http://www.scoopnest.com/user/barcastuf ... 2318775296" target="_blankvisca el barca írta:jól láttam h fűző nélküli csukában tolja?

http://www.scoopnest.com/user/barcastuf ... 2318775296" target="_blankvisca el barca írta:jól láttam h fűző nélküli csukában tolja?
Igen, valamennyire kitalált, mert FIfa rendezvényen nincs szponzor és ott sem engedik, de hidd el a szponzorok nem örülnek ennek. Demján Sándor tartott egyszer előadást erről és ő mondta.Alcantara írta:Ezeket az indokokat te gyártod otthon a gép előtt, minden alap nélkül.Bob_Marley írta:....Plusz a szponzorok feje ilyenkor szerintem vérvörös, mert nem azért fizetnek milliókat, hogy a legfontosabb pillanatokban a játékosok levegyék a mezt.
Viszont, ha már ilyet kitalálsz, logikusan végig gondolod, éppen, hogy jobban ráfókuszál a kamera az adott szponzorra ezzel, hiszen mindkét oldalát mutatja a meznek a magánszám következtében.
Nemhogy negatív, hanem még szerintem éppen megerősített reklámozás is ez a fordítás.
Válogatottat direkt írtam, az más.defender3 írta
El tudom képzelni, hogy egy válogatott meccsen mennyire idegesek a szponzorok ha leveszik a mezüket a játékosok.Bob_Marley írta:....Plusz a szponzorok feje ilyenkor szerintem vérvörös, mert nem azért fizetnek milliókat, hogy a legfontosabb pillanatokban a játékosok levegyék a mezt.
Ezeket az indokokat te gyártod otthon a gép előtt, minden alap nélkül.Bob_Marley írta:....Plusz a szponzorok feje ilyenkor szerintem vérvörös, mert nem azért fizetnek milliókat, hogy a legfontosabb pillanatokban a játékosok levegyék a mezt.
Szerintem ez nem állja meg a helyét. Neymar szíveket mutogat, Suarez ujjakat csókol, kiint, valaki fényképeket készít, kamerába beszél a gól után, ez mind üzenet, sárga nélkül.Bob_Marley írta:Ez a szabály azért van, hogy a játékosok ne üzengessenek, s amúgy most is ez volt, hogy Rakitic üzent.Mindegy hogy valaki családnak, országnak, politikai célzattal, bármivel.
Ha ez van írva szabálynak, akkor valóban nem ért sárgát, mert "a fején keresztülhúzza a mezét, vagy a mezével elfedi a fejét" nem történt meg...visca el barca írta:noname írta:Az, hogy mezlevételnél sárgát adnak nem tudom írva van-e vagy csak amolyan szóbeli dolog
A labdarúgás gólörömre vonatkozó szabálya valóban nem teljesen egyértelmű. Eszerint a játékost figyelmeztetni kell, ha a játékvezető véleménye szerint olyan gesztusokat tesz, ami provokatív, gúnyolódó vagy indulatokat szító; az elválasztó korlátra (kerítésre) mászással ünnepli a gólt; a fején keresztülhúzza a mezét, vagy a mezével elfedi a fejét, illetve ha a gól ünneplésekor maszkkal vagy más, hasonló tárggyal eltakarja a fejét vagy az arcát.
Túltárgyaltuk, Rakitic barátunk megy a máglyára, ilyen emberek nem valóak a Barcelona nevéhez.Bob_Marley írta:Ez a szabály azért van, hogy a játékosok ne üzengessenek, s amúgy most is ez volt, hogy Rakitic üzent.Mindegy hogy valaki családnak, országnak, politikai célzattal, bármivel. Plusz a szponzorok feje ilyenkor szerintem vérvörös, mert nem azért fizetnek milliókat, hogy a legfontosabb pillanatokban a játékosok levegyék a mezt.
A sporinak mérlegelni kell, mi ér sárgát és mi nem. Ezt írtam, hogy Rakiticnek mákja volt, mert a bíró nem foglalkozott ezzel, de amúgy simán benne volt, hogy kap ezért a műsorért egy sárgát.
Egyszer Palermora emlékszem még a Villarrealba tolta és gól utáni örömében felugrott a reklámtáblára, leesett és megsérült.
noname írta:Az, hogy mezlevételnél sárgát adnak nem tudom írva van-e vagy csak amolyan szóbeli dolog
Itt lehet szőrszálat hasogatni, mert a szabály szerint a túlzott gólöröm a büntetendő sárgával,d e akár pirossal is. Pl a valamelyik alsóbb osztályban volt egy román gyerek, aki azzal ünnepelt h a kispad plexijét lefejelte és kiállították érte. Megint máshol valaki úgy ünnepelt h felugrott a nézőket a pályától elválasztó kerítésre, ami eldőlt vele, eltörte a lábát, a bíró meg bónusz gyanánt kiállította.TripleH írta:Bobnak igaza van, csont nélkül sárga az ilyesmi, de igazából nem értem mi értelme ennek a szabálynak.
Szerintem leírtam normálisan, hogy nem látványosan vetkőzött, de mezét effektíve levette. A nyakadnál forgatva is olyan hogy a mez nem volt természetes helyzetében. Szigorúbb bíró ezért simán adhatott volna sárgát.Tivornya írta:Nem vette le a mezét, hanem a nyakánál fogva forgatta meg! Nem unod még ezt az oltári liberális eszmét, amit itt tolsz haszontalanul?Bob_Marley írta:Levette a mezt, anélkül nehéz megfordítani.Szigorúbb bírónál ez sárga, nem látványosan kezdett el "vetkőzni", de attól ez még elvileg sárga.
Nem vette le a mezét, hanem a nyakánál fogva forgatta meg! Nem unod még ezt az oltári kommunista(divatos szóval liberális...) eszmét, amit itt tolsz haszontalul napi szinten?Bob_Marley írta:Levette a mezt, anélkül nehéz megfordítani.Szigorúbb bírónál ez sárga, nem látványosan kezdett el "vetkőzni", de attól ez még elvileg sárga.
Azért jár a sárga, ha leveszed a mezedet. Amúgy:Bob_Marley írta:Nagy makker volt egyébként, hogy a spori nem adott érte sárgát.
Végül is nem vette le...Bob_Marley írta:Nagy makker volt egyébként, hogy a spori nem adott érte sárgát.
ha játékpercekre bontod le, akkor már egyből más lesz a helyzet. csalóka, mert a legtöbb esetben lehozzák a 60. percbennzxtpo írta:Most Barcelona games under Luis Enrique (max 100):
Rakitic 87
Messi 85
Busquets 81
Neymar 80
Mascherano 77
[sport]
Nem gondoltam volna, hogy ő vezet. Messinek pedig volt egy nagy kihagyása.
Messi és talán Piqué mellett a meccs legjobbja. Rengeteg labdát szerzett, jól osztogatta is őket és látjuk, hogy tud igazán elegáns is lenni.palesz77 írta:Na ma eszméletlenül tetszett. Olyan megoldásai voltak néha, amiket Busiék is megirigyelnének, mellé a szokásos gürizés. Soha rosszabbat!