Samper írta:
Úgy látom, hoztak a B.-be egy csomó 20 éven felüli játékost. Talán a bennmaradás érdekében. Egyikük már részt vett az A edzésén is. Van közöttük komolyabb tehetség?
A távozók helyére igazoltak. Legalábbis ezt tartom legsanszosabbnak. Dongou ugye pattant, helyére hozták Dani Romera-t, aki eddig elég patentnak tűnik. Mondjuk ő még relatíve fiatal, lehet, hogy ezért is hoztak mellé egy rutinosabbat is, aki szélen is tud játszani. (meg hát kell két center a keretbe)
Grimaldo-t is pótolni kellett egy kezdővel, plusz Aitor helyére is kellett valaki.
Egyedül azt nem értem, hogy középpályást miért kellett hozni, ott van Gumbau, Samper, Kaptoum, Ros és Alena is feljöhetne többet. Balszélre meg nem jött senki, úgyhogy maradhat Cámara. Mondjuk lehet, hogy Xemi szélsőnek jött, de ő is valójában középpályás.
Igazából 3 kezdő helyet be kellett foltozni, (Grimaldo, Dongou, Aitor helyére Delgado-Dani Romera/Chamorro,Perea/Chammorro) még, ha Aitor tehetségéhez mérten keveset játszott. Ezt pedig nem lehet megkockáztatni, hogy felhoznak valakit a Juvenilből.
A többi igazolást nem feltétlenül értem, főleg, hogy így valószínűleg Alena még kevesebbet jön majd fel.
Azt az egyet nem értem, hogy Gerard már szezon eleje óta nem képes találni egy párt Tarín mellé. Rengeteg meccsen más kezd vagy cserélnek. Most, hogy elhozták Monaco-ból ezt a srácot remélem lesz valami állandóság. Amennyit láttam Costa nem volt rossz, hagyni kéne, hogy normálisan összeszokjanak.