ntibi67 írta:Hiába is néznél PSG meccseket mert Marquinhosnál még nálunk Mathieu is többet játszik.Amugy meg néztem amikor játszott egyszer sem kapott magasabb osztályzatot mint a csapata átlaga.Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.A La Ligában már több mint 100 bajnokija van.
Csak nem mindegy, hogy 21 évesen előtted egy David Luiz-Thiago Silva jól összeszokott klasszis védőpáros van, vagy a riválisaid Etxeita, Elustondo (nálunk:cMathieu, Bartra, Vermaelen, Masch). Megnézném Laporte-ot ilyen helyzetben, de még ahhoz képest relatíve sokat játszik a brazil. A franciát nagyon kedveltem és kedvelem is, de úgy érzem nagyobb a füstje mint a lángja. Az idei szezonja, de már a tavalyi vége is elég kuka. Persze még nagyon fiatal, de nem igazán benne látom a jövő védőjét.
Marquinhos is iszonyatosan fiatal, de remekül passzol, gyors, ami nagyon kellene és a magabiztosságával sincs baj, illetve elég mobilis. A saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy nem egy nyeretlen kétéves.
Mindenesetre nekem totál mindegy, hogy ki jön, legyen az Laporte, Hummels, Marquinhos, a lényeg, hogy megerősödjön vele az a csapatrész.