Alcantara írta:Bob_Marley írta:....Plusz a szponzorok feje ilyenkor szerintem vérvörös, mert nem azért fizetnek milliókat, hogy a legfontosabb pillanatokban a játékosok levegyék a mezt.
Ezeket az indokokat te gyártod otthon a gép előtt, minden alap nélkül.
Viszont, ha már ilyet kitalálsz, logikusan végig gondolod, éppen, hogy jobban ráfókuszál a kamera az adott szponzorra ezzel, hiszen mindkét oldalát mutatja a meznek a magánszám következtében.
Nemhogy negatív, hanem még szerintem éppen megerősített reklámozás is ez a fordítás.
Igen, valamennyire kitalált, mert FIfa rendezvényen nincs szponzor és ott sem engedik, de hidd el a szponzorok nem örülnek ennek. Demján Sándor tartott egyszer előadást erről és ő mondta.
És a mez elején vannak a fontos szponzorok, az a felület ér többet. Nem azért fizet valaki, hogy a legfontosabb pillanatban ne látszódjon a reklámja. Én eltudom képzelni ebben a korrupt Fifa féle bagázsban, hogy bizony itt kőkeményen lobbiznak a nagyobb cégek ilyen miatt is. Naivitás azt gondolni hogy nem.
Verbális üzengetés meg kicsit másabb (szíveket, csókokat stb) mint pólón. És ha van írás ha nincs, a mezlevételt nem nagyon szokták díjazni a sporik.
defender3 írta
Válogatottat direkt írtam, az más.
szerk: összeesküvés elmélet, teljesen jogos. A hivatalos álláspont, hogy ne üzengessenek a játékosok, akár politikai, akár bármilyen megfontolásból.