Victor_Valdes írta:más pénztárcájával könnyű gazdálkodni és gondoljuk át, mi hogyan döntenénk az ő helyzetükben..
Közhelyre közhellyel válaszolnék: Minél mélyebbről indult valaki, annál jobban kapaszkodik.
A focisták, főleg a délameriakiak rendszerint szegény családokból származnak, akik nyálcsorgatva nézték a gazdag focistákat. Sose volt pénzük, hát számukra a pénz mindennek a középpontja. Nem intelligens emberek, akik felfogják, hogy tökmindegy h 50 milliód van a bankban vagy 100, hiszen mindkettőből életed végéig megélsz. Ha van valami, amit utálok, az az emberi hülyeség, de a kicsinyesség is ott van a versenyben. Amikor valaki abba a luxushelyzetbe kerül, hogy nem kell aggódjon az anyagi jövője miatt egyáltalán, akkor nincs elítélendőbb cselekedet, mint továbbra is pénzt harácsolni. Az ilyen embereket simán agyonlövetném, jobb hely lenne a világ

lásd orosz milliárdosok, akik kb az összvagyonuk 20%ából teljesen modernizálhatnának egy országot, de csak gyűjtik tovább hullahegyek hátán a pénzt. Szélsőséges példa, de hasonlóan vagyok ezekkel az újgazdag focistákkal. A foci minden sport legnagyobbika, kutya kötelességük letenni valamit az asztalra. Még Ronaldinho elhízásán és ellustulásán se akadtam ki, hiszen addigra MINDENT megnyert. De ezek...Ahelyett h fennmaradjon a nevük a foci történelmében, elmennek Kínába és miért? Hogy a karrierjük végén ne 40, hanem 55 millió legyen a számlájukon?! Vicc.
A családjukat is minősíti ez egyébként. Hihetetlen h egy értelmes ember sincs a családban, aki lekever két büdös nagy pofont ezeknek az idiótáknak, hogy helyrebillentse a fejüket.
Barca szurkolóknak ez különösen zavaró. Személy szerint én a játék miatt lettem Barca szurkoló, de mentalitás, az eszme miatt maradtam az. Egy olyan csapat szurkolója, mint a PSG, akik kb egy este alatt lettek nagycsapat meg se értenék, hogy mi olyan visszataszító ezeken a játékosokon.