt tartom feleslegesnek, hogy egyetértek valamivel azt bármilyen formában kifejezem. Hiszen azzal előrébb véleményem szerint nem jutunk csak "növeljük" a hsz számot jelen esetben kedvelés számot.Petr írta:Kicsit szemtelen leszek, de ne vedd magadra: Logikailag én sem értem, hogy ez miért zavarna bárkit is? Kifejezem a véleményemet egy gomb megnyomásával adott esetben, és látni lehetne, hogy hozzávetőlegesen mennyien vannak egy véleményen. Nem értem, hogy ez miért baj? Az adott vitához ugyanúgy hozzá lehetne szólni, de így egyes véleményeket talán meg tudnánk erősíteni - ez rossz szó, mert attól még személyes és nem feltétlen helyes gondolat, de nem találok jobbat -.Bob_Marley írta:Logikailag én nem is értem, hogy ha valamivel egyetértesz akkor azt miért kellene kifejezni? Fórum a vitának van és annak hogy szitukat megbeszéljünk. Na mindegy, ilyen kedvelés gomb szerintem totál felesleges.
Feleslegesnek pedig nem azért lesz felesleges, mert valaki nem használná. Azért lesz felesleges, mert szinte alig használja valaki, de akkor sem árt senkinek semmit, hogy ott van.
Kicsit szemtelen leszek, de ne vedd magadra: Logikailag én sem értem, hogy ez miért zavarna bárkit is? Kifejezem a véleményemet egy gomb megnyomásával adott esetben, és látni lehetne, hogy hozzávetőlegesen mennyien vannak egy véleményen. Nem értem, hogy ez miért baj? Az adott vitához ugyanúgy hozzá lehetne szólni, de így egyes véleményeket talán meg tudnánk erősíteni - ez rossz szó, mert attól még személyes és nem feltétlen helyes gondolat, de nem találok jobbat -.Bob_Marley írta:Logikailag én nem is értem, hogy ha valamivel egyetértesz akkor azt miért kellene kifejezni? Fórum a vitának van és annak hogy szitukat megbeszéljünk. Na mindegy, ilyen kedvelés gomb szerintem totál felesleges.
Úgyis tudod.csababarca írta:Petr írta:Más:
Lehet, hogy elvetélt ötlet, de én nem tartanám rossz ötletnek egy "kedvelőgomb" bevezetését - ha kivitelezhető -. Vannak hozzászólások, amik tükrözik a véleményemet, és szeretném ezt kifejezni. Új hozzászólást emiatt nem érdemes írni, ezért szerintem nem lenne rossz megoldás a fent említett gomb.
Biztos vannak, akiknek az ötlet kevésbé tetszik - ami bőven elfogadható, mert támadható -, de gondoltam építő jellegű ötletnek bedobom.
Várom Bob véleményét erről.
Kedvelem.Petr írta:Más:
Lehet, hogy elvetélt ötlet, de én nem tartanám rossz ötletnek egy "kedvelőgomb" bevezetését - ha kivitelezhető -. Vannak hozzászólások, amik tükrözik a véleményemet, és szeretném ezt kifejezni. Új hozzászólást emiatt nem érdemes írni, ezért szerintem nem lenne rossz megoldás a fent említett gomb.
Biztos vannak, akiknek az ötlet kevésbé tetszik - ami bőven elfogadható, mert támadható -, de gondoltam építő jellegű ötletnek bedobom.
Petr írta:Más: