hank1ee írta:
Mivel 5 évvel fiatalabbak Vardynál, aki még csak most lett "nagy" játékos, nem lesz nehéz nagyobb karriert befutni. Ellenben egyikőjük sem lesz soha gólkirály topligában, míg Vardy idén az lehet Angliában.
De az egyik vkp/kkp, a másik szélső, szóval nem biztos, hogy ez a helyes megközelítés. A koruk az tény persze, de én a potenciálról is beszélek, Vardyban is lehetne még pár év a legmagasabb szinten, de én azt érzem rajta, hogy egy szezonos csoda, amit már sokszor láttunk Angliában. Idén minden befele pattan, a csapatnak is jól megy, nagy az önbizalom, ha jövőre szétkapják őket/átkerül egy másik csapathoz ahol nem ő a No.1 befejező, és ott is bizonyít, akkor tévedtem. Neki a kora és a jól összejött szezon miatt mindenképpen dobbantania kéne, valamelyik PL topcsapathoz, egy korrekt szerződéssel, mert fennáll a veszélye, ha marad soha nem kap már olyan ajánlatot.
Mahrez más, szinte az összes támadás rajta megy végig, adja az utolsó passzokat, utolsó előtti passzokat, cselez, megcsinálja az egy-az-egyet, bead vagy befelehúz és lő, kipattanót meg bekaparják. Így is összeszedett majdnem 25 gólpontot, mellé nagyon sok helyzetet alakított ki. Én azt mondom, hogy Mahrez Vardy nélkül is sikeres lenne (kialakítaná ugyanúgy a helyzetet, max vki elszerencsetlenkedné, stb.), viszont fordítva szerintem nem igaz.
Kanté pedig a csapat motorja, nem náluk van többet a labda, úgyhogy nagyon fontos a szerepe, és elképesztő mennyiségű labdát szerez, jól továbbítja, a védekezésük nélküle nem ugyanaz, nincs senki abban a csapatban aki pótolni tudja. Így ha két nevet kell mondanom a LC-ből, akkor Mahrez és Kanté, a két kulcsjátékos.