Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát szerinted ha egy védő oldalra kinyújtja mind a két kezét akkor 2 méteres körben lehet csak megkerülni?visca el barca írta:látom nem került még szóba, de sztem suarez simán szabálytalan volt. két kézzel áthúzta magát a védőn, szerencsétlennek esélye sem volt ezek után. oké, nem kisasszonyok sportja, meg csibészség meg blablabla, de azért nálam ez már az erősen vitatható kategória volt.
amugy örülök a kiállításnak így egy jó kis gála lett az egész. messinek remélem semmi baja h le kellett honi, laller megint odatette magát, de igazából senkit nem érhet panasz (bár arda a gólpasszt leszámítva nulla volt)
szerdán folytatás, és hiába lesz más meccs, ez a 6os azért bennük marad egy kicsit
Láttam már ilyet lefújni, nem is egyszer, Lajos esetében is pl.visca el barca írta:látom nem került még szóba, de sztem suarez simán szabálytalan volt. két kézzel áthúzta magát a védőn, szerencsétlennek esélye sem volt ezek után. oké, nem kisasszonyok sportja, meg csibészség meg blablabla, de azért nálam ez már az erősen vitatható kategória volt.
Február 17.palesz77 írta:Februárban valamikor, ennyit tudok..19Messi19 írta:Mikor pótoljuk a Gijón elleni meccset, tudja valaki?
Én meg akár úgy, hogy ha a 16-oson belül történik utolso emberként, akkor alapbol megadni a golt tizi helyett, és ha nem sulyos az eset akkor akár eltekinteni a pirostól.Petr írta:Leírom itt is - most jobban kifejtve -, hátha valaki nem látta a másik topicban.Messias2 írta:Bartomeu (president): "Early red had an impact on the game. Penalty is already enough, no red card needed, rules should be changed."
Ha jól rémlik, valaki pont ezt vetette fel meccs közben.
Alapvetően én is "hülye" szabálynak tartom.
Szóval: Leszögezem, hogy szerintem nem hülyeség, aminek szerintem épp ma láttuk a példáját. Üres kapura rúghatta volna Suárez, ehelyett a támadójátékos egy stresszes helyzetben kellett, hogy szembenézzen (ismét) a kapussal. Egy szimpla sárga lap, vagy büntető véleményem szerint nem lett volna "fair" ebben a helyzetben.
Ha megváltoztatnák a szabályokat, akkor mindenképpen úgy kellene szerintem, hogy ha a kapuson túljutott a támadó, akkor onnan adható már piros lap.
Leírom itt is - most jobban kifejtve -, hátha valaki nem látta a másik topicban.Messias2 írta:Bartomeu (president): "Early red had an impact on the game. Penalty is already enough, no red card needed, rules should be changed."
Ha jól rémlik, valaki pont ezt vetette fel meccs közben.
Alapvetően én is "hülye" szabálynak tartom.
Februárban valamikor, ennyit tudok..19Messi19 írta:Mikor pótoljuk a Gijón elleni meccset, tudja valaki?
Gratulálok a srácoknak én is.Bob_Marley írta:Ötödik percben már eldőlt, mindenki gólt rúghatott, Suarez mesterhármas, de messzemenő következtetést nem kell levonni a kupára. Ott az életüket fogják adni a bilbaoiak, plusz ez a vereség még motiválhatja is őket. Nekünk pedig higgadtan el kell tenni az idegenbeli gólt és akkor nem lesz gond.
Maiért grat a fiúknak, nem botlottak hozták a fontos három pontot.
Ahogy latom, talaltal mar, de azert csak ideirom, amennyiben nem zavar a nemet nyelv, ezen az oldalon mindig eleg jo minosegben adnak spanyol bajnoki meg kupameccseket: http://www.laola1.tv/" target="_blankbiandrata írta:Mivel a kábelszolgáltatóm január 1től meglepett és kivette a Soprt 1, Sport 2-őt, így kénytelen vagyok minden meccs előtt kérni egy linket. Köszi!!!
Itt szerintem találsz majd:biandrata írta:Mivel a kábelszolgáltatóm január 1től meglepett és kivette a Soprt 1, Sport 2-őt, így kénytelen vagyok minden meccs előtt kérni egy linket. Köszi!!!
http://www.sport365.live/en/mainbiandrata írta:Mivel a kábelszolgáltatóm január 1től meglepett és kivette a Soprt 1, Sport 2-őt, így kénytelen vagyok minden meccs előtt kérni egy linket. Köszi!