Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.27. 17:20:45

Boixos írta:azért egy potenciális adócsalás megúszásának lehetősége nekem erősebbnek tűnik, mint az, hogy ötcsilliárd, vagy hatcsilliárd eurót keressen az ember (ez van az indexes cikkben).
de igaza van Chinónak, az állítólag tény, hogy a 90 misi feléről senki sem tudott, de az, hogy ha emiatt esetleg megtalálnák neymarékat és a perez ebből kimosná a gyereket, az tényleg elég erősnek tűnik. hogyan mosná ki? megvenné a bírókat? kifizetné az adóhátralékot? vagy mit csinálna?
áhh, igaz, maradjunk a gondolatkísérletnél meg az eladható címlapnál.
De attól még hogy adott esetben egy hülyeséget spanyolról magyarra fordítanak, még hülyeség marad. Attól hogy a sport katalán lap, még mindig lap eladásból élnek.
Boixos
Llegenda del Barça

2016.01.27. 16:57:15

azért egy potenciális adócsalás megúszásának lehetősége nekem erősebbnek tűnik, mint az, hogy ötcsilliárd, vagy hatcsilliárd eurót keressen az ember (ez van az indexes cikkben).
de igaza van Chinónak, az állítólag tény, hogy a 90 misi feléről senki sem tudott, de az, hogy ha emiatt esetleg megtalálnák neymarékat és a perez ebből kimosná a gyereket, az tényleg elég erősnek tűnik. hogyan mosná ki? megvenné a bírókat? kifizetné az adóhátralékot? vagy mit csinálna?
áhh, igaz, maradjunk a gondolatkísérletnél meg az eladható címlapnál.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.27. 15:52:37

Boixos írta:itt azért kicsit erősebb érvek vannak, mint az, hogy tőbb lé kell a gyereknek. ha igaz, hogy van miért tartania a bíróságtól neymarnak (látva mondjuk mascherano elmarasztalását huszonhárom forint miatt), akkor akár még hihető is a szitu, perez szemét, sunyi, arcátlan stílusából kiindulva meg főleg az.
ezzel együtt remélem, csak egy újságírói gondolatkísérlet ez az egész.
Azért azt megnézném, hogy Perez, hogy intézne el egy ilyen ügyet. Lehet, hogy vannak ilyen-olyan kapcsolatai, de azért nem az atyaúristen. Ennyi erővel ők is csaljanak adót, amennyit nem szégyellnek, aztán ő majd elsimít mindent. Még azt sem tudta lezsírozni, hogy ne vizsgálják őket (főleg hogy valószínűleg el is tiltják őket), akkor az adóhatóság felé lenne olyan kapcsolata, hogy ilyen mérvű pénzmozgást eltussoljon, ami börtönbüntetést vonhat maga után.
Jól néz ki a címlapokon, és eladható "info".
Forca Barca!!!!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.27. 15:43:55

Boixos írta:itt azért kicsit erősebb érvek vannak, mint az, hogy tőbb lé kell a gyereknek. ha igaz, hogy van miért tartania a bíróságtól neymarnak (látva mondjuk mascherano elmarasztalását huszonhárom forint miatt), akkor akár még hihető is a szitu, perez szemét, sunyi, arcátlan stílusából kiindulva meg főleg az.
Jah, hogy az Index az erősebb érv. :D Tetszik, ha lehet talán azaz oldal szánalmasabb mint az NSO.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.27. 14:04:56

Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Pérez mindennemű felháborodás és vizsgálat nélkül hogy intézi el Neymarnak, hogy a jogos pereskedést megszüntessék ellene - ha meg nem az, akkor nálunk sincs miért aggódnia. Elég sok sebből végzik szerintem, újságokba jól hangzik, de nem tűnik logikusnak.. Főleg hogy most a Realt is górcsővel figyelik, el is tiltják őket jó eséllyel.
Boixos
Llegenda del Barça

2016.01.27. 13:34:45

itt azért kicsit erősebb érvek vannak, mint az, hogy tőbb lé kell a gyereknek. ha igaz, hogy van miért tartania a bíróságtól neymarnak (látva mondjuk mascherano elmarasztalását huszonhárom forint miatt), akkor akár még hihető is a szitu, perez szemét, sunyi, arcátlan stílusából kiindulva meg főleg az.
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2016.01.26. 20:18:00

Látom Neymar az új divat. Mondok pár okot, amiért marhaság az h madridba igazoljon.
1. MSN megbontása. Ez minden idők legjobb támadóhármasa és Neymar sem akarja ezt megbontani, ráadásul azt se lehet mondani h annyira Messi árnyékában lenne. Messi nem véletlen játszik egyre hátrább.
2. Élete végéig kb a fél világ átkozná a nevét
3. A Realnak nincs pénze rá. Ki kéne fizessék a 250 milliós kivásárlási árát, mindezt úgy, hogy stadiont akarnak majd ők is építeni és elég nagyok a tartozások. Azt se feledjük h a Barca szabja meg h hogyan kapja meg a pénzt. Még ha ki is tudnának részletekben ennyit fizetni, Barto megmondja h semmi gond. Kérjük egyben az egészet. :lol:
4. Perez. Annak idején Bale kizárólag azért jött, mert Neymar nem jött össze. Most ha Neymart elhozná, akkor Bale mehet az árnyékba, Perez meg elismerné h elszúrta.
5. A józan ész. Jelenleg tökéletesen be van építve a világ legjobb csapatában, ami ráadásul nem fog még pár évig visszaesni. Ehelyett mehet a teljesen más stílusban játszó Realhoz, ahol komoly gondok vannak mind a csapatban, mind az öltözőben. Ez kb olyan, mintha Mahrez eligazolna a Leicesterből a Cselzibe. Bajnokesélyesből minek menjen egy gyenge középcsapathoz. :mrgreen:

Már unom ezeket a cikkeket. Frusztrál engem is, hogy egy olyan játékosról írnak ilyeneket, akit kimondottan megkedveltem. Ezt pedig nem annak köszönheti h nagy tehetség, hanem a becsületes munkának, a temérdek fejlődésnek, amin átesett.
A Fifa egy szégyen
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.01.26. 20:11:41

palesz77 írta:
Barcaforever írta:Te gondolom a nemzetisportra gondoltál, de a katalán sportban nagyon nem szoktak alaptalan dolgokat leírni. :roll: Régóta nem fárasztom magam, magyar sport oldallal.
O dehogynem szoktak..:D Eleg csak Higuain 50-70 millios Barcaba igazolasara, vagy a Llorrentes hirekre gondolni.
A Barca Tv-ben Zubi lenyilatkozta, h nagyon közel álltak hozzá, sokan azt hitték az Ibra effektus lesz Suarezzel.

Jobb félni, mint megijedni. :|
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.26. 19:58:17

Barcaforever írta:Te gondolom a nemzetisportra gondoltál, de a katalán sportban nagyon nem szoktak alaptalan dolgokat leírni. :roll: Régóta nem fárasztom magam, magyar sport oldallal.
O dehogynem szoktak..:D Eleg csak Higuain 50-70 millios Barcaba igazolasara, vagy a Llorrentes hirekre gondolni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.26. 19:56:38

Ha elakar menni akkor kifizetik és elmegy, ezzel úgysem lehet mit kezdeni. Aki nem akar itt játszani az ne is játsszon itt. Túléltem már pár ilyen sagat, hogy na majd összedől a világ ha xy elmegy, aztán sose dőlt össze. :D Egyértelműen a pénz miatt van, hogy meglegyen a megbecsülés és emiatt megy lobbizás. Én nem aggódok, mert nélküle vagy vele is van élet. A klub pedig a megfelelő ajánlatot megfogja tenni.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.26. 19:41:39

Barcaforever írta:
Sztem egy kicsit félreértettél. Elég sok időt töltök Barcelonában és én csak a katalán sportot olvasom lásd: sport.es bár újságban 1000x jobb. Ez az újság a Barca első számú "hír közvetítője".

Te gondolom a nemzetisportra gondoltál, de a katalán sportban nagyon nem szoktak alaptalan dolgokat leírni. :roll: Régóta nem fárasztom magam, magyar sport oldallal.

Szóval maradjunk annyiban, h vmi alapja van ennek a sztorinak sajnos. :evil:
Igen akkor félreértettelek, de reméljük a legjobbakat. :) De gondolom ezek a hírek valószínűleg Neymar papától származnak és arra mennek ki, hogy minél jobb szerződést harcoljanak ki. :) Ha visszaemlékszel Ramos az ősmadridista is milyen Saga-t játszott le a szerződéshosszabítása előtt, ahogy Cé is, de akár Alves-t is említhetjük.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.01.26. 19:39:45

TripleH írta:
Barcaforever írta:Pletyka nem pletyka engem egyre jobban idegesít, hogy azt kell olvasnom minden nap a sporton, hogy Perez eppen mennyiert akarja megvenni Neymart. Most a legújabb őrület az, h 35 milliós éves fizetés, az apjának 30 milliós aláírás pénz, a teljes átigazolás összegét inkább meg se említem...

Belőle akarja a Madrid új vezérét, az új Figot. Apuka még bekarvarhat, mert Messi meg Barcelona ide vagy oda, h hol rúgja a bőrt, szerintem mindegy neki főleg dupla pénzért. Pénz beszél kutya ugat, de ne legyen igazam azt kívánom! Egyáltalán nem vagyok nyugodt, a brazilok gondolkodását átlátni....
Nyugi a Sport miatt ne aggódj, közeledik a ban feléjük és még most próbálnak minél több példányt eladni, mert másfél évig igen visszafog esni az eladásszám, márpedig nem egy Jackson Martínez kaliberű játékos híre miatt veszik meg többen, egyébként meg ha menni akar arról úgyse fog ország világnak beszámolni, mert ezek a firkászok időnként olyan részleteket írnak bele mintha a játékosokkal meg Perezzel lakna közös háztartásban.
Sztem egy kicsit félreértettél. Elég sok időt töltök Barcelonában és én csak a katalán sportot olvasom lásd: sport.es bár újságban 1000x jobb. Ez az újság a Barca első számú "hír közvetítője".

Te gondolom a nemzetisportra gondoltál, de a katalán sportban nagyon nem szoktak alaptalan dolgokat leírni. :roll: Régóta nem fárasztom magam, magyar sport oldallal.

Szóval maradjunk annyiban, h vmi alapja van ennek a sztorinak sajnos. :evil:
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.26. 17:23:35

Barcaforever írta:Pletyka nem pletyka engem egyre jobban idegesít, hogy azt kell olvasnom minden nap a sporton, hogy Perez eppen mennyiert akarja megvenni Neymart. Most a legújabb őrület az, h 35 milliós éves fizetés, az apjának 30 milliós aláírás pénz, a teljes átigazolás összegét inkább meg se említem...

Belőle akarja a Madrid új vezérét, az új Figot. Apuka még bekarvarhat, mert Messi meg Barcelona ide vagy oda, h hol rúgja a bőrt, szerintem mindegy neki főleg dupla pénzért. Pénz beszél kutya ugat, de ne legyen igazam azt kívánom! Egyáltalán nem vagyok nyugodt, a brazilok gondolkodását átlátni....
Nyugi a Sport miatt ne aggódj, közeledik a ban feléjük és még most próbálnak minél több példányt eladni, mert másfél évig igen visszafog esni az eladásszám, márpedig nem egy Jackson Martínez kaliberű játékos híre miatt veszik meg többen, egyébként meg ha menni akar arról úgyse fog ország világnak beszámolni, mert ezek a firkászok időnként olyan részleteket írnak bele mintha a játékosokkal meg Perezzel lakna közös háztartásban.

Én bízom benne, hogy neki fontos a klub és nem fog egy sikerkorszak közepén lelépni, ha menni fog szvsz 28-29 éves korában, bízzunk benne, hogy Leoval és Luisal való barátsága ér neki annyit, hogy elhajtsa az összes madridi GLS futárt a szerződési ajánlatokkal. :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.01.26. 17:11:41

Pletyka nem pletyka engem egyre jobban idegesít, hogy azt kell olvasnom minden nap a sporton, hogy Perez eppen mennyiert akarja megvenni Neymart. Most a legújabb őrület az, h 35 milliós éves fizetés, az apjának 30 milliós aláírás pénz, a teljes átigazolás összegét inkább meg se említem...

Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.23. 14:53:16

visca el barca írta:
Chino írta:Annyiból "szerencsés" ez a sérülés, hogy az ATMA elleni meccsre nem pontozódhat ki. Ha most összeszedne egy sárgát, az egyik legfontosabb meccset hagyná ki, ahová nagyon kellene az MSN.
Mindemellett remélem, hogy inkább csak elővigyázatosságból nem játszik és nem komoly a sérülés. Alig tud már rendesen összeállni ez a trió, amire azért nagy szükség lenne, csak ne kössön ki egy újabb tagja a betegszobában.
lehet h már semmi baja és direkt a sárgák miatt marad ki...
Atma ellen sem lesz valószínűleg egy nyugodt meccs, de ott nyugodtan besárgázhatja magát, a Levantet nélküle is verni kell.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.23. 14:43:44

Chino írta:Annyiból "szerencsés" ez a sérülés, hogy az ATMA elleni meccsre nem pontozódhat ki. Ha most összeszedne egy sárgát, az egyik legfontosabb meccset hagyná ki, ahová nagyon kellene az MSN.
Mindemellett remélem, hogy inkább csak elővigyázatosságból nem játszik és nem komoly a sérülés. Alig tud már rendesen összeállni ez a trió, amire azért nagy szükség lenne, csak ne kössön ki egy újabb tagja a betegszobában.
lehet h már semmi baja és direkt a sárgák miatt marad ki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.23. 14:32:30

Annyiból "szerencsés" ez a sérülés, hogy az ATMA elleni meccsre nem pontozódhat ki. Ha most összeszedne egy sárgát, az egyik legfontosabb meccset hagyná ki, ahová nagyon kellene az MSN.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.23. 11:54:54

Messias2
Director del Fútbol

2016.01.22. 18:24:33

Neymar (left hamstring) didn't train today out of precaution and will miss the game against Malaga [md]

Mivel nem lenne jó, ha hosszabb időre kidőlne, nem szomorkodnék, ha valóban kihagyná a Malaga elleni meccset.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.22. 11:31:12

nzxtpo írta:
recrea írta: Ezt honnan veszed vajon? :)
Off: Sajnos annyi időm nincsen, hogy külön keresgessek ennyi játékosra vonatkozó statokat, majd saját kezűleg csináljak ilyen ábrákat, bár én is nagyon szeretek bíbelődni, szemezgetni köztük. Twitterről szedtem a képet, ha van olyan statisztika amit meglátok, és úgy gondolom hogy akár mások is érdekesnek tarthatják, akkor azt hozom ide is. Nyilván egyébként ezek olyan programokkal készülnek, amiknek komoly díjuk van, ilyen és ehhez hasonló programokkal dolgoznak a csapatok stábjai (most már egy ideje eljutott ide hozzánk is), és valaki megvette a licenszet saját célra, vagy olyan helyen dolgozik, hogy hozzáfér.
Nekem nagyon tetszik, köszi :)

Neymar meg brutális, meglehetősen árulkodó statisztika, ő valahogy kompletten emelkedik ki a többiek közül.
Emellett még a gólok is jönnek tőle, azzal együtt meg aztán fényévekre van a többiektől.

Szerk: utólag a vele kapcsolatos szavazás is milyen nevetségesnek tűnik :D olyan, mintha az elejéről hiányozna még egy opció, pl "minden elképzelést felül fog múlni" :) jó, talán túl optimista vagyok...
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.22. 11:11:57

recrea írta: Ezt honnan veszed vajon? :)
Off: Sajnos annyi időm nincsen, hogy külön keresgessek ennyi játékosra vonatkozó statokat, majd saját kezűleg csináljak ilyen ábrákat, bár én is nagyon szeretek bíbelődni, szemezgetni köztük. Twitterről szedtem a képet, ha van olyan statisztika amit meglátok, és úgy gondolom hogy akár mások is érdekesnek tarthatják, akkor azt hozom ide is. Nyilván egyébként ezek olyan programokkal készülnek, amiknek komoly díjuk van, ilyen és ehhez hasonló programokkal dolgoznak a csapatok stábjai (most már egy ideje eljutott ide hozzánk is), és valaki megvette a licenszet saját célra, vagy olyan helyen dolgozik, hogy hozzáfér.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.22. 00:08:23

nzxtpo írta:
recrea írta: Nem semmi...most akkor egy európai összesítést is kérünk :D
Tessék :), 90 percre levetítve
Na takarodj :D
Ezt honnan veszed vajon? :)
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.21. 23:37:21

recrea írta: Nem semmi...most akkor egy európai összesítést is kérünk :D
Tessék :), 90 percre levetítve
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.20. 23:13:49

Anyádat teee.... :evil: Botrány mennyire nem képes ellenünk veszíteni a sok lúzer. =D>
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.19. 18:12:28

kanty írta:
Bob_Marley írta:És Higuain? Lőtt már 20 gólt, gp nem jön neki ezekszerint. :)
Csak két gólpassza van.
Köszi.

Nem Neymarral akartam
összehasonlítani egyébként ha esetleg valaki félreértené. :)
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése