Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tarín sztem jobb esetben is kispados lesz. Megy a Bartra-Vermaelen duó (Matyi a padon), középpályán egy Samper, Kaptoum, Arda, elől meg Munir-Sandro+?. Én még Messit is el tudom képzelni. Bár ha abba belegondolunk, hogy Gumbau úgyis kezd, akkor örüljünk, ha Samper játszani fog. Ugyanakkor az sem nézne ki túl jól, ha kapnánk vagy hármat-négyet, bármennyire el is dőlt a továbbjutás és LE sem hiszem, hogy egy teljesen B-csapatot küldene fel. Az is kérdés lesz a Valencia hogy számol. Vissza akar-e vágni és Neville próbálja-e menteni valamennyire a seggét vagy ők is beletörődtek és nem erőltetik a kezdőjátékosokat.Gareth Tello írta:Tényleg kár amúgy, hogy van egy szabály, melynek értelmében legfeljebb négy B-játékos hívható fel egy kupameccsre Spanyolországban.TripleH írta:Konkrétan, ha a Vale úgy játszik mint múlt meccsen, a komplett barca b-t fel lehetne küldeni ellenük.Samper, Kaptoum, Tarín, Godswill/Palencia, kiegészülve Munirral, Bartrával, Adrianóval meg a többi kiegészítő emberrel, és mehet a bugi. (Ma amúgy Samper, Kaptoum, Gumbau és Dani Romera edzett a nagycsapattal, lehet, hogy Luis Enrique őket hívja majd fel.)
Tényleg kár amúgy, hogy van egy szabály, melynek értelmében legfeljebb négy B-játékos hívható fel egy kupameccsre Spanyolországban.TripleH írta:Konkrétan, ha a Vale úgy játszik mint múlt meccsen, a komplett barca b-t fel lehetne küldeni ellenük.
Feltételezem, h így is lesz....azok annyira lent vannak, h kizárt dolognak tartom, h nyernek jövő héten, akárhogy állunk fel. LE-t tutira nem érdekli a veretlenségi sorozat, pihenhetni fog sztem mindekit.TripleH írta:Konkrétan, ha a Vale úgy játszik mint múlt meccsen, a komplett barca b-t fel lehetne küldeni ellenük.recrea írta: Le se kellene jatszani a visszavágókat
Konkrétan, ha a Vale úgy játszik mint múlt meccsen, a komplett barca b-t fel lehetne küldeni ellenük.recrea írta: Le se kellene jatszani a visszavágókat
Le se kellene jatszani a visszavágókatBarcafanTomee írta:Gyakorlatilag meg is van a két döntős. Kemény, parázs kis csata lesz majd, nehezebb meccsre számítok, mint amilyen a Bilbao elleni tavalyi döntő volt.TripleH írta:Na akkor valszeg Barca- Sevilla döntő kétlem, hogy kövi meccsen 4-0ról a Celta menne tovább.
Gyakorlatilag meg is van a két döntős. Kemény, parázs kis csata lesz majd, nehezebb meccsre számítok, mint amilyen a Bilbao elleni tavalyi döntő volt.TripleH írta:Na akkor valszeg Barca- Sevilla döntő kétlem, hogy kövi meccsen 4-0ról a Celta menne tovább.
Meccs közben írtam, és nem akartam megsérteni a nőket, mert ők jobban odateszik magukat, mint ez a Valencia. Ez szerintem tudatos edző buktatásra ment.Capon írta:Megkockáztatom, hogy ilyen gyengén játszó ellenfelet még nem láttam mióta Barca szurkoló vagyok.
Valaki írta, hogy olyan mintha női csapat ellen játszanánk, de túlzás nélkül mondom, hogy egy női csapat is nagyobb falat lett volna. (nem sűrűn de szoktam női meccseket nézni, főleg a Barcás lányokat)
Rossz volt látni ezt a Valenciát, simán benne van a pakliba, hogy kiesnek.
Gondolom az is feltűnt, h az a bajnokság volt (2-1 meg a 7-0 is 3 pont), a tegnapi pedig egy kupa odavágó, ahol annál többet pihenhetnek, minél jobban megszórják az ellenfelet. Nem mellesleg ennek van egy visszavágója, ezért "nincs elég gól"...estünk már ki 5-1-ről a kupában.mess2009 írta:na, egy kis " rezümé ":
ezt kértem, megkaptam. sok ilyet szeretnék még látni. ugyanakkor, igazolva látom azt is, hogy miért nem lett sok gól a 9 emberes matracosok ellen...( ..mert nem tudtunk többet lőni...) sajna óvatosabban kell szidnom a Realt ha (hasonlóan!) nekimennek a gyenge csapatoknak![]()
Gondolom azért nem mer cserélni az MSN-ből már lassan másfél éve.S.Agüero írta:Pont, hogy semmilyen uralkodás nincs a csapaton belül, ezért is vagyunk ilyen jók.Viszont a csapategységnek az ilyesfajta "uralkodás" nem tesz jót.
Főni, Enrrique nevelő uralkodására értettem.S.Agüero írta:Pont, hogy semmilyen uralkodás nincs a csapaton belül, ezért is vagyunk ilyen jók.Viszont a csapategységnek az ilyesfajta "uralkodás" nem tesz jót.
Na ezt nem tudtam, köszönöm az infot. Kicsit az nekem aggasztó, hogy három embernek így "behódol" és nem csap az asztalra. Nem cseréli le őket, csináljanak, amit akarnak. Többiek felé is érdekes ez nekem. De hogy jövök én ahhoz, hogy kritizáljam mikor ennyire futunk.Tromort77 írta:Egyszer azt nyilatkozta LE, hogy ha el van döntve a meccs azt csinál az MSN amit akar.Bob_Marley írta: Ami nem tetszett, az az hogy értem én hogy itt öribarátságok vannak, de ezt a komolytalanságot be kell fejezni, hogy Neymarral 11-est rúgatunk meg en bloc, hogy gólt akarunk valakivel rúgatni. Ez ellen fel kell lépnie Enriquenek, mert ez nem szeretetszolgálat, meg óvoda nagycsoport...
Nekem sem tetszik ez a fajta könnyelműség, de ameddig nincs belőle probléma addig belefér. Inkább ez legyen mint egyénieskedés. Sok helyzetet elpuskázik a csapat, de amikor nagyon kell akkor mindig élesek.