Nero. írta:Ma a mundo olyat hozott le, hogy a játékosoknak se tetszett, hogy nem ünnepelt a klub vb után. Meg is tudom érteni őket, emlékszem Pinto anno milyen boldog volt az évi 8-10 meccsével.
Azt továbbra se vagyok képes felfogni, hogy egyeseknek sokkal inkább szívügyük, hogy a csapat német második számú kapusa több lehetőséghez jusson, mint maga a Barca sikeressége. Nem érdekel, hogy kiből mi lehet vagy mi lesz, most most van, és ezzel a csapattal lehet írni a történelemkönyvekbe igen szép sztorikat. Ma pedig Bravo a jobb megoldás.
Ez nem teljesen van így, mert kellő egyensúly kell itt is, mert ma lehet te vagy a király holnap meg koldusbotra jutsz. Viszont pont emiatt valóban nem lehet oka panaszra, mert egyáltalán nincs elfelejtve és kap lehetőséget, tanulhat közben. Szóval ez a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad effektus. Bravo jobb kapus, harcban vagyunk a legfontosabb címért a bajnokságért, Stegen megkapja a kupákat és szívhatja magába a a közeget, ezért érzem jogtalannak a "hőbörgését".
Valóban csavar és nem porszem, vagy lehet freudi elszólás volt?

Nem amúgy, természetesen nem ellene vagyok, de be kell állnia a sorba, ha nem megy akkor könnyes búcsút kell venni.