2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, azért.BarcafanTomee írta:Én azt olvastam, hogy az Istagram-on a követői száma elérte a 4 milliót és nekik szólt. De majd csak Ivan megmondja a tutit.
Akkor ezek szerint a tizi is neki szólt. Szavak nincsenek.Tamás Varga írta:
Azért - remélem -, az megvan minden kedves Barcelonás szurkolótársamnak, hogy Ivan Rakitic miért fordította meg gólöröménél a mezét? grin hangulatjel
Aki nem sejtené, annak elárulom: anno Johan Cruyff a 4-es számú mezben brillírozott. S a mai csapattársak ezzel kívántak üzenni a Mesternek, hogy vele vannak, hogy támogatásukról, szeretetükről biztosítják a harcban, amit a rák ellen vív. Az a legkevesebb, hogy mindannyian csatlakozunk ehhez a csodás üzenethez!
JOHAN CRUYFF SZERETÜNK, VELED VAGYUNK, SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD!!!
Eszembe sincsen győzködni.Alcantara írta:
Engem nem kell itt győzködnöd, valamit félrenéztél a hozzászólásomban.
Nem azt írtam, hogy nem láttad, hanem hogy túl sokat nem láthattad.
Az említett meccset én is láttam.
Azért abban az időben nem volt jellemző, hogy heti kétszer láthattad a kedvencedet. Szerencsés esetben elcsípted egy-egy BEk döntőn és azon az egy VB-n amin játszott. Barcában például nem láthattad soha játszani, tv sosem adta,mert a csapat a nagy kupák közelébe se szagolt.
Biztos vagyok benne, hogy kb. annyit láttad mint én. Nagy tétben fogadok, hogy a két kezed bőven elég lenne megszámolni a meccseit amit láthattál tv-ben. (Kivéve, ha nem Amszterdamban nőttél fel)
Akkoriban az ember még a négysáncversenyt meg a biatlont is megnézte azon az egy csatornán, ha sportot adtak. Ma már ezekre rá sem tudnék nézni.
[/quote]Normandia írta: Hidd el így volt.....
A kérdés nem az volt, hogy hányszor láttam, hanem az, hogy láttam e. Igen láttam töbször is. A 74-es VB-t közvetítette a tv. A döntőt élőben láttam. A mérkőzés elején rúgták fel Cruyfot és Neeskens lőtte a büntetőt. Talán Breitner egyenlített szintén büntetőből, de ebben már nem vagyok biztos, abban igen, hogy a gólzsák Müller lőtte a győztes gólt és ezzel nyertek a svábok. Hidd el így volt, mert a Hollandoknak szúrkoltam. Nyilván nem úgy adtak meccset, mint később, vagy mint manapság, de egy jópárat adtak, ahol szúrkolhattam a hollandoknak és Cruyfnak.Alcantara írta: Túl sokat te sem láthattad. Az akkori közvetítési szokások miatt jutott Magyarországon,3 BEK döntő és egy VB, valamint egy EB. Utóbbi kettőnél nem adták még az összes meccset, ha jól emlékszem rá.
Az akkori holland válogatott fényévekkel megelőzte a korát a labdarúgásban az általa játszott játékstílussal. ( Kicsi gyerekként akkor szerettem bele a holland fociba, amit sikerült megutálnom Van Gaal féle Ajax korszak Üllői úti látogatásakor.)
Pechjük, hogy 74-ben és 78-ban is a házigazdákkal kellett döntőzni.
Bár ha Cruyff nem mondja le anno a válogatottságot önkényesen, 78-ban talán lett volna esélyük, de ez már sosem derül ki.
Csak, h érezd a törődéstAlcantara írta:Túl sokat te sem láthattad.Normandia írta: Én láttam.
Túl sokat te sem láthattad. Az akkori közvetítési szokások miatt jutott Magyarországon,3 BEK döntő és egy VB, valamint egy EB. Utóbbi kettőnél nem adták még az összes meccset, ha jól emlékszem rá.Normandia írta:Én láttam.Nero. írta:A múltkor Rivaldot sztároltam fel látatlanban, most ugyanezt teszem meg Cruyffal. Nem tudom van e bárki a fórumon, aki látta még játszani, de így videók alapján elképesztő mekkora zseni lehetett. Egy komoly CR-Messi keverék. Arról nem is beszélve mennyi mindent köszönhet neki a klub.![]()
Mesélhetnél valamit.Normandia írta:Én láttam.Nero. írta:A múltkor Rivaldot sztároltam fel látatlanban, most ugyanezt teszem meg Cruyffal. Nem tudom van e bárki a fórumon, aki látta még játszani, de így videók alapján elképesztő mekkora zseni lehetett. Egy komoly CR-Messi keverék. Arról nem is beszélve mennyi mindent köszönhet neki a klub.![]()
Én láttam.Nero. írta:A múltkor Rivaldot sztároltam fel látatlanban, most ugyanezt teszem meg Cruyffal. Nem tudom van e bárki a fórumon, aki látta még játszani, de így videók alapján elképesztő mekkora zseni lehetett. Egy komoly CR-Messi keverék. Arról nem is beszélve mennyi mindent köszönhet neki a klub.![]()