recrea írta:Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.
Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk

Emlékszem arra a 2014 áprilisi kupadöntőre, mennyire örültünk és mennyire nagy "megmentő" volt az a tény hogy a sérült Bartrát valahogy sikerült összerakni a döntőre, olyan szinten lehalt volt a csapat főleg védő poszton.
Bár Messi nélkül, Neymarral jobboldalt, komolyan így visszanézve szinte csodálom hogy ki mertünk állni ilyen felállásokkal....
Amúgy a meccs negatív hőse sokak szerint Bartra volt, én nem hibáztatom, mert mégiscsak félig sérülten játszott, ráadásul asszem nem is a posztján, és eleve ő fejelte az egyenlítő gólt, szóval nélküle ennyire se mentünk volna.
Kedvencem az volt, amikor Pinto nagyúr kimagyarázta a bírónak hogy miért érvénytelen a gól és vissza is vonták a madridi gólt
Én örülök valamennyire a Valenciának, bár inkább a Celtát választottam volna 2 fordulós menetre(remélem Sevilla kiüti őket), de a Valencia se rossz, főleg hogy 2 meccsen több esélyünk van ellenük mint 1-en.
Szerintem Barca-Sevilla döntő lenne a legkedvezőbb nekünk a maradék 3 ellenfél közül persze az se lenne sétagalopp, kemény ellenfél a Sevilla, de mintha jobban feküdne nekünk az ő focijuk mint a Celta-Vale kettősé.