Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól jött ki a kapujából, én csak annyit nem értettem, hogy miért nem vetődött előre, a védők futottak vissza, szal ha Stegen előrevetődött volna, akkor lehet másképp alakult volna a dolog, ettől függetlenül nem tehet a gólról, Mathieu volt a ludas.raffa írta:Mentálisan ott volt... jól jött ki a kapuból....
Pont az ilyenek miatt kételkednek benne szerintem...sneco7 írta:Hagyjuk már ezeket...raffa írta:Mentálisan ott volt... jól jött ki a kapuból....
visca el barca írta:nzxtpo írta:Ter Stegen vs Athletic:
38 Passes (73.7% Acc)
ez a 73.7% az 5 méter, vagy annál rövidebb labdák voltak. amit a 16oson kívülre küldött, annak a 99%-a ellenfélnél landolt.
ettől függetlenül nem ekézem agyon, mert volt két megagiga védése
nzxtpo írta:Ter Stegen vs Athletic:
38 Passes (73.7% Acc)
A sérülésveszély miatt, ha megsérül a cserekapus, nincs alternatíva, két kapuscserét pedig egy csapat nem engedhet meg magának még egy szimpla bajnoki mérkőzésen sem kiscsapat ellen.startland írta:Én baromira nem értem, hogy miért van az kőbe vésve, hogy egy meccsen csak egy kapus játszhat...
hat, ez az allitas a kovetkezo atigazolasi szezonban meg is dol.Nero. írta:, nekünk úgy is mindig lesz elég pénzünk hogy azt vegyük meg akit az aktuális edző kiejt a száján.
Mondjuk elégedetlenségi "szinttől" függetlenül, MAtS és Pinto helyzete azért nem ugyanaz, Pinto 33 évesen igazolt hozzánk, jóval túl pályafutása csúcsán, míg MAtS legjobb évei még csak most jöhetnek.Nero. írta:Ma a mundo olyat hozott le, hogy a játékosoknak se tetszett, hogy nem ünnepelt a klub vb után. Meg is tudom érteni őket, emlékszem Pinto anno milyen boldog volt az évi 8-10 meccsével.
Azt továbbra se vagyok képes felfogni, hogy egyeseknek sokkal inkább szívügyük, hogy a csapat német második számú kapusa több lehetőséghez jusson, mint maga a Barca sikeressége. Nem érdekel, hogy kiből mi lehet vagy mi lesz, most most van, és ezzel a csapattal lehet írni a történelemkönyvekbe igen szép sztorikat. Ma pedig Bravo a jobb megoldás.
Ez nem teljesen van így, mert kellő egyensúly kell itt is, mert ma lehet te vagy a király holnap meg koldusbotra jutsz. Viszont pont emiatt valóban nem lehet oka panaszra, mert egyáltalán nincs elfelejtve és kap lehetőséget, tanulhat közben. Szóval ez a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad effektus. Bravo jobb kapus, harcban vagyunk a legfontosabb címért a bajnokságért, Stegen megkapja a kupákat és szívhatja magába a a közeget, ezért érzem jogtalannak a "hőbörgését".Nero. írta:Ma a mundo olyat hozott le, hogy a játékosoknak se tetszett, hogy nem ünnepelt a klub vb után. Meg is tudom érteni őket, emlékszem Pinto anno milyen boldog volt az évi 8-10 meccsével.
Azt továbbra se vagyok képes felfogni, hogy egyeseknek sokkal inkább szívügyük, hogy a csapat német második számú kapusa több lehetőséghez jusson, mint maga a Barca sikeressége. Nem érdekel, hogy kiből mi lehet vagy mi lesz, most most van, és ezzel a csapattal lehet írni a történelemkönyvekbe igen szép sztorikat. Ma pedig Bravo a jobb megoldás.
Február 23-a előtt mondjuk ott lesz még a kupában a két negyeddöntő, illetve a két elődöntő - persze ha eljutunk egyáltalán odáig. Ettől függetlenül én sem szomorkodnék, ha MAtS lehetőséget kapna egy-két bajnokin is, de ezzel nagyon óvatosan kell bánni, mert amíg ki vannak szépen osztva a sorozatok, addig nagyjából mindkét kapus tudja, mire számíthat, viszont ha Lucho elkezdi őket felváltva védetni mondjuk a bajnokságban, az könnyen felboríthatja az egyensúlyt, illetve Lucho is folyamatosan kereszttűz alatt lenne, hogy most éppen miért xy-t kezdette a kapuban.roby122 írta:Január 6. és 13-án lesz MAtS-nak 2 spanyol kupa mérkőzése az Espanyol ellen,(mert gondolom ezt már nem Masip fogja megkapni).
Ezután 1,5 hónapot fog üldögélni a padon, mert az Arsenal elleni Bl meccs csak Február 23-án lesz.
Tehát Bravo az Arsenal meccsig lenyom 10 meccset, míg MAtS 2-t. Igazán kaphatna a Bl meccs előtt 1-2 bajnokit, hogy ne meccshiányban kezdjen el ismét bakizni, meg bizonygatni.
Január 6. és 13-án lesz MAtS-nak 2 spanyol kupa mérkőzése az Espanyol ellen,(mert gondolom ezt már nem Masip fogja megkapni).Gareth Tello írta: Amúgy januártól márciusig gyakorlatilag folyamatosan heti két meccset fogunk játszani, nehezen tudom elképzelni, hogy Luis Enrique tényleg Bravónak adná az összeset...
Nem porszem, hanem csavar.Bob_Marley írta: mert egy porszem a gépezetben.