Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.nzxtpo írta: Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdések).
Az egyetlen amit nem értek, hogy kp-ra kit, hova és minek hoznál?
Busi, Ini, Rakitic, Arda, SR, Rafinha, ha ég a ház akkor meg Sampert is fel lehet hozni, bár ő jövőre nem hiszem, hogy nem megy kölcsönbe. És akkor még ott van esetleg Halilovic és Denis, de már az első hatos is elég kell, hogy legyen rotálásra és minőségre is.
Cserebalhátvéd egyértelműen kell, amúgy a középhátvédeket kellene "rendbetenni".
nálam: Masip, Douglas, Adriano, Sandro, Bartra biztos távozók lennének, 1-2 már a télen mehetett volna. A kölcsönben lévők közül is Montoya, Song, Tello simán mehetne a lecsóba.
Sampert pedig mindenképp kölcsön kellene adni hasonlóan mint Halilovic-ot idén. Apropó vele még egy évet várnék a kölcsönben, utána lehetne visszahozni. Iniesta 33 éves elmúlik már akkorra.
Ezen felül Vermaelen-t vagy Mathieu-t én kitenném a csapatból és hoznék egy kezdő szintű középhátvédet Piqué mellé.
Bravo(Stegen)- Vidal(Alves),Piqué (Mathieu/Vermaelen), ??? (Mascherano), Alba(???) - Busquets(Robi),Rakitic(Rafinha), Iniesta(Arda) - MSN (Nolito,Munír)
3 igazolás és megannyi távozó. Maradna Samper és Halilovic kölcsönben. Így kezdenénk a következő szezont. Pénzügyileg bele kell férjen.
szerk.: Esetleg Bartra mehetne kölcsönbe, hátha a több játékperc hatására ki tudna bontakozni és nem halmozna hibát hibára ha betesszük.