Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hülye szabály, de jogos volt, utolsó ember.Yokozuna írta:Hülye szabály ezért pirosat adni.
Azért ovatosan, még be kell lőniMessias2 írta:Hát, ez gyorsan eldőlt.
Vagy nem..Yokozuna írta: Lehet, hogy most még hosszabb gólszünet jön.

Sokáig én se kívántam sérülést senkinek, de most nem hatódnék meg ha szakadékba dőlne az Espanyol csapatbusza.sneco7 írta:Mivel sérülést nem kívánok senkinek,ezért azt kívánom, hogy az Espanyol essen ki az idény végén az első osztályból és vissza se jussanak legalább 10 évig. Ezt a mocskos bandát...
És a buzeráns szerint nem szabálytalanMessiNeymarSuarez írta:Bravo..Messit jól elintézték, még mindig fekszik...
Ugyan azt a meccset nézzük?!Normandia írta:Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem eddig se Vidal se Arda nem nyújt maradandót, de leginkább Vidal nem.
Nekem ebben nem lógnak ki lefelé.Normandia írta:Legalább azt, hogy miért igazoltuk őket. Ok látom, hogy a többiek sem harapnak, de ennyi rossz megoldás soknak tűnik tőlük.recrea írta: Mert maradandót vársz a mai meccsen?
Legalább azt, hogy miért igazoltuk őket. Ok látom, hogy a többiek sem harapnak, de ennyi rossz megoldás soknak tűnik tőlük.recrea írta: Mert maradandót vársz a mai meccsen?