Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Erre én itthon fotelból tudom a választ, hozzá nem értőként: 1 percet sem.roby122 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy Vermaelen fog-e lehetőséget kapni.

Én egy x-re számítok, vagy egy szorosabb vereségre. Annak ellenére, hogy adom amit írsz, azért egy meccsre jók tudnak lenni az Ágyúsok, már csak a közönségük miatt is oda fogják tenni magukat. Az is igaz, ha harapni fog az MSN, akkor simán nyerhetünk is. Mégis az x-et érzem valamiért.Messias2 írta:Én nagyon optimista vagyok a meccsel kapcsolatban. Szerintem már 1. meccsen el fog dőlni a továbbjutás, olyasmi meccsre számítok, mint 1 éve a City ellen. Kb. hasonló erősségű csapat az Arsenal is, hasonló edzővel, hasonló játékfelfogással. Számunkra ez nagyon kedvező. Ha az MSN felpörög, erődemonstrációra lehet számítani.
Ráadásul az Arsenalnál szerintem most a bajnokság élvezi a pioritást, most valóban reális esélyük van a győzelemre. BL-ről ez nem mondható el.
Pedig de szép lenne címvédés helyett kizáratni magunk a blből.palesz77 írta:Habár csak 2 nap van hátra, de egy kis felmérő szavazást kiírtam.
Squad (vs Arsenal): Ter Stegen, Bravo, Masip, Vidal, Alves, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez, Neymar
Ez meg a keret. Meglepetés nincs, gondolom a gálakezdő lép majd pályára. Dani a nagy meccsekre azért fel szokott pörögni, remélem most is sikerül majd neki. Arda meg eltiltott még a legutolsó Atleticos meccse miatt, azért nincs keretben - mielőtt valaki megkérdezné.

pedig egyszerű. a srác (mvik) igaz kissé sommásan megmondta, hogy milyen volt a meccs, te pedig pontosan és részletesen meg is indokoltad.Chino írta:Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
.