nzxtpo írta:Gyerekek nem tudom ki mit várt ettől a meccstől, de ennél sokkal jobb nem is lehetett volna. Nagyon hosszú szezon előtt állunk, nyakunkon a Klub VB

Minden egyes játékperc amit a túlterhelt kulcsjátékosaink a padon vagy a lelátón tölthetnek aranyat fog érni a végjátékban. Nálam ez Luchonak hatalmas plusz, tudja, hogy hol kell kiadni magunkból a maximumot, nem pazarol felesleges energiákat tét nélküli meccseken.
Alapvető elvárás egy szurkolótól, hogy minden meccset nyerjünk meg, de aki azt akarta, hogy teljes csapattal gálázzunk egyet mi is, az csak rövidtávban gondolkozik, nem pedig hosszúban.
Én speciel azt, hogy aki keveset játszik, az rakja oda magát, mintha az élete után menne -> kb. a teljes keret belehalt volna a tegnapi teljesítménybe. Látszik, hogy Munir és Sandro zöldfülűek, egyszerűen nem értik ezt a gyors passzos, feladós, megiramodós tájékot, amit játszik a csapat. Visszafelé passzolnak, visszafelé cseleznek. Meg tudom érteni, hogy be vannak rezelve, én szerintem állni nem bírnék, ha milliók néznék minden egyes lépésemet, de ez akkor is kevés. Olyan gyámoltalan volt tegnap ez a Leverkusen, hogy nem tudtam, hogy jó meccset nézek e, mert ugyebár ők ezzel az x-szel ki is estek. Szóval ha valamikor, akkor most is lehetett volna mutogatni magunkból ezt-azt, ha már keveset játszunk, meg bizonyítani akarunk.
Adriano sem nagyon villogott, jóformán senki. Kell a vérfrissítés néhány posztra és kellene egy rutinos csere támadó is. Csak szerezz valakit, aki tényleg be is válna meg akarna zömmel a padon ülni. Bízom benne, hogy Turant fel lehet tenni csatárnak, ha gáz van. Mert így Munir meg Sandro íííí vékony.