... írta:
Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön.
Ha sikerül új szponzori szerződéseket kötni, akkor több pénz lesz igazolni is. De egyetértek abban, hogy nagy mozgásra nem kell számítani, bár szerintem kell egy csere balhátvéd is Adriano helyett, és egy stabilabb kezdő középhátvéd is kéne lassan. VEB múltkor jól leírta, hogy hogy állunk ott, bőven jöhetne oda erősítés.
Barcelona focuses on three positions for the summer transfer window: forward, centre back, and left back. [md]
Kis számolgatás: Ugye alapból -3 millió DS visszahozatala.
Tello, Adriano, Alves , Sandro, illetve 1-2 középhátvéd el lesz adva( a tippem Vermaelen és Bartra, Mathieu jó lesz cserének, illetve Mach se 100% h marad, attól függ, meddig akar a legmagasabb szinten teljesíteni), Song.
Asszem itt felsoroltam mindenkit. Közülük sztem Alves és Adriano szerződése tiszteletből fel lesz bontva közös megegyezéssel és nem látunk belőlük pénzt. Esetleg Adriano után bejön mondjuk 3 millió, ami fedezi DS-t. Tello mondjuk 6-8, Sandro 2-3, Bartra 7-8, Vermaelen 5-6, Masch sztem ingyen el elsz engedve, ha menni akar, Song pedig a fene tudja, Douglast meg még az se. Sztem megy egy 5ösért. Befolyó összes valami 15-30 között lesz, attól függően, hogy hány középhátvéd megy el majd. Tehát lesz barátok között 80 átigazolásokra.
Ebből kell egy csere balhátvéd, egy csere támadó és egy kezdő középső védő. A csere támadóra én 18 millát számolok fel, hiszen ha nem lesz jobb lehetőség, Nolito bármikor mozdítható ennyiért, tehát ez nálam a maximum. Többet max akkor költenénk, ha jönne egy váratlan lehetőség(pl Sanchez hirtelen le akarna lépni az Arsenaltól és 30ért visszahoznánk). Továbbá egyáltalán nem tartom kizártnak Pedro visszahozatalát sem és ki is egyeznék vele.
Csere balhátvéd. Ide ötletem sincs, de sztem van a spanyol ligában legalább 3-4 olyan ember, aki 5-10 millió között mozdítható és arra a tucat meccsre megfelel. Ahogy számolom marad 50 millió egy középső védőre, ami elég kell legyen. Ha LE úgy gondolja neki Marquinhos kell, 50ért el kell engedjék, ha a játékos is jönni akar, így mindenki jól jár, ők nyernek rajta, a Barca is megkapja az emberét. Ha LE Laporte-ot akarja, felőlem oda is mehet a pénz.
Egy szó, mint száz, úgy gondolom 60 millió bőven elég az erősítésre. Nem hiszem h érdemes mélyebben a zsebbe nyúlni.