Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem még fiatal és kölcsön kéne adninoname írta:Túl öreg. Ideje eladni.
Vsszavágón már lesz.westerngom írta:tudunk valamit Lajos eltiltásáról?
Én úgy tudom, hogy az eltiltás csökkentésének lehetőségét vitatják meg (2 meccsről 1-re).westerngom írta:"13:30-kor ül össze a döntő bizottság Suárez ügyében."
Elvileg nincs az utazó keretben sem, mi van, ha mégsem meszelik el??
úgy legyen!, de azért olvass vissza nyugodtan, lesz anyag.....recrea írta: Senki nem vergődik és mindenki örül és élvezi, h itt vannak.
Ez meg közhely, egyben kitaláció. Senki nem vergődik és mindenki örül és élvezi, h itt vannak.westerngom írta:+1corol írta: Addig viszont lehet ugyan, de felesleges agyalogni az eladásukon.
jó magyar mentalitás, hogy azon vergődünk mi lesz akkor ha nem lesz, a helyett, hogy örülnénk és élveznénk, hogy van!![]()
+1corol írta: Addig viszont lehet ugyan, de felesleges agyalogni az eladásukon.
Személyeskedés részt szerintem hagyjuk, pár éve szurkolok nekik maradjunk annyiban.eimenis1212 írta:[
Figyelj Bob! Sokszor olvasom a gondolataid, és úgy vagyok vele mint már páran írták: nem értem h miért szurkolsz a barcának... sokszor azt érzem mintha téged a foci hidegen hagyna és minden az eredményesség lenne... Figyelj, ők 3-an sztem most érinthetetlenek... Messivel az élen. Lehet jönni a barca 110 évével, de az utóbbi 10 évért kis túlzással nyugodtan oda lehetne adni a korábbi százat. Chino írta jól: kivel pótolnád ezeket a játékosokat? a pénz nem minden.... Egyébként ez kb. olyan mint amikor a reálosok szidják CR-t. Hagyjuk már. Nélküle még annyi sem termett volna nekik az elmúlt 10 évben mint amit összekapartak. Egyébként a statisztikák mögül nehéz objektívan látni - tudom ez paradoxonnak tűnik, de nem az -. Mert az a nagy igazság h a Messi Suarez Neymar hármas közül az egyiknek az eladása és nem megfelelő pótlása (kivel is lehetne pótolni ma egyenértékűen bármelyiküket is???) nem hozott volna tavaly egy 5 kupás évet ( nem véletlen h az Alexis, Ney, Messi 3-as lényegesen gyengébben muzsikált). Szval igen: mindhárom nagyjából érinthetetlen sztem.
Annak a száz évnek az eredménye ez a tíz.eimenis1212 írta:az utóbbi 10 évért kis túlzással nyugodtan oda lehetne adni a korábbi százat
Figyelj Bob! Sokszor olvasom a gondolataid, és úgy vagyok vele mint már páran írták: nem értem h miért szurkolsz a barcának... sokszor azt érzem mintha téged a foci hidegen hagyna és minden az eredményesség lenne... Figyelj, ők 3-an sztem most érinthetetlenek... Messivel az élen. Lehet jönni a barca 110 évével, de az utóbbi 10 évért kis túlzással nyugodtan oda lehetne adni a korábbi százat. Chino írta jól: kivel pótolnád ezeket a játékosokat? a pénz nem minden.... Egyébként ez kb. olyan mint amikor a reálosok szidják CR-t. Hagyjuk már. Nélküle még annyi sem termett volna nekik az elmúlt 10 évben mint amit összekapartak. Egyébként a statisztikák mögül nehéz objektívan látni - tudom ez paradoxonnak tűnik, de nem az -. Mert az a nagy igazság h a Messi Suarez Neymar hármas közül az egyiknek az eladása és nem megfelelő pótlása (kivel is lehetne pótolni ma egyenértékűen bármelyiküket is???) nem hozott volna tavaly egy 5 kupás évet ( nem véletlen h az Alexis, Ney, Messi 3-as lényegesen gyengébben muzsikált). Szval igen: mindhárom nagyjából érinthetetlen sztem.Bob_Marley írta:Az lenne az objektivitás, hogy Messi, Suarezt, Neymart nem lehet elővenni, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó?eimenis1212 írta:
És a nagy tömegekre sem emlékszem, akik pl Messi eladnák. Én sem adnám el, de ha jön érte olyan pénz akkor elgondolkoznék. Ahogy bárki máson is, mert pótolhatatlan ember nincsen. És egyik sem a világ közepe.Azét érzem túlzásnak, hogy azt írod tömegek eladnák, miközben nem direktbe eladná senki. Pont az hogy szerintem ez az elfogult hozzáállás, amit írsz hogy hárman érinthetetlenek kis túlzással. Hát a francokat érinthetetlenek.Barcelona 110+ éves ezek hárman nincsenek ennyi.
Suarez pedig az elején valóban nagyon nehezen illeszkedett be, de azóta nagyon sokan írták hogy jó volt, s sokat fejlődött. Mit kellett volna akkor írni, ha rosszul helyezkedett, rendre elakadtak rajta a támadások? Nem csak a gólok hiányát rótták fel neki.
Egyrészt, azt a pénzt miért igazolásra kellene költeni (teljes egészében)?! Lehetne az adósság rendezésre, az utánpótlásra vagy a stadionra is.Chino írta:
Bob_Marley írta:
És a nagy tömegekre sem emlékszem, akik pl Messi eladnák. Én sem adnám el, de ha jön érte olyan pénz akkor elgondolkoznék. Ahogy bárki máson is, mert pótolhatatlan ember nincsen. És egyik sem a világ közepe.Azét érzem túlzásnak, hogy azt írod tömegek eladnák, miközben nem direktbe eladná senki. Pont az hogy szerintem ez az elfogult hozzáállás, amit írsz hogy hárman érinthetetlenek kis túlzással. Hát a francokat érinthetetlenek.Barcelona 110+ éves ezek hárman nincsenek ennyi.
Suarez pedig az elején valóban nagyon nehezen illeszkedett be, de azóta nagyon sokan írták hogy jó volt, s sokat fejlődött. Mit kellett volna akkor írni, ha rosszul helyezkedett, rendre elakadtak rajta a támadások? Nem csak a gólok hiányát rótták fel neki.
Itt most nem azon van a lényeg, hogy ha jön érte egy 200-250 milliós ajánlat akkor megéri eladni. Alapvetően igen, ugyanakkor ezt a pénzt "érdemben nem tudjuk elkölteni". Ha lenne legalább 3-4 poszt, amit ki kellene tölteni akkor azt mondanám, hogy rendben. De erre nincs szükség.
Akkor inkább úgy írom, hogy többet vesztenénk vele, mint nyernénk. És kivel lehetne őt rendesen pótolni, főleg ilyen árak mellett. Vennénk egy Aguerot 120-130-ért, mert kb ennyi lenne, meg egy top kh-t 50-ért, esetleg egy jh-t 20-30-ért. Ezeket most csak így hasraütés szerűen. De ezek között is van olyan akit nem akar eladni a klubjuk még orbitális ajánlat esetén sem.
A kezdőnket, de még a keretünket sem lehetne olyan szinten javítani, hogy megérje. Csak a kiváncsiság kedvéért te kb. hogy éreznéd, ha mondjuk kapnánk 250 milliót, hogyan lehetne pótolni. JELENLEG tényleg nem tudnánk rendesen pótolni.
Bob_Marley írta:
Most goals+assists this season: Suarez 39 - Ronaldo 36 - Neymar 35 - Aubameyang 35csababarca írta: Főleg,hogy Neymar őszre szintet lépett, de Suárez is szerintem.
+1.noname írta:A statokban leginkább sztem az látszik meg h Messi nagyon sokszor adja a gólpassz előtti passzt. A leggyakoribb példa: ad egy mélységi labdát vagy Neymarnak vagy Suareznek, majd az ziccerbe kerül és lepasszolja a másiknak. A gólt így ugyan Messi hozza össze, de a statisztikákba nem kerül bele.
Elég sokszor nem értek egyet Veled, de ez igen jó meglátás és gondolatnoname írta:A statokban leginkább sztem az látszik meg h Messi nagyon sokszor adja a gólpassz előtti passzt. A leggyakoribb példa: ad egy mélységi labdát vagy Neymarnak vagy Suareznek, majd az ziccerbe kerül és lepasszolja a másiknak. A gólt így ugyan Messi hozza össze, de a statisztikákba nem kerül bele.