mahitoo írta
Igen nekem az kell hogy más fogja be a száját...Jézus ereje.

Beszélgettünk valamiről, s sikerült ilyenre terelni.

Azért csak erre reagálok, mert a többi ki lett tárgyalva.
Azt még adalékként, hogy pl az inter meccset idehozni mikor ott kellett a gól? Ott nem volt kiengedés, de ennyire futotta. Itt már nem kellett a gól, nem érzem jó összehasonlításnak. Celtánál nem tudom mire gondoltál, de pl ha a mostanira akkor sok rételme volt előre menni mint a barom.

Úgy kaptuk a kontrákat, hogy csak úgy füstölt. De ott is mi kellett fussunk az eredmény után, de azt lehet okosban is egyébként. Százalékos arányt meg nem tudom, de a fociban minden meccset sohase lehet megnyerni. És itt ezen van részemről a hangsúly, hogy ez egy megnyert meccs volt, valakinek ezek szerint nem, de a tény nem változott és megnyertük. Ahogyan van több száz eset amikor szintén ilyen volt, mert nem vagyunk Hertha

És volt mikor nem jött be, de az mindig benne lesz mert nem lehet minden meccset megnyerni.
És hogy ne lenne jó minél hamarabb megnyerni a bajnokságot? Dehogynem, de van az a nagyon bölcs mondás lassan járj tovább érsz. És értettem, hogy de hát mi van ha, meg majd a Depor elleni stb, de majd mikor megint szorult helyzet lesz és fordítunk akkor meg szintén hozzuk fel pl ezt meccset, mert az a fél óra kiengedés is kell ahhoz, hogy később legyen erő. És ezt is értem, hogy megértetted mahitoo.

Szerinted nem volt megnyerve, szerintem meg kettős emberelőnyben megvolt nyerve. Ha kellett volna még gól, akkor megyünk és rúgunk. De nem KELLETT már több gól. A meccs nem a harmadik gól meglétén dőlt el, hanem Godín kiállításnál Írtam, hogy miért látom így. Kettős emberelőnyben voltunk vele.
Ugyanazt csak sikerült leírnom, de hogy minek...

De így legalább mindenki befoghatja a száját...én biztosan, mert ez így értelmetlen, személyeskedésbe átmenő történet.