Normandia írta:Mindenkinél található olyan meccs, amikor nem azt nyújtja, amit tud, így nála is található, de azt állítom, hogy egyszer sem alibizett. Értem én, hogy Arda most új meg nagyon vártuk, de ezért nem kell most fikázni a horvátot.
Nem Arda miatt szidom a horvátot, én sokszor kritizálom, de ha dícsérni kell is elsők között szoktam - lásd alsóbb hsz-ek, kb csak én dícsértem az elmúlt meccsek alatt

-, szimplán sokat várok tőle, mert most is bizonyította, hogy mennyire hasznosan tud játszani előre is, komoly védőmunka mellett is. És engem nagyon zavart eddig, hogy a legutóbbi 3-4 meccsen kb annyi jó kiugratása volt, mint a szezon előtte levő részében.. Ilyenkor jön mindig, hogy nem ez a feladata, meg nem kell neki, de aztán amikor csinálja, az meg természetes.
Businál is így vagyok amúgy, csak őt alapjáraton jobbnak tartom, de az októbor-novemberben mutatott játékára mondom csak azt, hogy 10/10. Neki sem az a feladata elsősorban, hogy irányítson, tudom jól, de aki képes mélységből olyan labdákat tenni minden megerőltetés nélkül, az csinálja már sűrűbben szerintem.. Rakétára ez ugyanúgy igaz, ezért is szoktam kritizálni sokszor, mert eddig az volt a tendencia nála, hogy 1 jó időszakra jön 2-3 hónap haloványabb. Bízom benne, hogy most nem ez lesz, de fogadni nem mernék rá.
Normandia írta: LE meg fogja mind a kettőnek találni a helyét a csapaton belül.
Ebbe amúgy én is biztos vagyok, meg abba is, hogy nagyjából egyenlő számú percük lesz mostantól év végéig, sőt, van egy olyan érzésem, hogy sokszor fogják váltani is egymást - Arda is rengetegszer jött le Atletico meccseken, utolsó évben legalábbis biztos, nehéz ilyen robotlás mellett a 90 percet bírni.
De még egyszer, én annyit várnék el Rakétától, hogy úgy játsszon a szezon hátralevő részében, mint ahogy az utóbbi meccseken teszi. És ha nem fogja úgy tolni, akkor ismét jövök, és kritizálom, mint ahogy tettem már Inivel és minden középpályásunkkal..