Barca Igazolások
- Capon
- Llegenda del Barça
Szavazásnál a teljes hátvédsorra nyomtam 1-1et mivel nyáron 3 távozó lesz valószínűleg Alves, Adriano és Bartra személyében és a Verma, Mas, Matyő, Alba névsor nem túl veretes és nem is biztos, hogy mindet meg akarják tartani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lehet többet tesz hozzá Alves, mert sokat fut, játszik elől,d e az a labdabiztonság, olvasási készség az nincs meg benne s nem is volt, ami pl egy középpályán nagyon jól jön. Hiába támadószelleműek a szélső hátvédek az agyakat belülre rakják.

Aurier? Aki ekkora gyökér az be ne tegye a lábát egy komoly csapat öltözőjébe. Legalálábbis a miénkbe biztos ne...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alves - csúcsformában - többet tesz a támadásainkhoz a meccsek javán, mint Rakitic. Nálunk ilyen probléma pont nem lenne, hogy elvesztegetjük Robi tehetségét, ha jobbhátvédbe "kényszerítjük".Bob_Marley írta:Én sajnálnám ha Robi játékintelligenciája és pontossága "elveszne" hátul. Az ilyen ember középpályára való, ott tudna leginkább érvényesülni.
recrea írta: Marquinhos ugyanez, a nagypofájú kötvénykirályt nem tudja kiszorítani

Kb, nagyon jó az a gyerek, nem is értem miért nem játszik többet.Chino írta:Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni.
Az lesz a kemény majd, amikor már saját magadat jelented, h szabálytalan vagyBob_Marley írta:Vagy Mendyt.visca el barca írta:el kell hozni auriertmivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert
Amúgy röhögtök, de aki figyeli a francia bajnokságot, tele van hat tüdejű futóemberekkel szélső hátvéd poszton. Kevesebb játékintelligenciával, még ha Adriano már kifelé is megy, de legalább sok helyen bevethető, míg akikről szó volt kevésbé, de amúgy simán lehetne cserének hozni ilyen embereket mint Mendy pl. De egyébként Manquillot is lehetne hozni balhátvédbe.
Na de nem szemetelek tovább, ez így is szabályellenes.

Hummels már Dortmundban sem mindig kezdő, Marquinhos ugyanez, a nagypofájú kötvénykirályt nem tudja kiszorítani, Laporte-t ellenünk még csak kielégítően sem láttam játszani, szomorú, ha ez a felhozatal.
Gimenez, Bonucci, Dier vonal nekem szimpatikusabb, semmivel nem látok nagyobb kockázatot bennük, mint az említettekben.
De, hozzáteszem, nem nézek elég "idegen" meccset, szóval azok véleménye érdekel, akik sokat nézik őket.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én sajnálnám ha Robi játékintelligenciája és pontossága "elveszne" hátul. Az ilyen ember középpályára való, ott tudna leginkább érvényesülni.

- palesz77
Hát ha Alves és a többi brazil a szélről elmegy, és Robival nem jobbhátvédként számol Lucho, akkor én is hoznám az elefántcsontpartit. VB után több cikk is volt róla, labdabiztos, gyors, kemény, bevethető több helyen, támadásban nagyon jó. Nekem a kedvenc fiatal jobbhátvédem jelenleg, nem dőlnék a kardomba, ha lecsapnánk a lehetőségre adott helyzetben..
De nekem még mindig az a prioritás, hogy SR és Vidal a jobbhátvédek - szerintem Robi nyerné a párharcot. Csak nem tudom erre mennyi esély van.
De nekem még mindig az a prioritás, hogy SR és Vidal a jobbhátvédek - szerintem Robi nyerné a párharcot. Csak nem tudom erre mennyi esély van.
Én kifejezetten örülnék neki ha elhoznánk.visca el barca írta:el kell hozni auriertmivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vagy Mendyt.visca el barca írta:el kell hozni auriertmivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert

Amúgy röhögtök, de aki figyeli a francia bajnokságot, tele van hat tüdejű futóemberekkel szélső hátvéd poszton. Kevesebb játékintelligenciával, még ha Adriano már kifelé is megy, de legalább sok helyen bevethető, míg akikről szó volt kevésbé, de amúgy simán lehetne cserének hozni ilyen embereket mint Mendy pl. De egyébként Manquillot is lehetne hozni balhátvédbe.
Na de nem szemetelek tovább, ez így is szabályellenes.

- visca el barca
- Presidente del Barça
el kell hozni auriert
mivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Kezdő szintű nem nagyon van. Legalábbis elérhető nincs. Akiket velünk már szóba hoztak és meg is ütik a szintet, az szerintem Marquinhos, Hummels és Laporte. Én az előbbi kettő közül örülnék az egyiknek, de még nagyon messze van nyár, az se biztos, hogy érkezik oda ember.recrea írta:Nem hiszem el amúgy, h nincs legalább 10-15 középső- és balhátvéd a piacon vagy legalább valahol, más csapatoknál, aki opció lenne. Hova tűntek a védők?
Hát Robinál sokkal inkább Arda vagy Rafinha, de még Ini is. Ő inkább legyen csere jobb bekk. Denist totál fölösleges visszahozni, ha a középpályára akarja Lucho. Vannak két posztra öten, odahozni még egy hatodikat nem érdemes, főleg ha még fizetni is kell. Esetleg balszélsőnek cserére.roby122 írta: Marquinhos is baromi jó lenne, egyben jobbhátvéd is lehetne, játszott sokat ő a jobb oldalon, viszont 50 milla alatt esélytelen lesz elhozni. De ha ennyi az annyi, és ő kell nekünk akkor ki kell fizetni.
Középpályára Denis vissza lesz hozva, akkor az pipa is. Halilovic pedig mehetne továbbra 1 év kölcsönbe.
Támadósorban, Munir elég lehet, Rafinha is betud szállni ha nagyon muszáj. Viszont ha kölcsönadjuk Munirt, akkor kell hozni előre valakit mindenképp. Akár még SergiRoberto is betud szállni.
Bartra/Mathieu?, Montoya, Song, Tello, Adriano, Sandro, Masip simán mehetne eladásra.
A kérdés, hogy kh-tól hányan és kik távoznak. A Bartra-Vermaelen-Matyi trióból ketten biztos mennek, ha jön egy védő, ami úgy néz ki meg fog történni. A legsanszosabbnak az tűnik, hogy Bartra elmegy kölcsönbe és a belga távozik végleg. Matyihoz ragaszkodik LE.
Forca Barca!!!!
Külön csere balhátvédet nem hoznék, azért kiadni 3-4 milliót, hogy padozzon. Adriano sem játszik egész évben semmit. Kupában beállítják, de igazából akkor se a posztján játszik.
Tavaly a Chelsea-be is mekkora luxus volt, hogy Filipe Luis ott padozott egész évben. Olyat meg úgysem tudunk hozni, aki megközelítőleg lehoz egy Alba szintet, de mégis olcsó, meg tűri a padot. Megint csak érdemes univerzális játékosban gondolkodni.
Például: Rojo. Ő játszott már az MU-ban is balhátvédet, sokkal jobb volt, mint Mathieu, és egyben KH is.
Marquinhos is baromi jó lenne, egyben jobbhátvéd is lehetne, játszott sokat ő a jobb oldalon, viszont 50 milla alatt esélytelen lesz elhozni. De ha ennyi az annyi, és ő kell nekünk akkor ki kell fizetni.
Középpályára Denis vissza lesz hozva, akkor az pipa is. Halilovic pedig mehetne továbbra 1 év kölcsönbe.
Támadósorban, Munir elég lehet, Rafinha is betud szállni ha nagyon muszáj. Viszont ha kölcsönadjuk Munirt, akkor kell hozni előre valakit mindenképp. Akár még SergiRoberto is betud szállni.
Bartra/Mathieu?, Montoya, Song, Tello, Adriano, Sandro, Masip simán mehetne eladásra.
Tavaly a Chelsea-be is mekkora luxus volt, hogy Filipe Luis ott padozott egész évben. Olyat meg úgysem tudunk hozni, aki megközelítőleg lehoz egy Alba szintet, de mégis olcsó, meg tűri a padot. Megint csak érdemes univerzális játékosban gondolkodni.
Például: Rojo. Ő játszott már az MU-ban is balhátvédet, sokkal jobb volt, mint Mathieu, és egyben KH is.
Marquinhos is baromi jó lenne, egyben jobbhátvéd is lehetne, játszott sokat ő a jobb oldalon, viszont 50 milla alatt esélytelen lesz elhozni. De ha ennyi az annyi, és ő kell nekünk akkor ki kell fizetni.
Nem hiszem el amúgy, h nincs legalább 10-15 középső- és balhátvéd a piacon vagy legalább valahol, más csapatoknál, aki opció lenne. Hova tűntek a védők?
A Leverkusen ellen biztos Alba cseréje volt.Csak azért írtam mert inkább Ő mint hozni valami 19 éves gyereket a Villarealbol.palesz77 írta:Camara tudtommal kozeppalyas alapbol, de a B-ben most szelsot jatszik javareszt, ugyhogy nem mondhato balhatvednek. Meg a kupaban multkor kozeppalyara allt be asszem, a balhatved akkor Douglas volt. Nem hiszem, hogy Lucho vele szamol balbekk cserekent, de aztan lehet SR sztori lesz ebbol is..ntibi67 írta:Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.
- palesz77
Camara tudtommal kozeppalyas alapbol, de a B-ben most szelsot jatszik javareszt, ugyhogy nem mondhato balhatvednek. Meg a kupaban multkor kozeppalyara allt be asszem, a balhatved akkor Douglas volt. Nem hiszem, hogy Lucho vele szamol balbekk cserekent, de aztan lehet SR sztori lesz ebbol is..ntibi67 írta:Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.

Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.Középen bőven megvagyunk.Elöl csere Munir és vissza hozni Denis Suarezt.Hátra kell egy baloldali középső védő.Nálam Laporte.Nyáron elengedném Alvest,Adriánot,Mathieut,Douglast és kölcsön adnám Sandrót.
- palesz77
Új szavazás van. Többre is lehet szavazni, nem csak egyre.
Hát oda tényleg elég luxus lenne szerintem. Én nem ismerem, de ahogy olvasom nagyon sokra tartják, nem lenne túl okos lépés tőle eljönni ide padozni.Chino írta:Bh cserében el tudnám képzelni Gayát. Nagyon jó kis játékos, bár lehet, hogy kicsit luxus lenne. Kellenének neki a játékpercek, mert még fiatal, de Alba mögött nem hiszem hogy eleget kapna.
Ezzel meg teljesen egyetértek. Olvastam oylat is mondjuk most, hogy Blanc mostantól jobban számít rá, hogy ne akarjon elmenni nyáron.. Meglátjuk, remélem nem, és le tudunk rá csapni, nagy erősítés lehetne a kis brazil.Chino írta:Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni.
- Chino
- Llegenda del Barça
Laporte-tal nekem az a gondom, hogy elég zsákbamacska. Lehozott egy kivételes 1-1,5 szezont, mindenki felfigyelt rá, de az utóbbi egy évben inkább lefelé tendál. Itt a nagy kérdés, hogy ha idejönne, melyik irányba indulna. Ha tudná hozni azt a szintet, amikor 36 millióért meg akartuk venni és fejlődő ágban lenne, akkor szó nélkül aláírnám, de van egy olyan érzésem (bár még erről korai biztosabban beszélni), hogy ő is egy hirtelen nagyot robbant, de utána átlagos szinten reked. Persze lehet, hogy téves felvetés, viszont ha a kezdőbe akarunk igazolni, akkor kicsit félnék egy ilyen megoldástól.palesz77 írta:Jó a szó!barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.De én 99%-ig biztos vagyok benne - sajnos -, hogy Laporte jön, remélhetőleg szintet tud nálunk lépni, és tényleg klasszissá válik. Vannak kétségeim..
Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni. Nem abból kell kiindulni, hogy hány meccsen játszott, mert gyanítom Piqué sem lenne kezdő egy Thiago Silva-DL páros mellett.
Támadócserével kapcsolatban talán nem centerposztra lenne a legszerencsésebb. Ha Suarez kiesik, akkor Messi behúzódik és játszik a "korábbi" posztján, de ott van Munir is. inkább szélső poszton vagyunk gyérebbek. Persze Arda el tud játszani, meg Munir is (mondjuk neki a bal szél már tényleg nagyon idegen), de egyiküknek sem az igazi posztja. A törököt igazán még nem láttuk érdemben ott játszani, de elég rizikós.
Szerintem 3 igazolást össze lehet hozni nyáron kb. 70 millióból, ami a 60+eladásokból simán összejöhet. Ezzel pedig tökéletes lenne a keret.
Bh cserében el tudnám képzelni Gayát. Nagyon jó kis játékos, bár lehet, hogy kicsit luxus lenne. Kellenének neki a játékpercek, mert még fiatal, de Alba mögött nem hiszem hogy eleget kapna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2016.02.16. 13:32:17-kor.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Nem is a stílusra értettem. Egyszerűen kevés olyan csatár van jelenleg a világon, aki eljuthat arra a szintre, hogy legyen olyan hasznos, mint Suarez. Ezért említettem Dybalát. Ő még egyszer lehet a világ legjobbja, továbbá ahogy egyre erősebb lesz, már a védőkkel is jól elszórakozhat.palesz77 írta: Pedig stílusra tök más szerintem, Dybala olyan mint Griezmann, kell mellé még egy csatár a pályára, akkor a legjobb. Nem őrlődik ő annyit középen, mint Luis szokta tenni, szerintem ő legelső embernek nem lenne nyerő. Amúgy tényleg nagyon ügyes, nem is lepődnék meg, ha egyszer itt kötne ki, de még sokat kell tisztulnia. Több labdát veszít meccsenként mint Neymar és Suárez együtt - picit túlzó, de tényleg rengeteg rossz megoldása van a jók mellé, ami itt nem férne bele.
A Fifa egy szégyen
- palesz77
Hírek szerint távozna, egyedül akkor van rá esély, ha követeli a vezetőségtől, hogy engedjék el.. De még úgy se sok sajna, vagy ha igen, akkor horror összegért.ntibi67 írta:Áruld már el nekem hogy Te mivel győznéd meg az arabokat hogy mondjanak le Marquinhos-ról.Nagyon kiváncsi vagyok
Áruld már el nekem hogy Te mivel győznéd meg az arabokat hogy mondjanak le Marquinhos-ról.Nagyon kiváncsi vagyokbarca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
- palesz77
Jó a szó!barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.

Pedig stílusra tök más szerintem, Dybala olyan mint Griezmann, kell mellé még egy csatár a pályára, akkor a legjobb. Nem őrlődik ő annyit középen, mint Luis szokta tenni, szerintem ő legelső embernek nem lenne nyerő. Amúgy tényleg nagyon ügyes, nem is lepődnék meg, ha egyszer itt kötne ki, de még sokat kell tisztulnia. Több labdát veszít meccsenként mint Neymar és Suárez együtt - picit túlzó, de tényleg rengeteg rossz megoldása van a jók mellé, ami itt nem férne bele.noname írta:Az tény, hogy a jelenlegi piacon Dybala az egyetlen, akit el tudok képzelni, mint Suarez helyettese
- noname
- Llegenda del Barça
Az tény, hogy a jelenlegi piacon Dybala az egyetlen, akit el tudok képzelni, mint Suarez helyettese, de konkrétan semmi esély, hogy leigazoljuk. Túl sok is lenne az már előre. Nekünk oda csapatjátékos kell, aki elfogadja a padot: Nolito, Pedro kategória.
Az ideális megoldás amúgy sztem Tevez lenne, aki a belét is kidolgozza a pályán, simán elfogadja a padot és tehetségnek sincs híján, kár, hogy már levezet.
Az ideális megoldás amúgy sztem Tevez lenne, aki a belét is kidolgozza a pályán, simán elfogadja a padot és tehetségnek sincs híján, kár, hogy már levezet.

A Fifa egy szégyen
- Castiel
- Capitá del Barça
http://www.fociclub.hu/2016/02/15/barca ... celpontot/" target="_blank
vannak számok is!
Dybala 80+ millióért esélytelen, főleg úgy hogy csak cserének jönne, amit nem hiszem hogy ő maga preferálna, és ha igen is, akkor is a fizetését jól megkérné!, ez az egyik, a másik meg hogy belső védő mindneképp kell és ha tényleg Laporte lesz az, akkor ő meg 40-42 millió körül van! Már ők ketten bőven meghaladják a 100 milkára becsült költőpénzt!
mellettük még a Marin, Ds is érkeznének, Le elképzelései szerint!
Lehet visszatérnek Nolitohoz!?
vannak számok is!
Dybala 80+ millióért esélytelen, főleg úgy hogy csak cserének jönne, amit nem hiszem hogy ő maga preferálna, és ha igen is, akkor is a fizetését jól megkérné!, ez az egyik, a másik meg hogy belső védő mindneképp kell és ha tényleg Laporte lesz az, akkor ő meg 40-42 millió körül van! Már ők ketten bőven meghaladják a 100 milkára becsült költőpénzt!
mellettük még a Marin, Ds is érkeznének, Le elképzelései szerint!
Lehet visszatérnek Nolitohoz!?

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-