Barca Igazolások
Csak annyi maradt le itt a whoscored adatmegosztás közben, hogy passzjátékban sokkal jobb a brazil, és amit Palesz is írt, hogy amit ellenünk is produkált Laporte, az minden volt, csak meggyőző nem.
Ha már idézel akkor olvas is mert azt írtam,hogy gyors és fiatal.palesz77 írta:Ha Laporte gyors és fordulékony, akkor Piqué és Bartra is..ntibi67 írta:Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.
Hiába is néznél PSG meccseket mert Marquinhosnál még nálunk Mathieu is többet játszik.Amugy meg néztem amikor játszott egyszer sem kapott magasabb osztályzatot mint a csapata átlaga.Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.A La Ligában már több mint 100 bajnokija van.Tromort77 írta:Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?palesz77 írta: Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Sebességre gondolok igazából, elég fürge és fordulékony gyerek, abból meg nekünk kevés van - Masch igazából csak, de ő meg egyelőre nem úgy néz ki, mint aki a csúcson maradna sokáig.Tromort77 írta:Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?
Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?palesz77 írta: Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.ntibi67 írta:Laporte a Bilbaóbol
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Montoya a Betisben , Tello a Fiorentinában van kölcsön.mess2009 írta:jól látom, hogy Montoya és Tello vissza került? akkor a fizetési spirál csak romlik....
jól látom, hogy Montoya és Tello vissza került? akkor a fizetési spirál csak romlik....
Laporte a BilbaóbolBarcafanTomee írta:Nyáron szerintem középső védő poszton lehet a legnagyobb mozgás nálunk. Legalább is próbálkozás megint meg lesz rá. Mert már vagy 10 éve nem hoztunk minőségi KH-t. Ha jól emlékszek Rafa Marquez volt az utolsó, na meg Piqué. Puyol helye azóta is üres. Látszik, hogy mikor Piqué nem kezd akkor hiányzik egy vezér, pedig ő se kimondottan az.
A mostaniak közül csak Piqué helyét érzem biztosnak. A többiek közül adott esetben többen is távozhatnak. Masherano nem rég le is nyilatkozta, hogy lassan sok lesz neki az évi 60-70 meccs, Mathieu is már 32 éves, Vermaelen még nem tudott igazán bizonyítani, Bartra meg már évek óta nem tud megragadni. Szóval ha a piacon lesznek jó lehetőségek amikkel élni is tudunk végre, akkor bárki távozhat vagy távozhatnak e négyes közül. Bartra szinte biztos.
Vezetőség is beláthatja most már, hogy évek óta csak toldozgatva lett a védelem, meg kényszer megoldásokat alkalmaztak az edzők. Nem sokáig tudják már halogatni minimum egy komolyabb védő igazolást.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nyáron szerintem középső védő poszton lehet a legnagyobb mozgás nálunk. Legalább is próbálkozás megint meg lesz rá. Mert már vagy 10 éve nem hoztunk minőségi KH-t. Ha jól emlékszek Rafa Marquez volt az utolsó, na meg Piqué. Puyol helye azóta is üres. Látszik, hogy mikor Piqué nem kezd akkor hiányzik egy vezér, pedig ő se kimondottan az.
A mostaniak közül csak Piqué helyét érzem biztosnak. A többiek közül adott esetben többen is távozhatnak. Masherano nem rég le is nyilatkozta, hogy lassan sok lesz neki az évi 60-70 meccs, Mathieu is már 32 éves, Vermaelen még nem tudott igazán bizonyítani, Bartra meg már évek óta nem tud megragadni. Szóval ha a piacon lesznek jó lehetőségek amikkel élni is tudunk végre, akkor bárki távozhat vagy távozhatnak e négyes közül. Bartra szinte biztos.
Vezetőség is beláthatja most már, hogy évek óta csak toldozgatva lett a védelem, meg kényszer megoldásokat alkalmaztak az edzők. Nem sokáig tudják már halogatni minimum egy komolyabb védő igazolást.
-
- Entrenador del Barça
Egyébként én is hülye lettem ennyiért volna elengedni, ha 50 milliós árak repkednem minden jöttmentért. Nem hinném, hogy ezért célkeresztbe kéne őket állítani. Előttük a sikeres szezon lehetősége, bagóért - legalábbis más játékosokhoz képest, akik annyit sem tettek le az asztalra, mint Nolito - persze, hogy nem adják el.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a klub valószínűleg nem azért nem ajánlott többet, mert kevésbé érdekli őket LE kívánsága, hanem azért, mert a téli igazolásokra maximum ennyit szántak, és ezek alapján alakították ki a büdzsét. Van egy olyan érzésem, hogy ez is megtoldott összeg.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a klub valószínűleg nem azért nem ajánlott többet, mert kevésbé érdekli őket LE kívánsága, hanem azért, mert a téli igazolásokra maximum ennyit szántak, és ezek alapján alakították ki a büdzsét. Van egy olyan érzésem, hogy ez is megtoldott összeg.
Korrektnek korrekt, viszont a Celta álláspontja is megérthető. Ott vannak az európai kupaindulás érő helyek környékén és Nolitóval jó esélyük is lehet becsúszni mondjuk a 6. helyre vagy eddig gondolhatták, hogy a kupában is lehet keresnivalójuk, míg Nolito kölcsönadásával mindez biztosan elszállt volna. 6 millió pedig valószínűleg sovány vigasz lett volna nekik azért, hogy az eddig ígéretes szezont elengedjék.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- noname
- Llegenda del Barça
A mundo lehozta h a Celtának 3 millió eurót ajánlottunk a kölcsönért és további 3-at kompenzáció gyanánt, ha nem igazoljuk le nyáron. Ez több mint korrekt ajánlat. Féléves kölcsönért 6 millió vagy 21, ha leigazoljuk.
A Fifa egy szégyen
Nem Nolito itt a lényeg, hanem hogy ennyi pénzből van esély jól szerepelni mindhárom sorozatban, a bajnokság még hosszú oda nagyon kellett volna...Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért,
hiába vagyunk meg mennyiségben, ha minőségben nem
Bartra, Douglas, Sandro, Adriano alig játszik sőt! Mégse volt játékosmozgás. Azért ez fura
Te magad írtad le előre a válaszom. Ez a 18 milla csokipénz ahhoz képest, amit az utóbbi 5-6 évben buktunk az átigazolásokkal.Castiel írta:Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Mert 18 miska tényleg nem tűnik soknak, de ha mi a Thiagot, meg a Fabregast is alig több mint 25/27 millió körüli összegért lett elpasszolva, akkor ilyen tekintetben meg rengeteg!
Bár nálunk az divat hogy mindenkit "áron alul" vagy "ingyen" engedünk el!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Castiel
- Capitá del Barça
Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Mert 18 miska tényleg nem tűnik soknak, de ha mi a Thiagot, meg a Fabregast is alig több mint 25/27 millió körüli összegért lett elpasszolva, akkor ilyen tekintetben meg rengeteg!
Bár nálunk az divat hogy mindenkit "áron alul" vagy "ingyen" engedünk el!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Azért már Matyinál is ahogy mondtam míg mi a 29-30 éves játékosokat egy zsák szotyiért adjuk el nehogy már 20 millió körüli összeget szurkoljunk le egy ugyanilyen koruért.Másrészt azt se felejtjük el hogy nincs most kidobni való 18-20 millió.Jó lett volna ha lett volna de ha nem lehet megegyezni akkor nem lehet megegyezni.A Celta is érthető.Én sem örülnék ha legjobb játékosunk csak úgy elvinnék apróert.Nero. írta:Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.

- Chino
- Llegenda del Barça
Nolito szélső és pont ezért lett volna jó. Munir nagyon ritkán játszott a baloson (1-2 alkalom lehetett) övé a jobb szél volt. Suarezt meg nem hiszem, hogy vele pótolnánk. Olyankor Messi többnyire húzódott be középre, ő maradt szélen. És pont ez a gond, hogy Neymarnak nincs alternatívája, pedig nagyon kellene. Talán most van Arda, aki ott bevethető. Nolito-val gondolom úgy számolt Lucho, hogy mindkét szélen játszható (azt nem tudom mire lehet képes jobb oldalon) így bárki esik is ki minimális átszervezéssel megoldható, de leginkább Neymart rotálhatja/pótolhtaja, amire nagy szükség lenne.Feast4 írta:Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.
Davidsot nem kéne idekeverni, mert őt kölcsön tudtuk hozni, ezt pedig a spanyollal is szerettük volna. Afellay szintén más eset, mivel a PSV már szinte tukmálta ránk, mert év végén szabadon igazolható lett volna, és akkor egy kanyit sem kapnak. És nem volt egy rossz játékos, sőt! Miatta ültem le PSV meccset nézni, élmény volt. Csak először nem nagyon találgatta a helyét Pep, aztán jött egy olyan komoly sérülés, ami úgy tűnik egész pályafutására rányomta a bélyegét. Mai Lopez meg Maxi Lopez. Rajta szerintem már az elején lehetett tudni, hogy itt nem lesz belőle komoly játékos. Mondjuk Argentínában nem tudom mit alkotott hogy idekerült. Ha annyi kétszásom lenne, mint ahány klubja eddig csórónak nívós piával tudnám kiütni magam.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Davids, Albertini is télen jött.
De ilyenkor valóban nem szokás igazolni, habár Nolito jól jött volna, de a főoldalon részletesen ki lett elemezve, hogy a klub belső szabályzata értelmében csak kölcsöntudtuk volna venni a pénzügyi megszorítások miatt, ezt meg a Celta nyilván nem teheti meg, hogy a legjobbját csak kölcsönadja. Ráadásul garanciát sem tudunk vállalni, hogy Nyáron megvesszük, mert hiába is akarnánk így tenni, ezt lepapírozni nem lehet. És a szó elszáll az írás megmarad. 

Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.

Egyébként, ez az msn-nek nincs alternatívája dolog, nem feltétlen poszton belül kell őket pótolni, akár formáció váltással is lehetséges, lásd Messi hiánya alatt 4-3-1-2, másrészt Rafinha hamarosan visszatér, Halilovic jó szezont fut és én jövőre szívesen látnám már a csapatban, ott van Arda és Vidal, mindketten tudnak akár támadót játszani, azért Munirt se írjuk már le, most, hogy végre középső támadót tudott játszani, lehetett érezni, hogy igen ez az ő igazi posztja, mindezt gólokkal hálálta meg. Ezek alapján mondom azt, hogy egy közel 30 éves Nolito 18 milláért felesleges lett volna, igen volt anno egy Larsson aki kiváló kiegészítő volt, 30 valahány évesen. De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.
Pár éve Afellay.De ennyivel ami igy dereng.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.

Lehet, de volt itt egy pici eltiltás ami miatt nyáron nem a legmegfelelőbben lehetett igazolni.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
Egyébként Nolitora gondoltam, mivel róla volt szó, hogy alig várjuk a januárt és jöhessen.
Mert kell előre valaki.
HIába vagyunk meg, ha a keretben van 3-4 olyan játékos aki alig játszik, sőt lehet hogy több.