Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a Fradi nem sokkal gyengébb csapat, nem lenne akkora visszalépés. Kezdő irányító valószínűleg nem lenne belőle , de kemény versenyre tudná kényszeríteni Szucsánszkit . Pena pedig inkább átlövő mint irányító. Azt hozzáteszem , hogy szerintem se lesz ebből az átigazolásból semmi viszont én látok benne fantáziát.visca el barca írta: kérdés megéri e neki, hogy egy gyengébb csapatban játszana. amúgy meg ott kit szorítana ki irányítóból? penat? nem hinném
közben a győr meccsnek is vége, az első fi. után nem gondoltam volna h izgulnom kell. a larvik is hozta a kötelezőt, úgyhogy 8 között győr-fradi. nem örülök neki, de ez van
kérdés megéri e neki, hogy egy gyengébb csapatban játszana. amúgy meg ott kit szorítana ki irányítóból? penat? nem hinnémAlfa írta:Amikor játszik akkor a szélen játszatják és ő ugye alapból irányító. Ha még a pályafutása alatt irányítóként akar játszani akkor muszáj lesz váltania.visca el barca írta:nem hinném h elmenne. mégis minek? a győrben stabil kezdő.
Amikor játszik akkor a szélen játszatják és ő ugye alapból irányító. Ha még a pályafutása alatt irányítóként akar játszani akkor muszáj lesz váltania.visca el barca írta:nem hinném h elmenne. mégis minek? a győrben stabil kezdő.
Én erről nem nagyon hallottam , de nem lehet alaptalan a pletyka hisz Groot érkezésével és Görbicz felépülésével nem nagyon lesz neki helye a csapatban. Max a szélen tudna játszani viszont ott is megvannak már ha jól tudom . Logikus döntés lenne Kovacsics részéről egy esetleges váltás és nem mellesleg a Fradinak se jönne rosszul egy képzett , sok csatát megélt játékos , aki ráadásul még csak 24 éves.Castiel írta:Arról mit tdni h Kovacsics a Fradiban folytatja?
Ez igaz, nem is ezt írtam.visca el barca írta:márpedig a meccsek közbeni váltás sztem a mai kézilabda kulcsa, attól igazán jó egy csapat, ha csont nélkül tud reagálni az ellenfél éppen aktuális játékára![]()
Sajnos többet nem tudunk cserélni védekezésben (így is sok a kettő), de nem is kell, azért nem minden csapatban vannak ilyen gyors lábú lövők, ennyire nem jellemző talán,hogy megverjék ott a védekezést.visca el barca írta:ami amugy nekem feltűnő volt, hogy ilic eddig idén elég halovány, sliskovic lassan kezdi túlnőni.
az 1-2-es védő közti játék meg egyértelműen sabate sara, palmarson nem tud védekezni... után kitette kettesbe sulicot, őt meg lábbal az öreganyám is megveri
Nem tudom a spanyolokat hibáztatni, mert a szabályok adta lehetőségeket használták ki, de amúgy valóban pont olyan esetek voltak, amikről múltkor beszéltünk.csababarca írta:Pont téged akartalak megemlíteni, mert nemrég a passzív miatt "értetlenkedtél",hogy miért nincs támadóidő.Bob_Marley írta:Én szinte csak ezt a meccset láttam, de ez rendben volt. Kicsit több rutinnal meg is lehetett volna akár. A végén is várjuk, hogy jöjjenek mikor kellene a labda..... Pont az a kicsi kellett volna, hogy legalább egy iksz összejöjjön. De azért szép volt srácok.
Most ez pont az a végjáték volt,amikor totál megértem a felvetésedet. Két emberelőnyünknél is 1-1 percet támadtak, úgy hogy kapu felé sem mentek...ez vicc. Persze nem erre fogom, mert rengeteg technikai hiba volt ma is, meg az emberelőnyeinket sem jól oldottuk meg, kétszer is minuszosan jöttünk ki belőle.
Papíron van. De olyan bonyolult , hogy pontosan nem tudom leírni de kell hozza vagy 5 meccs nekünk kedvező végeredménye plusz , hogy a norvégok nyerjék meg az EB-t vagy a franciákkal kell játszaniuk a döntőt és persze ha nem verjük meg a svédeket az utolsó meccsen akkor ez mind lényegtelen. Magyarán nem fogunk kijutni , meg egy kis esély van , de ha ezek mind bejönnek én meztelenül végigfutok a Hősök terénS.Agüero írta:Van még esély az Olimpiára?